Add

Add

Son dakika ADD haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ADD ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ADD haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Add

haberleri sayfasında son dakika yaşanan add gelişmeleri de dahil olmak üzere 384 add haberi bulunmuştur. Tüm add haberleri aşağıda listelenmiştir.
Wetransfer Nedir, Ne İşe Yarar? We Transfer Nasıl Kullanılır?
Wetransfer Nedir, Ne İşe Yarar? We Transfer Nasıl Kullanılır? Günümüzde büyük ölçekli dosyaların transferini, bazı dosya aktarım platformlarını kullanmak dışında gerçekleştirmek oldukça zordur. Bu gibi transfer işlemlerinde WeTransfer gibi platformlar işi kolaylaştırır.
5.02.2024 Gündem
Hatay'da kontrolden çıkan kamyon asker uğurlayanların arasına daldı; ölü ve yaralılar var
Hatay'da kontrolden çıkan kamyon asker uğurlayanların arasına daldı; ölü ve yaralılar var Hatay'ın Belen ilçesinde, TIR ile çarpışıp kontrolden çıkan hafriyat kamyonu, asker uğurlayanların arasına daldı. Park halindeki 11 araca da çarpan hafriyat kamyonu alev topuna dönerken, kazada 12 kişi yaşamını yitirdi, 3’ü ağır 31 kişi de yaralandı.
6.05.2023 Yaşam
Aynı yöne giden otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı
Aynı yöne giden otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı Kütahya’da aynı yönde giden iki otomobilin çarpıştığı kazada İnci Soysal (25) hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
8.04.2023 Gündem
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı kamyonet, TIR'a çarptı: 3 ölü
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı kamyonet, TIR'a çarptı: 3 ölü Konya'da TIR'a arkadan çarpan kamyonetin ehliyetsiz sürücüsü Mustafa Samet Pullu ve yanındaki tarım işçileri Afgan uyruklu Najmuddin Rahmanqul (23) ile Mohammad Sharif Azizi (28), yaşamını yitirdi.
13.08.2022 Yaşam
Diyanet'ten '9 yaşındaki kız evlenebilir' iddialarına yalanlama
Diyanet'ten '9 yaşındaki kız evlenebilir' iddialarına yalanlama Diyanet İşleri Başkanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ve bazı sosyal medya kullanıcılarının, 'Diyanet: 9 yaşında bir kız evlenebilir, çocuk doğurabilir' şeklindeki paylaşımının asılsız olduğunu duyurdu.
24.05.2022 Gündem
Samsun'da Onur Anıtı'na çirkin saldırı! Tüm Türkiye'den sert tepki! Flaş gelişmeler...
Samsun'da Onur Anıtı'na çirkin saldırı! Tüm Türkiye'den sert tepki! Flaş gelişmeler... Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na halat bağlayıp, çekmeye çalıştığı öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı. Plakadan yola çıkan polis, kuzenler B.F. ile C.F.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Yapılan araştırmada kuzenlerin, 6 farklı suçtan çok sayıda kayıtları olduğu tespit edildi. Emniyetteki sorgularının ardından 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler hakkında 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Yaşananlar olay sonrası vatandaşlar anıtın önünde nöbet tutmaya başladı.
4.02.2022 Gündem
Atatürk Anıtı'na çirkin saldırı! Halat bağlayıp çekmeye çalıştılar: 2 kişi gözaltında
Atatürk Anıtı'na çirkin saldırı! Halat bağlayıp çekmeye çalıştılar: 2 kişi gözaltında Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na halat bağlayıp, çekmeye çalıştığı öne sürülen 2 kişi, gözaltına alındı.
3.02.2022 Gündem
Zırh delici mermilere karşı balistik koruma sağlayan zırh üretilecek
Zırh delici mermilere karşı balistik koruma sağlayan zırh üretilecek Bartın Üniversitesi tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK tarafından desteklenen proje ile askeri kara araçları için zırh delici mermilere karşı balistik koruma sağlamaya yönelik yeni bir zırh üretilecek.
