Adam Kule

Adam Kule

Son dakika adam kule haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adam kule ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adam kule haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adam Kule

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adam kule gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 adam kule haberi bulunmuştur. Tüm adam kule haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konut kredisi faizleri düşünce yeni projeler birbiri ardına geliyor
Konut kredisi faizleri düşünce yeni projeler birbiri ardına geliyor Konut kredisi faizlerinin düşmesi yeni emlak projelerini beraberinde getirirken, DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Son 10 yıla, hatta 20 yıla baktığınızda Türkiye’de gayrimenkulün kazandırdığını hiçbir yatırım kazandıramadı. Tüketicilerin bu dönemi iyi değerlendirmesi gerekiyor. Bundan daha uygun bir dönemin yaşanma şansı yok” dedi.
5.03.2020 Ekonomi
321 konuta % 25 indirim
321 konuta % 25 indirim Dap Yapı, Validebağ projesinden sonra yine çadırda indirimli satış günlerine başlıyor. 321 ünite 2 hafta boyunca Meydan AVM’deki çadırda yüzde 25 indirimle satılacak.
23.03.2017 Ekonomi
20 yıl vadeli kampanya büyük talep görüyor
20 yıl vadeli kampanya büyük talep görüyor GYODER üyeleri, konutta 20 yıl vadeli kampanyaya destek veriyor. 1 Şubat’ta başlayan ‘20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyası, satışları büyük oranda artırdı. 107 projenin yer aldığı kampanya 31 Mart’a kadar sürecek. Markalı konutlar, 240 ay vadede yüzde 0.75-0.85 arasında faizle satılacak
23.02.2017 Ekonomi
72 ay sıfır faizle ‘bal’ gibi satacak
72 ay sıfır faizle ‘bal’ gibi satacak Dap Yapı, farklı mimarideki projelerine bal peteğini ekledi. Taksim’de yer alan Petek Residence projesini hemen teslim olarak satışa çıkaran şirket, kendi bünyesinde 72 ay sıfır faizle taksit yapacak.
17.05.2016 Ekonomi
Dap Yapı Ires Bursa Fuarı'ndaydı
Dap Yapı Ires Bursa Fuarı'ndaydı DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılar ile buluştu.
6.04.2016 Arşiv
Adam Kule'de kampanya
Adam Kule'de kampanya “Adam Kule” projesi için 13 Mart tarihine kadar geçerli olmak üzere çok özel ödeme seçenekleri hazırladı.
7.03.2016 Arşiv
Adam Kule’de faiz sıfırlandı, vade uzadı
Adam Kule’de faiz sıfırlandı, vade uzadı DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini insandan alan Adam Kule projesi için 13 Mart tarihine kadar geçerli özel ödeme seçenekleri hazırladı.
5.03.2016 Arşiv
Yeni yılda 4 projeye 1.8 milyar TL yatıracak
Yeni yılda 4 projeye 1.8 milyar TL yatıracak DAP Yapı, 2016’da 4 projeyi satışa çıkaracak. Altunizade, Beykoz, Kartal ve Taksim’deki projelerin toplam değeri 1 milyar 800 milyon lira olacak.
27.11.2015 Ekonomi
Adam Kule'de kampanya
Adam Kule'de kampanya Adam Kule'de lansmana özel bir kampanya düzenlendi.
24.11.2015 Arşiv
‘Adam gibi’ yatırım zamanı
‘Adam gibi’ yatırım zamanı Seçim öncesi ertelenen proje lansmanları peş peşe yapılıyor. İlk lansmanı yapan Dap Yapı’nın patronu Yılmaz, “Yatırıma devam edeceğiz” dedi.
3.11.2015 Ekonomi
"Adam" gibi proje
"Adam" gibi proje DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesini hayata geçiriyor.
3.11.2015 Arşiv
DAP Yapı'ya 9 ödül
DAP Yapı'ya 9 ödül DAP Yapı Avrupa'dan 9 ödülle döndü.
12.10.2015 Arşiv
DAP Yapı'dan büyük başarı
DAP Yapı'dan büyük başarı DAP Yapı'nın İstMarina ve Burgu Kule projeleri "International Property Awards"de "Dünyanın En İyi" projelerine aday gösterildi.
6.10.2015 Arşiv
Ramazan'a özel kampanya
Ramazan'a özel kampanya DAP Yapı Ramazan'a özel bir kampanya başlattı.
29.06.2015 Arşiv
1.2 kilometrelik bulvarla caddelere rakip olacak
1.2 kilometrelik bulvarla caddelere rakip olacak Dap Yapı, Pendik’teki yeni projesinde 1...
23.05.2015 Arşiv
Dap Adam Kule'ye yoğun ilgi
Dap Adam Kule'ye yoğun ilgi Dap Yapı Dragos'ta yükselen Adam Kule için ön talep topluyor.
23.06.2015 Arşiv
DAP Yapı MIPIM’i Ziyaret Etti
DAP Yapı MIPIM’i Ziyaret Etti DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM’i ziyaret etti.
