Adnan Koç

Adnan Koç

Son dakika adnan koç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adnan koç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adnan koç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adnan Koç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adnan koç gelişmeleri de dahil olmak üzere 343 adnan koç haberi bulunmuştur. Tüm adnan koç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adnan Oktar davasında flaş karar!
Adnan Oktar davasında flaş karar! İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Adnan Oktar Suç Örgütü dosyasında bozma kararıyla birlikte 68 sanığın tahliye edilmesine itiraz etmesinin ardından, itirazın gerekçeleri ortaya çıktı.
28.03.2022 Yaşam
Adnan Koç’a üst mahkemeden şok! 6 polisi yaraladığı iddia edilmişti
Adnan Koç’a üst mahkemeden şok! 6 polisi yaraladığı iddia edilmişti Ataşehir'de yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltı işlemleri sırasında çıkan arbedede 6 polisin yaralanmasına neden olduğu öne sürülen oyuncu Adnan Koç ve kardeşinin de aralarında bulunduğu 6 sanıklı davada ünlü oyuncu mahkeme tarafından 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. İtirazlar sonrası dosyayı inceleyen İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, sanıkların 'Adam Öldürmeye Teşebbüs' suçundan yargılanarak cezalandırılması gerektiğine karar vererek dosyayı tekrar yerel mahkemeye gönderdi.
3.11.2021 Gündem
Ünlü oyuncu Adnan Koç'a 16 yıl 8 ay hapis cezası!
Ünlü oyuncu Adnan Koç'a 16 yıl 8 ay hapis cezası! Ataşehir'de uyuşturucu operasyonu kapsamında yapılan gözaltı işlemleri sırasında çıkan arbedede 6 polisin yaralanmasına neden olduğu öne sürülen oyuncu Adnan Koç'un da aralarında bulunduğu 6 sanıklı davada karar çıktı. Adnan Koç ve kardeşi Ahmet Koç 4 suçtan 16 yıl 8 ay, diğer kardeşleri Mehmet Hayri Koç 5 suçtan 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Adnan Koç'un akrabası Şeyhmuz Koç ve Mehmet Pınarbaşı da 2 suçtan 4 yıl 9 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
4.02.2020 Magazin
Oyuncu Adnan Koç'a tahliye
Oyuncu Adnan Koç'a tahliye Ataşehir’de bir kafede düzenlenen uyuşturucu operasyonu sırasında gözaltına alınan ve polise direndikleri için tutuklanan Adnan Koç hakkında tahliye kararı verildi.
20.11.2018 Magazin
Oyuncu Adnan Koç tahliye edildi
Oyuncu Adnan Koç tahliye edildi Ataşehir'de uyuşturucu operasyonu sırasında kardeşleri ile birlikte gözaltına alınan ve birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, görevi yaptırmamak için direnme ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından tutuklanan oyuncu Adnan Koç ve kardeşlerinin yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, oyuncu Adnan Koç ve Mehmet Hayri Koç'un tahliyesine, Ahmet Koç'un ise tutukluluk halinin devamına karar verdi.
19.11.2018 Gündem
Oyuncu Adnan Koç ve kardeşleri 90'ar yılla yargılanacak
Oyuncu Adnan Koç ve kardeşleri 90'ar yılla yargılanacak Ataşehir'de uyuşturucu operasyonu sırasında kardeşleri ile birlikte gözaltına alınan ve birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, görevi yaptırmamak için direnme ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından tutuklanan oyuncu Adnan Koç ve kardeşleri hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
25.04.2018 Magazin
Kokainle yakalanan ünlü oyuncu tutuklandı!
Kokainle yakalanan ünlü oyuncu tutuklandı! Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan dizi oyuncusu Adnan Koç ve 2 kardeşi, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
23.03.2018 Magazin
Kokainle yakalanan dizi oyuncusu tutuklandı
Kokainle yakalanan dizi oyuncusu tutuklandı Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan dizi oyuncusu Adnan Koç ve 2 kardeşi, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.03.2018 Magazin
Ünlü oyuncu uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı!
Ünlü oyuncu uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı! İstanbul Narkotik Polisleri, ünlü dizi oyuncusu ve Muhteşem Yüzyıl’ın Behram Paşa’sı Adnan Koç‘u Kokain maddesi ile suçüstü yakaladı.
