Abdullah Çakıroğlu

Abdullah Çakıroğlu

Son dakika abdullah çakıroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abdullah çakıroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abdullah çakıroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdullah Çakıroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdullah çakıroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 abdullah çakıroğlu haberi bulunmuştur. Tüm abdullah çakıroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şirket kurup 'kişiye özel' drone üreten üniversiteliler seri üretime geçecek
Şirket kurup 'kişiye özel' drone üreten üniversiteliler seri üretime geçecek Bursa Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi bünyesinde girişimcilik eğitimlerine katılan 4 arkadaş, şirketlerinin ilk projesi kapsamında yazılımı, donanımı ve tasarımı kendilerine ait "Camgöz MF1" adlı cihaz için patent başvurusunda bulundu.
6.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Hemşire Ayşegül Terzi davasında karar açıklandı
Hemşire Ayşegül Terzi davasında karar açıklandı İstinaf Mahkemesi, belediye otobüsünde hemşire Ayşegül Terzi'ye tekme atan Abdullah Çakıroğlu hakkında yerel mahkeme tarafından verilen cezayı kısmen onadı. Sanığa, “inanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme” suçundan verilen 2 yıl hapis cezasını onayan mahkeme, “yaralama” ve “hakaret” suçlarından verilen 1 yıl 10 ay hapis cezasının verilmesine yer olmadığına hükmetti.
13.11.2018 Yaşam
Tekmeci saldırganın avukatından küstahça bir itiraz dilekçesi
Tekmeci saldırganın avukatından küstahça bir itiraz dilekçesi İSTANBUL Çekmeköy'de, belediye otobüsünde hemşire Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu'nun aldığı 3 yıl 10 aylık hapis cezasına itiraz edildi. Avukat Şemsi Dak'ın itiraz dilekçesinde, akıl almaz cümlelere yer verildi.
13.10.2017 Yaşam
Hiç kimse diğerinin kılık ve kıyafetine karışamaz!
Hiç kimse diğerinin kılık ve kıyafetine karışamaz! İstanbul’da otobüste şortlu hemşire Ayşegül Terzi’ye tekme atan ve 3 yıl 10 ay hapse çarptırılan Abdullah Çakıroğlu ile ilgili gerekçeli karar açıklandı. Kararda ‘Hiç kimsebir diğerinin kılık ve kıyafetine, giyim tarzına, davranışına müdahale edemez’ denildi
29.09.2021 Gündem
Tekmeciye, ertelemesiz indirimsiz 3 yıl 10 ay
Tekmeciye, ertelemesiz indirimsiz 3 yıl 10 ay Belediye otobüsünde şort giydiği iddiasıyla Ayşegül Terzi’ye tekme atan Abdullah Çakıroğlu’nun cezanın paraya çevrilmesi ve hükmün açıklamasının ertelenmesi talebi de kabul edilmedi.
29.09.2021 Gündem
Ayşegül Terzi'ye saldıran kişiye büyük şok!
Ayşegül Terzi'ye saldıran kişiye büyük şok! İstanbul'da şort giydiği için hemşire Ayşegül Terzi'ye tekme atan Abdullah Çakıroğlu'na 3 yıl 10 ay hapis cezası verildi. Çakıroğlu'na indirim uygulanmadı, cezası ertelenmedi.
29.09.2021 Gündem
Abdullah Çakıroğlu ile ilgili flaş gelişme!
Abdullah Çakıroğlu ile ilgili flaş gelişme! Raporda Çakıroğlu'nun ceza sorumluluğuu etkileyecek veya ortadan kaldıracak mahiyet ve derecede herhangi bir akıl hastalığı veya zayıflığı tespit edilemediği belirtildi
17.04.2017 Yaşam
Şortlu hemşireye tekme davasında flaş gelişme
Şortlu hemşireye tekme davasında flaş gelişme Hemşire Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için otobüste tekme atan Abdullah Çakıroğlu hakkında bir sonraki duruşmaya "zorla getirilme kararı" çıkarıldı.
8.03.2017 Yaşam
Hemşirenin otobüste darbedilmesi davası ertelendi
Hemşirenin otobüste darbedilmesi davası ertelendi Çekmeköy'de, belediye otobüsünde hemşire Ayşegül Terzi'yi darbettiği iddia edilen Abdullah Çakıroğlu'nun "inanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme", "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama", "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından 9 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.
