Afgan Mülteci

Afgan Mülteci

Son dakika afgan mülteci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan afgan mülteci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını afgan mülteci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Afgan Mülteci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan afgan mülteci gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 afgan mülteci haberi bulunmuştur. Tüm afgan mülteci haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş çıkışı genç kıza taciz! Afgan mülteci sınır dışı edildi
İş çıkışı genç kıza taciz! Afgan mülteci sınır dışı edildi Bursa'da iş çıkışı yaya olarak evine giden M.Ş.G. (19) adlı kızı takip eden Afganistan uyruklu M.D. (26) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından M.Ş.G., sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi'ne gönderildi. Şüphelinin M.Ş.G.'yi takip ettiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
25.11.2021 Yaşam
İbrahim Kalın'dan flaş Ermenistan açıklaması: Normalleşmeye sıcak bakıyoruz
İbrahim Kalın'dan flaş Ermenistan açıklaması: Normalleşmeye sıcak bakıyoruz Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan son dakika Ermenistan açıklaması. Kalın, Ermenistan'la normalleşmeye sıcak bakıldığını belirterek, "Barış anlaşması bütün bölgeye barış getirecek. Bu gidişat da aslında iyi. Sayın Aliyev'de müteaddit kez ifade etti. Bu olumlu karşılıklı mesajlar son derece iyi. En kısa zamanda bu barış anlaşması da imzalanırsa, mayın haritası gibi teknik konular da çözülürse süreci hızlandırır" ifadelerini kullandı.
28.09.2021 Gündem
Erdoğan: ABD terör örgütlerine yardım ediyor, bu destek sona ermeli
Erdoğan: ABD terör örgütlerine yardım ediyor, bu destek sona ermeli Cumhurbaşkanı Erdoğan, CBS televizyonu ile röportaj yaptı. Erdoğan, "Biz de ABD de NATO müttefikleriyiz, terör örgütlerine böyle yardım ediliyorsa bu bizi üzer ve bunu söyleriz" dedi.
26.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan CBS televizyonuna mülakat verdi: ABD sorumlulukları yerine getirmedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan CBS televizyonuna mülakat verdi: ABD sorumlulukları yerine getirmedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin Afgan mülteciler konusunda daha fazla sorumluluk alması gerektiğini belirterek, "ABD orada 20 yıldır neden var, önce bu soruların cevabını kendi kendisine vermesi gerek." dedi.
22.09.2021 Siyaset
İngiltere Savunma Bakanı, "Türkiye'de mülteci merkezi" haberlerini  yalanladı
İngiltere Savunma Bakanı, "Türkiye'de mülteci merkezi" haberlerini yalanladı Son dakika haberi... İngiliz Savunma Bakanı Ben Wallace, İngiltere'nin Türkiye'de bir mülteci merkezi kuracağına ilişkin haberlerin medyanın spekülasyonu olduğunu belirtti.
24.08.2021 Dünya
İngiliz basınından Türkiye özrü
İngiliz basınından Türkiye özrü Son dakika haberi... İngiliz basını, İngiliz Savunma Bakanı Ben Wallace'a atfen İngiltere'nin Türkiye'de Afgan mülteciler için kamp oluşturulacağı yönündeki haberlerini düzelterek özür diledi.
23.08.2021 Dünya
Putin'den flaş Afgan mülteci açıklaması! Rusya son kararını verdi
Putin'den flaş Afgan mülteci açıklaması! Rusya son kararını verdi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Afgan mültecilerin Rusya'ya girmesine izin vermeyeceğini söyledi. Putin, Afganistan'dan kaçan bazı militanların sığınmacı görünümüyle Rusya'ya gelmesini istemediğini belirtti.
23.08.2021 Dünya
Rusya'dan bomba iddia! Askeri uçaktaki Afganlar ABD'ye gitiklerini sanıyorlardı ama...
Rusya'dan bomba iddia! Askeri uçaktaki Afganlar ABD'ye gitiklerini sanıyorlardı ama... Dünya Kabil havaalanı'ndaki görüntüleri günlerce konuşmuştu. Taliban'ın Kabil'e girmesi ve Afganistan yönetimine el koyduğunu açıklamasıyla birlikte ülkeden kaçmak isteyenler havalimanına koşmuş, kalkan uçaklara binebilmek için adeta ölümü göze almıştı. İşte o uçaklardan birine binen Afganların görüntüleri dünya gündemine oturmuş, nereye gittikleri uçağın sahibi ABD Hava Kuvvetleri tarından açıklanmamıştı. Rusya'dan konuyla ilgili ortaya atılan flaş iddia duyanı şoke etti.
18.08.2021 Dünya
ABD'den flaş Türkiye açıklaması! Ankara Büyükelçiliği'nden Afgan mülteci pazarlığı iddialarına yanıt...
ABD'den flaş Türkiye açıklaması! Ankara Büyükelçiliği'nden Afgan mülteci pazarlığı iddialarına yanıt... Son dakika haberine göre; ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Türkiye ile ABD arasında Afgan mülteci ve göçmenler konusunda anlaşma ve pazarlık yapıldığına dair iddiaların temelsiz olduğunu açıkladı.
18.08.2021 Dünya
ABD'den flaş Türkiye açıklaması: Hükümet politikası...
ABD'den flaş Türkiye açıklaması: Hükümet politikası... ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Afgan mültecileri Türkiye dahil hiçbir ülkeye yönlendirmediklerini belirterek, açıklamalarının neden olduğu endişeden "üzüntü duyduklarını" söyledi.