29.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Cemil Deveci kimdir? Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci hangi partiden?
Cemil Deveci kimdir? Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci hangi partiden? Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, ihtiyaç sahibi ailelere yapılan yardım faaliyetlerinden bahsettiği konuşmasında Karadeniz'de tüm büyük marketlerle iş birliği içinde olduklarını belirterek "Son kullanma tarihi bitmiş olan yiyecekleri gidip alıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz" dedi. Atakum Belediyesi'nin resmi internet sitesindeki konuşma metninde de aynı ifadelerin kullanıldığı görüldü. Söz konusu açıklamanın ardından Cemil Deveci kimdir? Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci hangi partiden? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci kimdir?
2.11.2021 Gündem
KT-1 tipi eğitim uçağı teknik özellikleri nelerdir? İzmir’de düşen KT-1 uçağı hangi ülkenin, nasıl bir uçak? KT-1 uçak hakkında merak edilenler…
KT-1 tipi eğitim uçağı teknik özellikleri nelerdir? İzmir’de düşen KT-1 uçağı hangi ülkenin, nasıl bir uçak? KT-1 uçak hakkında merak edilenler… İzmir’de 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görev yapan KT-1 tipi helikopter, eğitim uçuşu sırasında henüz belirlenemeyen bir sebeple Foça açıklarında denize düşerek kaza kırıma uğradı. Milli Savunma Bakanlığı, arama kurtarma çalışmasıyla 2 pilotun sağ olarak kurtarıldığını duyurdu. Haberin ardından vatandaşlar İzmir'de düşen KT-1 eğitim uçakları hakkında bilgilere ulaşmaya çalışıyor. KT-1 eğitim uçağı özellikleri…
9.04.2021 Gündem
Prof. Dr. Ahmet Ercan kimdir? Deprem Bilimci Ahmet Ercan’ın İzmir depremi açıklaması!
Prof. Dr. Ahmet Ercan kimdir? Deprem Bilimci Ahmet Ercan’ın İzmir depremi açıklaması! İzmir’de meydana gelen depremin şoku devam ediyor. Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 6 kişi hayatını kaybetti, 257 kişi yaralandı. Türkiye İzmir depreminin ardından deprem yorumlarını takip ederken Deprem Bilimci Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan geçtiğimiz haftalarda Ege Denizi’nde meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki depremin 7 büyüklüğündeki depremin ayak sesleri olduğunu belirttiği yorumlara denk geldi Çanakkale, İzmir, Balıkesir, Edirne kıyı kesiminin de depremden etkilenebileceğini aktaran Ahmet Ercan kimdir?
30.10.2020 Gündem
Muğla'da, lastiği patlayan otomobil takla attı: 3 ölü
Muğla'da, lastiği patlayan otomobil takla attı: 3 ölü Muğla'nın Dalaman ilçesinde, lastiği patlayan otomobilin takla atması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.
23.08.2020 Yaşam
Gana’da koronavirüsünün tedavisi bulundu
Gana’da koronavirüsünün tedavisi bulundu Gana’da bir medikal firması, "Adutwumwaa Bitters" isimli ilaçla korona virüsünün tedavisini bulduğunu iddia etti.
10.03.2020 Gündem
Atatürk kılığına bürünüyor! Tepki çeken görüntüler
Atatürk kılığına bürünüyor! Tepki çeken görüntüler Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık, Atatürk kılığına bürünen Göksel Kaya’nın bu benzerliğini istismar ettiğini açıkladı.
9.11.2019 Gündem
Otomobil direğe çarptı: Esra öldü, ablası ağır yaralı
Otomobil direğe çarptı: Esra öldü, ablası ağır yaralı Adapazarı'nda, 2 kız kardeşin bulunduğu otomobil, aydınlatma direğine çarptı. Kazada, Esra Gülaçtı (16) hayatını kaybederken, otomobili kullanan ablası Büşra Gülaçtı (23) ağır yaralandı.