18.01.2017 Yaşam
Tekmeci, akıl hastanesine sevk edildi
Tekmeci, akıl hastanesine sevk edildi İstanbul’da halk otobüsünde seyahat eden hemşire Ayşegül Terzi’yi darp eden Abdullah Çakıroğlu’nun yargılandığı dava dün Kartal Anadolu Adliyesinde görüldü...
21.12.2016 Yaşam
Tekmeci saldırgan hakkında flaş gelişme
Tekmeci saldırgan hakkında flaş gelişme Hemşireye tekme ile saldıran Abdullah Çakıroğlu akıl hastalığının olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu'nda gözlem altına alınmasına karar verdi.
29.09.2021 Gündem
Abdullah Çakıroğlu hakkında flaş gelişme!
Abdullah Çakıroğlu hakkında flaş gelişme! İstanbul'da halk otobüsünde seyahat eden hemşire Ayşegül Terzi'yi darp eden Abdullah Çakıroğlu'nun yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı.
29.09.2021 Gündem
Artık tekme - yumruk atan cezaevine girebilecek!
Artık tekme - yumruk atan cezaevine girebilecek! Şortlu kadına tekme atılması olayının ardından vücut dokunulmazlığına karşı kasten işlenen suçlardaki tutuklama yasağı kalkıyor. Artık kadın veya erkek fark etmeden birine tekme-yumruk atan hapse girecek!
29.09.2021 Gündem
Bakan Kaya: "Yasal bir değişiklik yapılması söz konusu"
Bakan Kaya: "Yasal bir değişiklik yapılması söz konusu" Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, hemşire Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu'nun tahliye olmasıyla ilgili konuştu.
29.09.2021 Gündem
Çakıroğlu'nun Avukatı: Müvekkilimin cezaevinden çıkışı sağlanmıyor
Çakıroğlu'nun Avukatı: Müvekkilimin cezaevinden çıkışı sağlanmıyor Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan ve hakkında 2. Kez tahliye kararı verilen Abdullah Çakıroğlu'nun cezaevinden çıkışının sağlanmadığı belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Ayşegül Terzi: Benim ölmemi bekliyorlar
Ayşegül Terzi: Benim ölmemi bekliyorlar ÇEKMEKÖY'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu'nun 2...
29.09.2021 Gündem
Abdullah Çakıroğlu yine tahliye edildi
Abdullah Çakıroğlu yine tahliye edildi Şort giyen hemşireye tekme atan saldırgan tahliye edildi.
29.09.2021 Gündem
Tekmeci saldırganın tutuklanmasına itiraz
Tekmeci saldırganın tutuklanmasına itiraz ÇEKMEKÖY'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu'nun 2...
29.09.2021 Gündem
Şortlu kadına saldıran Abdullah Çakıroğlu tutuklandı
Şortlu kadına saldıran Abdullah Çakıroğlu tutuklandı Şortlu hemşire Ayşegül Terzi'ye saldıran saldırgan Abdullah Çakıroğlu çıkarıldığı mahkemece yeniden tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Tekmeci saldırganla ilgili flaş gelişme
Tekmeci saldırganla ilgili flaş gelişme ÇEKMEKÖY'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu adliyeye sevkedildi...
29.09.2021 Gündem
Abdullah Çakıroğlu gözaltında!
Abdullah Çakıroğlu gözaltında! Şortlu kadına tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Şortlu kadına saldıran saldırgana yakalama kararı!
Şortlu kadına saldıran saldırgana yakalama kararı! Şortlu kadına tekme atan saldırgan hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
‘Ayşegül hemşire yalnız değilsin’
‘Ayşegül hemşire yalnız değilsin’ Sosyal medyada ünlü isimler, Abdullah Çakıroğlu’nun Ayşegül Terzi’yi otobüste darp ettikten sonra çıkarıldığı ilk mahkemede serbest bırakılmasına tepki gösterdi.
27.10.2016 Magazin
Akli dengesi "bozuk"muş!
Akli dengesi "bozuk"muş! Metrobüs'te Ayşegül Terzi'ye "şort giydiği" için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, ilk duruşmada serbest kaldı...
27.10.2016 Yaşam
Şortlu kadına saldıran zanlı tahliye edildi
Şortlu kadına saldıran zanlı tahliye edildi Çekmeköy'de, belediye otobüsünde hemşire Ayşegül Terzi'yi darbettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan ve tutuklu yargılanan sanık Abdullah Çakıroğlu'nun tahliyesine karar verildi. Mahkeme, tahliye olan Abdullah Çakıroğlu'nun Ayşegül Terzi'nin ev ve işyerine 6 ay boyunca yaklaşmaması yönünde karar verdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abdullah Çakıroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdullah çakıroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.