4.08.2021 Dünya
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Düzensiz göç, adı konmamış bir istiladır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Düzensiz göç, adı konmamış bir istiladır MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Düzensiz göç, adı konmamış bir istiladır, demografik yapımıza kumpastır. Küresel ve bölgesel güçlerin bu düzensiz göçteki parmak izlerini iyi araştırmak gerekmektedir." ifadesini kullandı.
31.07.2021 Siyaset
Afgan mülteci,  botta doğum yaptı
Afgan mülteci, botta doğum yaptı İZMİR Dikili’den Yunanistan’a geçmek isterken yakalanan göçmenler arasındaki hamile bir Afgan, bebeğini sahil güvenlik botunda dünyaya getirdi.
28.10.2018 Gündem
İsveç’in sınır dışı ettiği Afgan’ı Türkler kurtardı!
İsveç’in sınır dışı ettiği Afgan’ı Türkler kurtardı! Göteborg-İstanbul uçağıyla sınır dışı edilen Afgan mülteci için eylem yapan İsveçli aktiviste Türk yolcular ‘Onu ölüme gönderemezsiniz’ diye alkışlarla destek verdi
24.07.2018 Dünya
Afganlar 40 yıl sonra ikinci büyük göç dalgası ile Türkiye’ye akın ediyor
Afganlar 40 yıl sonra ikinci büyük göç dalgası ile Türkiye’ye akın ediyor Türkiye’nin dört bir yanında son dönemde hemen hemen her gün sıkça görülen kaçak Afgan mülteci akını yaşanan dramı gözler önüne seriyor. Sovyet Rusya ile yaşanan savaşın ardından ülkelerini terk etmek zorunda kalan on binlerce Afgan 40 yıl sonra bu kez terör örgütü DEAŞ tehdidi nedeniyle ülkelerinden yeniden göç etmeye başladı
16.04.2018 Gündem
Kamyon evin üzerine devrildi! Ölüler var!
Kamyon evin üzerine devrildi! Ölüler var! Pakistan'ın güneybatısında kum yüklü kamyonun mülteci ailenin yaşadığı kerpiç evin üzerine devrilmesi sonucu 7 kişi hayatını kaybetti.
14.03.2017 Dünya
BM'ye ve Pakistan'a şok suçlama!
BM'ye ve Pakistan'a şok suçlama! İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW) Pakistan’ı 2016 yazında yaklaşık 600 bin Afgan mülteciyi ülkesine zorla geri göndermekle suçluyor. HWR ayrıca BM'ye de eleştiriler yöneltiyor.
17.06.2021 Dünya
AB yetkilisinin kızına tecavüz edip, öldürdüler!
AB yetkilisinin kızına tecavüz edip, öldürdüler! Almanya'nın Freiburg kentinde Afgan bir mültecinin, üst düzey bir AB yetkilisinin kızına tecavüz edip, öldürdüğü iddia edildi
17.06.2021 Dünya
"Afgan Kızı" kefaletle serbest bırakılıyor!
"Afgan Kızı" kefaletle serbest bırakılıyor! National Geographic dergisine kapak olan fotoğrafıyla bilinen 'Afgan kızı' lakaplı Şerbet Gula, sahte kimlikle Pakistan'da oturma izni almak suçuyla tutuklandıktan günler sonra kefaletle serbest bırakılıyor.
31.10.2016 Dünya
Trende baltalı saldırı dehşeti
Trende baltalı saldırı dehşeti ALMANYA’DA baltalı bir saldırgan, trende 3’ü ağır olmak üzere 4 kişiyi baltayla yaraladı. Olayın ardından şok yaşayan 17 kişi de ayrıca tedavi altına alındı
17.06.2021 Dünya
Kaderden kaçılmıyor
Kaderden kaçılmıyor Afganistan’dan yola çıkıp, İran, Türkiye, Yunanistan, Makedonya, Almanya üzerinden İngiltere’ye giden Afgan mülteci trafik kazasına kurban gitti
29.09.2021 Gündem
Polisler formları değiştirdi!
Polisler formları değiştirdi! Yunan adalarındaki yardım gönüllüleri, polislerin mültecilerin sığınma talebinde bulunduğu belgeleri değiştirdiğini iddia etti. Gönüllülere göre, kaçtıkları ülkelere geri gönderilmekten korkan 2 mülteci intihar ederek yaşamını yitirdi
29.09.2021 Gündem
Mülteci sayısında korkunç artış!
Mülteci sayısında korkunç artış! Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK), 50 milyonu aşan mülteci sayısının 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana en yüksek seviyeye çıktığı uyarısında bulundu.
20.06.2014 Dünya
Türkiye’deki Afgan mültecilerin feryadı
Türkiye’deki Afgan mültecilerin feryadı Afganistan’da Taliban militanlarına karşı yürütülen NATO operasyonlarından kaçarak Türkiye’ye sığınan Afgan mülteciler, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nin (UNCHR) geçen yıldan bu yana mültecilik başvurularını dondurmasını protesto için Ankara’da başlattığı protesto, El Cezire televizyonuna haber oldu...
29.09.2021 Gündem
Dünya bu adamı konuşuyor
Dünya bu adamı konuşuyor Yasa dışı yollarla da olsa İngiltere'ye geçmeyi kafasına koyan bir Afgan mülteci, 6 tahta, küçük bir bez parçası ve eski bir yataktan yaptığı salla 50 kilometre genişlikteki Manş Denizi'ni geçerken Fransız Sahil Güvenlik ekiplerine yakalandı...
7.05.2014 Dünya
CHP skandalı ortaya çıkardı!
CHP skandalı ortaya çıkardı! 2002 seçimlerinin kayıtlarını inceleyen CHP, inanılmaz belgelere ulaştı...
29.11.2012 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Afgan Mülteci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki afgan mülteci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.