Abdülkadir Aksu

Abdülkadir Aksu

Son dakika Abdülkadir Aksu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Abdülkadir Aksu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Abdülkadir Aksu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdülkadir Aksu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdülkadir aksu gelişmeleri de dahil olmak üzere 727 abdülkadir aksu haberi bulunmuştur. Tüm abdülkadir aksu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dünyada birinci olacak' diyerek canlı yayında müjdeyi verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dünyada birinci olacak' diyerek canlı yayında müjdeyi verdi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ümraniye Millet Bahçesi açılışında konuştu. Erdoğan, "Açılış töreni vesilesiyle bir araya geldiğimiz Millet Bahçemizin hayırlı olmasını diliyorum. Hekimbaşı Millet Bahçemizin özelliği de gürültü kirliliğini önlemek için 5735 metrekare gürültü bariyeriyle donatılmış olmasıdır. Atatürk Havalimanı'nda oluşturacağımız Millet Bahçesi, dünyadaki şehir parkları arasında ilk sıralarda yer alacak." dedi.
5.11.2021 Siyaset
Sevgilisini zorla araca bindirmek istedi! Polise ateş açtı
Sevgilisini zorla araca bindirmek istedi! Polise ateş açtı Gaziantep’te, 'dur' ihtarına uymayarak, tabancayla ateş açıp, kaçan Ömer Faruk H., polis tarafından kolundan vurularak, etkisiz hale getirildi. Ömer Faruk H.'nin, olaydan hemen önce kız arkadaşıyla tartıştığı ve zorla araca bindirmek istediği öğrenildi.
24.09.2021 Gündem
Polise ateş açıp kaçan 3 şüpheliden biri vurularak yakalandı
Polise ateş açıp kaçan 3 şüpheliden biri vurularak yakalandı Gaziantep'te uygulama noktasında 'dur' ihtarına uymayarak kaçan araç içindeki 3 kişi, polislere tabanca ile ateş açtı. Yaşanan kovalamaca sırasında aracı bırakarak yaya olarak kaçmaya çalışan şüphelilerden Ömer Faruk H., polis tarafından kolundan vurularak etkisiz hale getirildi. Kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.
23.09.2021 Gündem
Gökhan Gencebay ile Seda Han Özmen evlendi
Gökhan Gencebay ile Seda Han Özmen evlendi Usta sanatçı Orhan Gencebay ile eşi Sevim Emre, oğulları Gökhan Gencebay'ı evlendirdi.
17.09.2021 Magazin
Nazım Hikmet aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden vatandaşlıktan çıkarıldı ve ne zaman yeniden T.C vatandaşlığına alındı?
Nazım Hikmet aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden vatandaşlıktan çıkarıldı ve ne zaman yeniden T.C vatandaşlığına alındı? Nazım Hikmet 3 Haziran 1963’te geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Memleket ve sürgün şairi olarak tanımlanan Nazım hayata gözlerini Moskova’da yumdu. Şiirleri 50’den fazla dile çevrildi. Bugün ölümün 57. Yılında anılıyor. Nazım ölümünün 57. Yılında anılırken, hakkında yapılan araştırmalarda arttı. Nazım Hikmet Aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden Türk vatandaşlığından çıkarıldı? Soruları hakkında merak edilen konuların başını çekiyor. Bizde haberimizde Nazım’ın çocukluğundan, gençliğine, sürgün hayatından, ölüne kadar hayat hikayesini derledik.
3.06.2020 Gündem
Dönemin çocukları yıllar sonra ortaya çıktı
Dönemin çocukları yıllar sonra ortaya çıktı Türk siyasetine damga vuran isimlerin 23 Nisan'da yerine geçen dönemin çocukları, o günü yıllar sonra anlattılar.
23.04.2020 Yaşam
Sosyal medyayı karıştırmıştı! O görüntülerle ilgili resmi açıklama...
Sosyal medyayı karıştırmıştı! O görüntülerle ilgili resmi açıklama... Sosyal medyada dün akşamdan itibaren sosyal medyada yayılan Suriyeli bir gencin para alabilmek uğruna lüks araçların önüne atladığı iddiaları üzerine Gaziantep Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Valilik açıklamasında iddiaların gerçeği yansıtmadığını, yabancı uyruklu gencin intihara teşebbüs ettiğini ve bunun yanındaki arkadaşı tarafından da doğrulandığı belirtildi.