25.10.2019 Yaşam
Korkunç kaza: 1 ölü, 9 yaralı...
Korkunç kaza: 1 ölü, 9 yaralı... Burdur'da üç otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.
31.08.2019 Yaşam
WhatsApp çıkartmaları nasıl yapılır?
WhatsApp çıkartmaları nasıl yapılır? WhatsApp üzerinden gerçekleştirdiğiniz sohbetleri eğlenceli hale getiren çıkartmaları sizde yapabilirsiniz. WhatsApp çıkartmaları nasıl yapılır, WhatsApp'a nasıl eklenir?
25.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Süheyl Batum istifa etti
Süheyl Batum istifa etti Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Süheyl Batum istifa etti.
18.02.2019 Gündem
Kocaoğlu'ndan sonra iki belediye başkanı daha 'aday değilim' dedi
Kocaoğlu'ndan sonra iki belediye başkanı daha 'aday değilim' dedi Bergama ve Kartal belediye başkanları, 2019 seçimlerinde aday olmayacaklarını açıkladı.
1.10.2018 Gündem
27 Mayıs övgüsüne soruşturma açıldı
27 Mayıs övgüsüne soruşturma açıldı 1960 darbesi için ‘devrim’ ifadesini kullanan Atatürkçü Düşünce Derneği’ne savcılık soruşturma açtı. Adalet Bakanı Gül de ADD’ye, “Menderes’in de kemiklerini sızlatan bir açıklama” diyerek tepki gösterdi
28.05.2018 Gündem
ADD, darbeyi öven paylaşımını kaldırdı
ADD, darbeyi öven paylaşımını kaldırdı Atatürkçü Düşünce Derneği, Twitter hesabından yaptıkları 27 Mayıs askeri darbesini öven paylaşımı kaldırdı.
28.05.2018 Gündem
Son dakika: ADD'nin 27 Mayıs tweeti hakkında soruşturma başlatıldı
Son dakika: ADD'nin 27 Mayıs tweeti hakkında soruşturma başlatıldı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Atatürk Düşünce Derneği'nin 27 Mayıs paylaşımı hakkında darbeyi övdükleri gerekçesiyle soruşturma başlattı. Akşam saatlerinde ADD'den açıklama geldi.
28.05.2018 Gündem
"Darbenin arkasında millet olmaz"
"Darbenin arkasında millet olmaz" Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Atatürkçü Düşünce Derneğinin (ADD) sosyal medya hesabından 27 Mayıs askeri darbesini öven bir paylaşım yapmasına ilişkin, "Hiçbir darbenin arkasında millet olmaz, darbenin arkasında hiçbir şekilde milli irade olmaz." dedi.
28.05.2018 Gündem
Bozdağ'dan sert çıkış: Darbeci zihniyet...
Bozdağ'dan sert çıkış: Darbeci zihniyet... Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ ADD'nin 27 Mayıs paylaşımıyla ilgili, "Darbeci bir zihniyettir. Atatürk'e yapılan saygısızlıktır." dedi.
28.05.2018 Gündem
Erdoğan'ın "Birlik olun" çağrısı Almanya'da karşılık buldu!
Erdoğan'ın "Birlik olun" çağrısı Almanya'da karşılık buldu! Almanya'nın ilk azınlık siyasi oluşumu Yenilik ve Adalet Partisi (BİG) Genel Başkanı Haluk Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya'daki Türklere yönelik yaptığı "birlik olun" çağrısına uyarak Türk kökenlilerin kurmuş olduğu diğer parti olan Alman Demokratlar Birliğine (ADD) birleşme çağrısı yaptı. Ayrıca Almanya’da yapılan araştırmaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Türkiye’ye dost olmayanlara oy vermeyin” çağrısı SPD ve Yeşiller Partisi’nde endişe yarattı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Add ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki add haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.