Adaylık

Adaylık

Son dakika adaylık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adaylık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adaylık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adaylık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adaylık gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.065 adaylık haberi bulunmuştur. Tüm adaylık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu?
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu? Galatasaray’da seçim tarihi belli oldu. Mevcut başkan Dursun Özbek’in adaylık açıklamasının ardından seçim tarihi ile ilgili araştırmalar hızlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise başkanlık seçimleri için alternatif adaylar olup olmadığını sorguluyor. Peki, Galatasaray Başkanlık seçimleri ne zaman?
27.04.2024 Şampiy10
Müsavat Dervişoğlu: Akşener'in hayır duasını aldım
Müsavat Dervişoğlu: Akşener'in hayır duasını aldım İYİ Parti'de genel başkan adaylığını açıklayan TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, "Genel Başkanımızın hayır duasını aldım. Hangi aday kazanırsa kazansın kaybeden İYİ Parti olmayacak" dedi.
9.04.2024 Gündem
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
Seçmene söz verdi! Mahallede ilk oldu
Seçmene söz verdi! Mahallede ilk oldu Antalya'nın Konyaaltı İlçesindeki Hurma Mahallesi’nde yaşayan 4 çocuk annesi Canan Aydın , daha önce aday olup kaybettiği muhtarlık seçiminde, kendisini arayan bir seçmene verdiği söz nedeniyle 31 Mart seçimlerinde tekrar aday oldu. 20 yıllık muhtarlık yapan rakibi karşısında seçimi kazandı, mahallenin ilk kadın muhtarı oldu.
7.04.2024 Gündem
Kozan'da MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı! "Mücadele edeceğiz"
Kozan'da MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı! "Mücadele edeceğiz" Adana'da Kozan Belediye Başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 28,05'ini alarak kazanan MHP'li Mustafa Atlı'nın görev yaptığı bankadan zamanında istifa etmediğini ileri süren Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı Gürdal Topal, İlçe Seçim Kurulu'na itiraz etti. Atlı'nın avukatları tarafından propaganda sürecinde bu yöndeki eleştirilere yönelik yapılan açıklamada, "Mustafa Atlı bankada işçi olarak çalışmakta olup aday adayı olabilmek için görevinden ayrılması gerekmemektedir. Buna rağmen adaylık sürecinde bankadaki görevini layıkıyla ifa edemeyeceğini düşündüğü için kendi iradesiyle görevinden ayrılmıştır" denilmişti.
2.04.2024 Adana
Ünlü isimler aday olmuştu! İşte renkli simaların adaylık sonuçları
Ünlü isimler aday olmuştu! İşte renkli simaların adaylık sonuçları 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde aday olan ünlü isimler sandıkta ne sonuç aldığı merak konusu oldu. ‘Behzat Ç’ dizisindeki ‘emniyet amiri’ rolüyle tanınan CHP’nin Etimesgut adayı tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, oyların yüzde 55.7’sini alarak seçimi kazanırken, Düzce’de Yeniden Refah Partisi’nden seçime giren şarkıcı Davut Güloğlu, mevcut belediye başkanı AK Partili Faruk Özlü karşısında yüzde 29.5 oy alsa da kaybeden taraf oldu.
1.04.2024 Gündem
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Şimdi yeni bir yarış başlıyor. Bu seçimde biraz daha kendimizle yarışacağız ve sonuçları çok hızlı bir şekilde alacağız. Sandık başında görevlilerimiz var. İlk sayım büyükşehir sayımlarıyla başlıyor. Daha sandık sonuçlarına bağlanmadan bizim arkadaşlarımız not alıyor ve SAS'a giriyor. 1 milyon aktif, 1 milyon da lojistiğini sağlayan arkadaşlarımızla bu işi gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Muhsin Şentürk seçildi mi?
Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Muhsin Şentürk seçildi mi? Yargıtay Başkanı kim oldu? Yargıtay Başkanlığı seçiminden bugün de sonuç çıkmadı. Hiçbir aday salt çoğunluğu elde edemedi. Seçimlere katılan 5 adaydan Hukuk Genel Kurulu Başkanı Adem Albayrak ile 12. Hukuk Dairesi Başkanı Ayhan Tuncal adaylıktan çekildi. Seçimin yarın yapılacak altıncı turunda Mehmet Akarca, Ömer Kerkez ve Muhsin Şentürk aday olarak yer alacak. Peki, Muhsin Şentürk kimdir, nereli, kaç yaşında?
26.03.2024 Gündem
Mehmet Akarca kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Mehmet Akarca seçildi mi?
Mehmet Akarca kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Mehmet Akarca seçildi mi? Yargıtay Başkanı kim oldu? Yargıtay Başkanlığı seçiminden bugün de sonuç çıkmadı. Hiçbir aday salt çoğunluğu elde edemedi. Seçimlere katılan 5 adaydan Hukuk Genel Kurulu Başkanı Adem Albayrak ile 12. Hukuk Dairesi Başkanı Ayhan Tuncal adaylıktan çekildi. Seçimin yarın yapılacak altıncı turunda Mehmet Akarca, Ömer Kerkez ve Muhsin Şentürk aday olarak yer alacak. Peki, Mehmet Akarca kimdir, nereli, kaç yaşında?
26.03.2024 Gündem
Ömer Kerkez kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Ömer Kerkez seçildi mi?
Ömer Kerkez kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Ömer Kerkez seçildi mi? Yargıtay Başkanı kim oldu? Yargıtay Başkanlığı seçiminden bugün de sonuç çıkmadı. Hiçbir aday salt çoğunluğu elde edemedi. Seçimlere katılan 5 adaydan Hukuk Genel Kurulu Başkanı Adem Albayrak ile 12. Hukuk Dairesi Başkanı Ayhan Tuncal adaylıktan çekildi. Seçimin yarın yapılacak altıncı turunda Mehmet Akarca, Ömer Kerkez ve Muhsin Şentürk aday olarak yer alacak. Peki, Ömer Kerkez kimdir, nereli, kaç yaşında?
