Adli Kolluk Yönetmeliği

Adli Kolluk Yönetmeliği

Son dakika adli kolluk yönetmeliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adli kolluk yönetmeliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adli kolluk yönetmeliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adli Kolluk Yönetmeliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adli kolluk yönetmeliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 adli kolluk yönetmeliği haberi bulunmuştur. Tüm adli kolluk yönetmeliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emniyet Genel Müdürü açıkladı: Kriptolara, canlı hücrelere operasyon düzenliyoruz
Emniyet Genel Müdürü açıkladı: Kriptolara, canlı hücrelere operasyon düzenliyoruz Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik yapılan operasyonlar hakkında bilgi veren Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, "Teşkilatta tespitli FETÖ’cü kalmadı. Şimdi daha güçlü olarak kriptolara, canlı hücrelere operasyon düzenliyoruz" ifadesini kullandı.
9.04.2018 Gündem
HSYK eski Başkanvekili Hamsici'den bomba gibi itiraflar!
HSYK eski Başkanvekili Hamsici'den bomba gibi itiraflar! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDP yapılanması soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak itirafçı olan eski HSYK Başkanvekili Ahmet Hamsici'nin ifadeleri örgütün yargı içerisindeki etkisini ortaya koydu. Hamsici ifadesinde, Yargıtay ve Danıştay'da bildiğini söylediği 94 FETÖ üyesi hakim ve savcının ismini verdi.
29.09.2021 Gündem
HSYK'dan kritik karar! Zekeriya Öz...
HSYK'dan kritik karar! Zekeriya Öz... 17 ve 25 Aralık soruşturmalarını yürüten savcılar Celal Kara, Muammer Akkaş, Zekeriya Öz ve 25 Aralık operasyonunda gözaltı kararı veren hakim Süleyman Karaçöl hakkında HSYK müfettişleri tarafından yapılan inceleme sona erdi.
29.09.2021 Gündem
Savcıların o yetkisi alındı!
Savcıların o yetkisi alındı! Savcıların, kolluk güçlerine yetki alanı dışında operasyon yaptırma yetkisi kaldırıldı
29.09.2021 Gündem
O yönetmelik tekrar değişti
O yönetmelik tekrar değişti Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı Adli Kolluk Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. Yönetmelikte yapılan değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
Zaman'dan AKP'yi şoke edecek anket!
Zaman'dan AKP'yi şoke edecek anket! Hiçbir anket AK Parti'yi bu kadar düşük göstermemişti. Zaman gazetesinde yayınlanan anket AK Parti'yi şoke edecek
3.02.2014 Siyaset
'Gül'ü de dinlemişler!'
'Gül'ü de dinlemişler!' Başbakan tahran dönüşü uçakta konuştu...
29.09.2021 Gündem
Abdullah Gül'ün nasıl dinlendiği ortaya çıktı!
Abdullah Gül'ün nasıl dinlendiği ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kendisinin de dinlendiğine yönelik açıklamalarla ilgili, "Bu konuda bir şey söylemek istemiyorum" dedi ama neden dinlendiği belli oldu.
29.09.2021 Gündem
Validen izinsiz baskın yasak!
Validen izinsiz baskın yasak! Ankara’nın üzerinde çalıştığı yasal düzenleme adli kollukta yapılan değişikliğe göre; savcı, vali ya da vali yardımcısından izin almadan arama veya baskın yapamayacak. Telefon dinlemeleri de en fazla altı ay sürecek.
29.09.2021 Gündem
YARSAV'dan çok sert açıklama!
YARSAV'dan çok sert açıklama! YARSAV (Yargıçlar ve Savcılar Birliği) HSYK'nın yolsuzluk soruşturmalarında görev alanların da aralarında olduğu 20 hakim ve savcı ile ilgili kararnameye sert tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
Danıştay Adalet ve İçişleri'nin itirazını reddetti
Danıştay Adalet ve İçişleri'nin itirazını reddetti Danıştay, Adli Kolluk Yönetmeliği ile ilgili Adalet ve İçişleri Bakanlıklarının itirazını reddetti...
29.09.2021 Gündem
HSYK'da yeni ittifak!
HSYK'da yeni ittifak! 17 Aralık'tan bu yana hükümetle yargı arasında gerilen ilişkilerde dün kritik kararların alındığı bir toplantı yapıldı.
29.09.2021 Gündem
HSYK’da yeni denge!
HSYK’da yeni denge! Beş üye, hükümet kanadıyla hareket etti...
16.01.2014 Siyaset
Yargıda ittifak arayışı
Yargıda ittifak arayışı AK Parti'nin ilk adayı ise...
29.09.2021 Gündem
İşte HSYK'daki 5+5+11'in şifresi
İşte HSYK'daki 5+5+11'in şifresi Hâkim ve savcıların kaderi 3 üyenin eline geçiyor.
29.09.2021 Gündem
Yakalamadın soruşturması!
Yakalamadın soruşturması! İzmir merkezli yapılan ve 25 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 100 ihaleye fesat karıştırıldığı iddia edildi...
29.09.2021 Gündem
Zekeriya Öz'e atama şoku!
Zekeriya Öz'e atama şoku! İstanbul Başsavcı Vekili Zekeriya Öz, Bakırköy Başsavcı Vekili olarak atandı. Bakırköy'e atanan Öz atamayla ilgili açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
HSYK'dan savunma!
HSYK'dan savunma! Hükümetin Adli Kolluk Yönetmeliğ iaçıklaması nedeniyle sert tepkisine hedef olan HSYK yetkililerinden yeni bir açıklama gelmemesi dikkat çekerken HSYK Tetkik Hakimi Mustafa Arslan iddialara yanıt niteliğinde bir yazı kaleme alarak HSYK'nın internet sitesinde "hakim ve savcılarının resmi iletişim, bilgi ve tecrübe paylaşım platformu" olarak kurulan Yargı Kürsüsü'nde yayınladı...
29.09.2021 Gündem
HSYK'ya büyük destek
HSYK'ya büyük destek Yargının yüzde 80'i, savcıların yüzde 86'sı HSYK'ya destek verdi.
29.09.2021 Gündem
Adalet Bakanlığı 'Adli Kolluk' depremi
Adalet Bakanlığı 'Adli Kolluk' depremi Hükümetin 'korsan' diye nitelediği, HSYK toplantısına başkanlık eden Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem görevden alındı...
29.09.2021 Gündem
İşte yeni kabinenin ismi!
İşte yeni kabinenin ismi! 17 Aralık operasyonuyla değişen yeni kabinenin ismi Mücadele Kabinesi olmuş. Yenişafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi yazdı.
30.12.2013 Siyaset
HSYK'dan o yetki alındı!
HSYK'dan o yetki alındı! HSYK artık açıklama öncesi Adalet Bakanlığı'ndan yetki alacak.
29.09.2021 Gündem
Habersiz operasyona vize çıktı!
Habersiz operasyona vize çıktı! Gizliliği kaldıran yönetmelik durduruldu
29.09.2021 Gündem
'HSYK'nın böyle bir yetkisi yok!'
'HSYK'nın böyle bir yetkisi yok!' Adalet Bakanlığı HSYK'nın Yeni adli kolluk düzenlemesine ilişkin açıklamasına yanıt verdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, 'HSYK'nın kamuoyuna açıklama yapma yetkisi yoktur' denildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adli Kolluk Yönetmeliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adli kolluk yönetmeliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.