11.03.2015 Arşiv
İstanbul’a 25 bin yeni markalı konut geliyor
İstanbul’a 25 bin yeni markalı konut geliyor Markalı konut üreticileri, 2015 yılına yeni yatırım hedefleriyle girdi. İstanbul’da yıl boyunca toplam 25 bin konuttan oluşan yeni projelerin inşa edilmesi bekleniyor
9.01.2015 Ekonomi
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa mitinginde vatandaşlara seslendi. Kurum, “Bu şehirde yeterli taksi yok. Çünkü bunlar taksiyi hizmet olarak görmüyor, taksiyi rant üretecek bir araç olarak görüyorlar. İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar. İstanbul’un kaynaklarını kendi gelecekleri için harcamaya çalışıyorlar. İstanbul’un önündeki en büyük engel CHP’li İBB yönetimidir.” dedi.
21.03.2024 Gündem
Çanakkale yangını 20 yıllık emeklerini küle çevirdi döndü göz yaşları sel oldu: Canımızı zor kurtardık
Çanakkale yangını 20 yıllık emeklerini küle çevirdi döndü göz yaşları sel oldu: Canımızı zor kurtardık Salı günü öğlen saatlerinde Çanakkale’de çıkan orman yangını çok sayıda yerleşim alanını kullanılamaz hale getirdi. Yangının arasında canını zor kurtaran adamın hem iş yeri hem de hayvanları küle döndü. Onlarca hayvandan geriye acı tablo kalırken, yangın yerine gelen adam gördüğü tablo karşısında gözyaşlarına boğuldu. Basri Tezel bir hafta sonra kızının düğününü yapmaya hazırlanırken, tüm mal varlığının yangında kül olduğunu ifade etti.
24.08.2023 Gündem
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne?
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Medine döneminde inen Maide Suresi, 120 âyettir. Sûre, adını 112. ve 114. âyetlerde yer alan “mâide” (sofra) kelimesinden almıştır. Sûrede başlıca; verilen sözlerin yerine getirilmesi, İsrailoğullarının sözlerinde durmamaları, Hıristiyanların yanlış inançları, dünyaya düşkünlükleri ve yolsuzlukları, müslümanlar için bazı talimat, uyarı ve dinî hükümler konu edilmektedir. Peki, Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Maide suresi ne anlatıyor? Maide ne demek? Maide Sûresi kaç âyet? İşte Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Kalyoncu'dan İstanbul Havalimanı açıklaması: Devletten bir kuruş almadan 10 milyar 250 milyon euro harcıyoruz
Kalyoncu'dan İstanbul Havalimanı açıklaması: Devletten bir kuruş almadan 10 milyar 250 milyon euro harcıyoruz Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, İstanbul Havalimanı'yla ilgili, "Devletten bir kuruş almadan 10 milyar 250 milyar avro para harcıyoruz. 25 yılda devlete 26 milyar kira ödüyoruz. Her yıl kiramızı ödüyoruz" dedi.
19.04.2022 Ekonomi
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas...
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas... Orman yangınlarıyla mücadele tüm Türkiye'de devam ediyor. Yangınların devam ettiği bölgelerde havadan ve karadan söndürme işlemleri tüm hızıyla sürüyor. Bakan Pakdemirli, Hatay Dörtyol, Isparta Eğirdir, Karabük ve Adana Feke yangınlarının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, şu ana kadar çıkan 189 yangından 174'ünün kontrol altına alındığını açıkladı. Altun'un paylaştığı görselde, saat 12.00 itibari ile 6 ilde 15 yangının devam ettiği bilgisi yer aldı.
5.08.2021 Gündem
Otogarda genç kıza iğrenç istismar!
Otogarda genç kıza iğrenç istismar! 15 Temmuz Demokrasi Otogarına iş aramak için giden 18 yaşındaki genç kız, otogarda yaşantısını sürdüren genç adamla karşılaştı. İş konusunda yardımcı olacağı bahanesiyle genç kızı kandırıp, kaldığı metruk boş odaya götüren genç adam burada zorla uyuşturucu madde içirdiği mağdura bir de cinsel istismarda bulundu. Mağdur kız, polislerin denetimi sırasında kurtuldu.
8.01.2021 Yaşam
FETÖ'nün kara havacılık davasında karar çıktı
FETÖ'nün kara havacılık davasında karar çıktı Darbeci helikopter pilotlarının da yargılandığı Kara Havacılık Komutanlığı davasında 56 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
30.05.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adam Kule ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adam kule haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.