Adını Feriha Koydum

Adını Feriha Koydum

Son dakika Adını Feriha Koydum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adını Feriha Koydum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adını Feriha Koydum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adını Feriha Koydum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adını feriha koydum gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 adını feriha koydum haberi bulunmuştur. Tüm adını feriha koydum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozu
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozu Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan Hazal Kaya, 11 Şubat'ta dünyaya gelen minik kızı Süreyya ile yeni bir paylaşımda bulundu. Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncunun aile pozuna, takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
25.03.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir?
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? Başarılı yapımlarla adını duyuran ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, uzun süredir birliktelik yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışın ile dünya evine giriyor. Peki, Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ne zaman evlenecek? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? İşte detaylar…
1.11.2022 Magazin
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile? 2019'da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldı. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu haber geldi. Peki, Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
25.07.2022 Magazin
Sedef Şahin spor pozunu takipçileriyle paylaştı! 'Spor neydi,spor emekti'
Sedef Şahin spor pozunu takipçileriyle paylaştı! 'Spor neydi,spor emekti' 'Adını Feriha Koydum' dizisinde canlandırdığı 'Cansu' karakteriyle şöhreti yakalayan ve değişimiyle adından söz ettiren Sedef Şahin, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Oyuncu, son olarak amuda kalktığı anları takipçileriyle paylaştı.
31.03.2022 Magazin
Gigi Hadid’in son hali 'Adını Feriha Koydum'daki o isme benzetildi!
Gigi Hadid’in son hali 'Adını Feriha Koydum'daki o isme benzetildi! İlk çocuğunu kucağına olan dünyaca ünlü model Gigi Hadid'in son hali gündem oldu. 'Adını Feriha Koydum' dizisindeki Cansu'ya benzetilen model Gigi Hadid, son haliyle balkonda objektiflere takıldı.
1.03.2022 Magazin
Adını Feriha Koydum'un Halil'i Ufuk Tan Altunkaya son haliyle şaşırttı! "Sevmediğin çocuğa dön bir bak Feriha!"
Adını Feriha Koydum'un Halil'i Ufuk Tan Altunkaya son haliyle şaşırttı! "Sevmediğin çocuğa dön bir bak Feriha!" Bir döneme damga vuran dizilerden Adını Feriha Koydum’da Halil karakteriyle izleyicileri çileden çıkaran Ufuk Tan Altunkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla şaşırtıyor. Oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik ve yapımcılık da yapan Altınkaya, mütevazi hayatıyla takipçilerinden beğeni topluyor.
21.12.2021 Magazin
İncilay Şahin kimdir? İncilay Şahin kaç yaşındaydı? İncilay Şahin biyografisi!
İncilay Şahin kimdir? İncilay Şahin kaç yaşındaydı? İncilay Şahin biyografisi! Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu İncilay Şahin 60 yaşında hayatını kaybetti. İncilay Şahin'in ölüm haberini Oyuncular Sendikası'nın sosyal medya hesabından duyurdu. Acı haberin ardından pek çok kişi İncilay Şahin'in hayatını, filmlerini ve dizilerini merak ediyor. Peki, İncilay Şahin kimdir? İncilay Şahin kaç yaşındaydı? İncilay Şahin biyografisi!
8.09.2021 Gündem
Oyuncu İncilay Şahin hayatını kaybetti
Oyuncu İncilay Şahin hayatını kaybetti En son Yasak Elma dizisinde seyirciyle buluşan ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu İncilay Şahin hayatını kaybetti. Kariyeri boyunca pek çok dizi ve filmde rol alan İncilay Şahin'in oynadığı diziler arasında Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları gibi yapımlar yer alıyordu.
7.09.2021 Magazin
Metin Çekmez, ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı
Metin Çekmez, ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı Türkiye'nin yakından tanıdığı usta oyuncu Metin Çekmez, tedavi gördüğü Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bugün Kuşadası'nda toprağa verilecek oyuncu, 2013 yılında vefat eden ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı.
26.08.2021 Magazin
Ramo bu akşam var mı? Bugün Ramo var mı, yok mu? Ramo 36. bölüm neden yok, final mi yaptı? 12 Mart Show TV yayın akışı…
Ramo bu akşam var mı? Bugün Ramo var mı, yok mu? Ramo 36. bölüm neden yok, final mi yaptı? 12 Mart Show TV yayın akışı… Ramo bu akşam var mı, sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Ramo dizisinin 36. Bölüm fragmanı yayınlanmayınca, dizi hakkında yapılan araştırmalar arttı. Show TV 12 Mart yayın akışında Ramo dizisi yer almıyor. Peki, Ramo neden yok, yayından mı kaldırıldı?
12.03.2021 Gündem
Ramo fragman neden yok, yayınlanmadı? Yarın Ramo var mı, yayından kaldırıldı mı, 36. Bölüm fragmanı neden yok?