22.03.2018 Gündem
Adnan Koç Rusya’da "En İyi Oyuncu" adayı
Adnan Koç Rusya’da "En İyi Oyuncu" adayı Oyuncu Adnan Koç, Rusya’da yayınlanan Doğu-Batı dizisindeki rolüyle, Rusya’da verilen Televizyon Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu dalında aday gösterildi. Ödüller 3 Ekim’de gerçekleştirilecek görkemli bir törenle sahiplerine verilecek.
2.10.2017 Kültür Sanat
'Siccin 4' açıklaması
'Siccin 4' açıklaması Türk korku filmlerinin en çok ödül alan serisi 'Siccin', 4'üncü filmiyle devam ediyor.
15.08.2017 Kültür Sanat
'Siccin 4' korkutmaya devam edecek!
'Siccin 4' korkutmaya devam edecek! Türk korku filmlerinin en çok ödül alan serisi Siccin, 4. filmiyle devam ediyor. Oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken Siccin 4’te, serininin bir önceki filminde de olduğu gibi Adnan Koç, Orhan karakterine hayat veriyor.
14.08.2017 Kültür Sanat
'Siccin 4' filmi 1 Eylül'de vizyonda
'Siccin 4' filmi 1 Eylül'de vizyonda Gösterime girdiği her sene 'Yılın En İyi Korku Filmi' ödülünün sahibi olan Siccin serisi, dördüncü filmi ile 1 Eylül’de sinema severlerle buluşacak.
7.06.2017 Kültür Sanat
Rusya’nın Kıvanç’ı Adnan Koç!
Rusya’nın Kıvanç’ı Adnan Koç! Adnan Koç’un başrolünde oynadığı, Rusya yapımı Doğu – Batı dizisi izlenme rekorları kırıyor.
16.05.2017 Televizyon
Ünlülerden, "Kadına Şiddete Hayır" sessiz çığlığı!
Ünlülerden, "Kadına Şiddete Hayır" sessiz çığlığı! Bennu Yıldırımlar, Öykü Çelik, Başak Parlak, Gamze Karaman, Hasan Yalnızoğlu, Kemal Uçar, Emre Kızılırmak, Betül Şahin, Burak Demir, Aslı Omağ, Çağlar Sayın, Adnan Koç , Tümay Özokur "Kadına Şiddete Hayır!" demek için bir araya geldiler.
21.01.2022 Magazin
Rus güzelle ateşli sahneler!
Rus güzelle ateşli sahneler! Başarılı oyuncu Adnan Koç’un Rus –Türk ortak yapımı olan “Doğu Batı “ adlı 24 bölümlük dizi tanıtımı geçtiğimiz günlerde Antalya'da 'Papillon Otel' de yapımcıların ve Rus basının hazır bulunduğu bir tanıtımla görücüye çıktı.
12.10.2016 Magazin
Türkçe öğretiyor
Türkçe öğretiyor Yönetmenliğini Denis Eleonskiy’in yaptığı başrolleri Adnan Koç ve Ukraynalı aktrist Evgeniyo Loza’nın paylaştığı “Doğu’nun Tutkusu’ adlı dizinin çekimleri Ukrayna’da devam ediliyor...
19.04.2016 Magazin
Diziler kapışıyor
Diziler kapışıyor Eski dizilerle 18 yeni proje karşı karşıya
20.08.2012 Magazin
Ambulans ile kamyonet çarpıştı!
Ambulans ile kamyonet çarpıştı! Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde hasta taşıyan ambulansı ile kamyonetin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı...
29.09.2021 Gündem
İTO’da rüşvet tartışması!
İTO’da rüşvet tartışması! İzmir Ticaret Odası (İTO) Kasım ayı meclis toplantısında İTO Başkan Ekrem Demirtaş ile meclis üyesi Vasfi Çakıroğlu arasındaki rüşvet tartışması yaşandı...
29.09.2021 Gündem
Halk müziğine yeni bir soluk
Halk müziğine yeni bir soluk Küçük yaşlarda başladığı müzik hayatını İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü’nde aldığı eğitimle çok daha yüksek seviyeye taşıyan Özgür Akdemir, Leyle isimli ilk solo albümüyle oldukça iddialı...
11.06.2010 Arşiv
İşte DP'nin   TAM ADAY LİSTESİ
İşte DP'nin TAM ADAY LİSTESİ Demokrat Parti'nin (DP), 22 Temmuzda yapılacak milletvekili seçimine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna sunduğu aday listesi belli oldu...
29.09.2021 Gündem
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.01.2024 Gündem
CHP'de ilk grup toplantısı...Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' mesajına yanıt
CHP'de ilk grup toplantısı...Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' mesajına yanıt Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'değişim' mesajlarına yanıt verdi.
13.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Koç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adnan koç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.