26.03.2024 Gündem
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek Galatasaray’da, Başkan Dursun Özbek’in yeniden aday olması için baskı yapılırken, başkan ise henüz kararını veremedi. Özbek’in, girmesi durumunda rahat olacağı için seçim kazanmak için değil icraata dayalı bir liste oluşturacağı ifade edildi.
24.03.2024 Şampiy10
Bakan Tunç: Eylem Tok ve oğlunun iadesi için ABD'nin istediği belgeleri hazırladık
Bakan Tunç: Eylem Tok ve oğlunun iadesi için ABD'nin istediği belgeleri hazırladık Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü trafik kazasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tunç, "Mısır üzerinden ABD'ye geçmişlerdi. ABD ile adli yazışmalarımızı gerçekleştirdik. 7 Mart tarihinde de iade talebimizi illettik. Bugün itibarıyla bize ABD'den cevabi yazı geldi. İstenen belgeler vardı ve bu belgeleri tamamladık" diye konuştu. Tunç, "Dün itibarıyla bu dosya ile ilgili 2 gözaltı gerçekleşti" dedi.
12.03.2024 Gündem
Ali Koç açıklamıştı! Sadettin Saran'dan adaylık sözleri
Ali Koç açıklamıştı! Sadettin Saran'dan adaylık sözleri İş adamı ve Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi Sadettin Saran, adaylık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
5.03.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm'
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm' CHP'de krize dönüşen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. CHP lideri Özel ile yaptığı son görüşmeyi anlatan Lütfü Savaş, kararın verildiği diyaloğu açıkladı.
23.02.2024 Gündem
Adnan Polat, Galatasaray Başkanlığı'na aday olacak mı? Resmen açıkladı
Adnan Polat, Galatasaray Başkanlığı'na aday olacak mı? Resmen açıkladı Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den alan Galatasaray'da mayıs ayındaki seçimli genel kurul da merak ediliyor. Mevcut başkan Dursun Özbek'in aday olması beklenmezken, daha önce sarı - kırmızılı kulüpte başkanlık yapmış olan Adnan Polat'tan Hürriyet'e adaylık cevabı geldi. İşte detaylar...
15.02.2024 Galatasaray
DEM Parti ve Başak Demirtaş'tan İstanbul açıklaması!
DEM Parti ve Başak Demirtaş'tan İstanbul açıklaması! DEM Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olup olmayacağı tartışılan Başak Demirtaş, yazılı açıklama yaptı, kararını duyurdu.
7.02.2024 Gündem
Diş hekimi başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu
Diş hekimi başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir diş hekimi, kendine ait evde başından silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu.
7.01.2024 Gündem
Murat Kurum'dan adaylık sonrası ilk açıklama: 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz
Murat Kurum'dan adaylık sonrası ilk açıklama: 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, adaylığının açıklanmasının ardından ilk açıklamasını yaptı. Kurum, "Yarın sabahtan itibaren vatandaşımıza sevdamız İstanbul’u, heyecanımızı, hayallerimiz hep birlikte anlatacağız. Hep birlikte düşüneceğiz, beraber çalışacağız. Hep birlikte İstanbul’un 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz." ifadelerini kullandı.
7.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte ziyaretine Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile Sandor Sarayı’nda yaptığı görüşmeyle başladı. Daha sonra Karmelita Manastırı’na geçen Erdoğan, burada Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
19.12.2023 Gündem
Putin, başkan adaylığı için harekete geçti
Putin, başkan adaylığı için harekete geçti Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, gelecek yıl mart ayında yapılması planlanan devlet başkanlığı seçimleri için Rusya Merkez Seçim Komisyonu’na giderek adaylık için resmi başvurusunu yaptı.
18.12.2023 Dünya
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
AK Parti'de yerel yönetimler için aday müracaatları başladı! Yapılan bağışlar Gazze’ye gönderilecek
AK Parti'de yerel yönetimler için aday müracaatları başladı! Yapılan bağışlar Gazze’ye gönderilecek AK Parti'de mahalli idareler seçimleri için aday adaylığı başvuruları başladı. Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "AK Parti'nin merkez organları müracaatta bulunmayacak. İl ve ilçe başkanlarından da almayacağız. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarını kapsayacak şekilde müracaatlarını almıyoruz. Mevcut belediye başkanlarımızın hiçbirinden müracaat almayacağız. Onları zaten müracaat etmiş olarak kabul ediyoruz ve değerlendirmeye tabi tutuyoruz" dedi.
9.11.2023 Gündem
Beşiktaş'ta Emre Kocadağ, başkan adaylığını açıklıyor
Beşiktaş'ta Emre Kocadağ, başkan adaylığını açıklıyor Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Başkan Ahmet Nur Çebi’nin olağanüstü kongreye girmeme kararı sonrası adaylığını açıklamaya hazırlanıyor.
8.11.2023 Beşiktaş
Avukatlık sınavı geliyor, artık hukuk bitirmek yeterli olmayacak! 'Çok doğru bir karar'
Avukatlık sınavı geliyor, artık hukuk bitirmek yeterli olmayacak! 'Çok doğru bir karar' Artık hukuk fakültesini bitirenler doğrudan avukat olamayacak, mezuniyetten sonra sınava girecek. “Hukuk fakültesi ve mezun sayımız fazla. Kaliteyi arttırmalıyız” diyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 2024’ten itibaren Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı’nı kazananların stajyer avukat olabileceğini söyledi.
8.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adaylık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adaylık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.