Ramo fragman neden yok, yayınlanmadı? Yarın Ramo var mı, yayından kaldırıldı mı, 36. Bölüm fragmanı neden yok? Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Ramo dizisinin hayranları 36. Bölüm fragmanının yayınlanmamasıyla dizi hakkında araştırma yapamaya başladılar. Show TV 12 Mart yayın akışında Ramo’nun yer almaması dizinin akıbetinin araştırılmasına neden olarak, Ramo fragman neden yok? Yarın Ramo var mı, yayından kaldırıldı mı? gibi soruların sorulmasını beraberinde getirdi. İşte detaylar…
11.03.2021 Gündem
Feyza Civelek'ten inanılmaz değişim, 21 kiloya veda etti! Bakan bir daha bakıyormuş...
Feyza Civelek'ten inanılmaz değişim, 21 kiloya veda etti! Bakan bir daha bakıyormuş... Bir dönemin fenomen dizisi 'Adını Feriha Koydum'da yer alan Feyza Civelek, kısa sürede 21 kilo verdi. Büyük bir değişim geçiren oyuncu, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
23.01.2021 Magazin
Büyük aşkı sosyal medya ele verdi!
Büyük aşkı sosyal medya ele verdi! Oyuncu Hazal Kaya ile yönetmen-oyuncu Ali Atay, 5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.
7.02.2019 Magazin
Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy hangi dizi için bir araya geliyor?
Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy hangi dizi için bir araya geliyor? Adını Feriha Koydum ile aklımıza kazınan Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya, Netflix projesi The Protector ile tekrar bir araya geliyor
4.12.2018 Televizyon
Yabancı diziye % 30 iade
Yabancı diziye % 30 iade Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlayacak yabancı film ve dizilere, burada harcadığı tutarın yüzde 30’unun geri ödenmesi yoluyla destek verilecek
16.10.2018 Ekonomi
Dünyayı dolaşan Türk dizilerine yeni destek
Dünyayı dolaşan Türk dizilerine yeni destek Kültür ve Turizm Bakanlığı, 150'den fazla ülkeye ihraç edilen, yıllık 350 milyon doların üzerindeki ihracat geliriyle ABD'den sonra ikinci sırada yer alan ve dünyada 500 milyondan fazla kişi tarafından takip edilen Türk dizilerini yeni Sinema Kanunu'yla desteklemeye hazırlanıyor.
16.10.2018 Ekonomi
Hazal Kaya'ya büyük sürpriz!
Hazal Kaya'ya büyük sürpriz! Fatih Aksoy, "Sinemadan Günümüz Dizilerine Kadının Yükselişi" panelinde konuştu.
2.10.2018 Magazin
Feyza Civelek kimdir?
Feyza Civelek kimdir? Feyza Civelek hakkında birçok bilgi merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Birçok dizide rol alan güzel ve başarılı oyuncu Feyza Civelek hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
11.09.2018 Gündem
Polisin elini ısıran oyuncuya 10 yıl hapis istemi!
Polisin elini ısıran oyuncuya 10 yıl hapis istemi! Oyuncu Feyza Civelek, aracını alkol kontrolü için durdurmak isteyen polisin elini ısırınca davalık oldu. Civelek hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istendi.
11.09.2018 Magazin
Sanat yönetmenine cinsel saldırı suçundan 10 yıl hapis
Sanat yönetmenine cinsel saldırı suçundan 10 yıl hapis Ünlü televizyon dizilerinde sanat yönetmenliğini yapan H.S. (40), telefonunu şarj etme bahanesiyle evine götürdüğü Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencisi 27 yaşındaki H. B. G.'ye cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesi ile 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
22.05.2018 Yaşam
Feriha yüzünden  sağlığım  bozuldu
Feriha yüzünden sağlığım bozuldu Oyuncu Hazal Kaya Lifetime TV’deki ‘Senin Mucizen’ isimli programda içini döktü.
21.05.2018 Magazin
Seksi ve vamp bir kadın olmak istiyorum
Seksi ve vamp bir kadın olmak istiyorum Bu hafta vizyona giren Şaşkınlar Çetesi’nde başrolü üstelen Sedef Şahin, etrafındakilerin kendisini sempatik ve masum bulduğunu ama artık seksi rollerde olmak istediğini söylüyor.
6.05.2018 Arşiv
En çok para kazandıran dizi belli oldu!
En çok para kazandıran dizi belli oldu! Türk televizyonlarında yayımlanan diziler, 140’ın üzerinde ülkeye ihraç edilerek, yıllık 350 milyon doların üzerinde ihracat rakamına imza atarak başarılı bir ivme çizdi. En fazla ihraç edilen diziler arasında en çok hasılat getiren dizi Kara Para Aşk oldu. Diriliş Ertuğrul, en fazla kazanan dizi listesinde yer almadı.
18.01.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Adını Feriha Koydum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adını feriha koydum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.