26.02.2020 Gündem
Nazım Hikmet kimdir? Ailesi, çocukluğu nasıldı? Nazım Hikmet kaç yaşında, nerede öldü? İşte Nazım portresi!
Nazım Hikmet kimdir? Ailesi, çocukluğu nasıldı? Nazım Hikmet kaç yaşında, nerede öldü? İşte Nazım portresi! Nazım Hikmet bugün 118 yaşında. 15 Ocak 1902 yılında Selanik’te dünyaya gelen Nazım, Türk edebiyatının en önemli şairlerinden biri oldu. Şiirleri ve eserleriyle bir ekol haline gelen Nazım’ın hayatını, çocukluğunu ve aileni derledik. İşte detaylar…
15.01.2020 Gündem
Trafik kazasında ölen Afgan genç, sağlık müdürünün oğlu çıktı
Trafik kazasında ölen Afgan genç, sağlık müdürünün oğlu çıktı TEM otoyolundaki kazada hayatını kaybeden Afgan uyruklu Mir Shahzad Rabi'nin, Afganistan Kuzey Balkh eyaleti Halk Sağlığı Müdürü Mirwais Rabi'nin oğlu olduğu ortaya çıktı.
15.12.2019 Yaşam
Mikrogirişimci hesabı 4 milyona 'iş' sağlar
Mikrogirişimci hesabı 4 milyona 'iş' sağlar Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Aksu, bankaların ‘mikrogirişimci vadesiz mevduat hesabı’ açması halinde 4 milyon kadının iş hayatına dahil olabileceğini söyledi.
19.08.2019 Ekonomi
Hayati Yazıcı'nın acı günü
Hayati Yazıcı'nın acı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın 93 yaşında vefat eden babası Mustafa Yazıcı'nın cenaze törenine katıldı.
13.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanaat önderleri ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanaat önderleri ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden bazı kanaat önderlerini kabul etti. Erdoğan'ın kanaat önderleri ile görüşmesi 2 saat 20 dakika sürdü.
27.02.2019 Siyaset
Dr. Mehmet Öz'ün babası son yolculuğuna uğurlandı
Dr. Mehmet Öz'ün babası son yolculuğuna uğurlandı Doktor Mehmet Öz'ün babası, kalp cerrahı Prof. Dr. Mustafa Öz (94), son yolculuğuna uğurlandı.
11.02.2019 Yaşam
İzzet Yıldızhan'ın ağabeyine kanser teşhisi konuldu
İzzet Yıldızhan'ın ağabeyine kanser teşhisi konuldu Ses sanatçısı Onur Akay, türkücü İzzet Yıldızhan’ın ağabeyine kanser teşhisi konulduğunu duyurdu
25.01.2019 Magazin
Demirören ve Kalyoncu ailelerinin mutlu günü! Yüzüklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı
Demirören ve Kalyoncu ailelerinin mutlu günü! Yüzüklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu ile nişanlandı.
25.11.2018 Gündem
Sonsuzluğa uğurluyoruz
Sonsuzluğa uğurluyoruz Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in cenaze programı belli oldu. Erdoğan Demirören için ilk tören bugün saat 11.00’de İstanbul Şişhane’deki holding binası önünde gerçekleşecek. Daha sonra Fatih Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Demirören, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.
10.06.2018 Gündem
Erdoğan, kanser tedavisi gören Nuray Hafiftaş'a sahip çıktı
Erdoğan, kanser tedavisi gören Nuray Hafiftaş'a sahip çıktı Usta gazeteci Ali Eyüpoğlu, kanser tedavisi gören Nuray Hafiftaş'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sahip çıktığını belirterek "Ameliyat masrafları için hastaneyi arayarak devreye girdi" dedi.
26.01.2018 Gündem
Mehmet Ali Şahin ikinci kez dünya evine girdi
Mehmet Ali Şahin ikinci kez dünya evine girdi TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ankara’da düzenlenen nikah töreni ile yeniden dünya evine girdi.
29.09.2021 Gündem
TRT spikeri Fulin Arıkan gizlice evlendi!
TRT spikeri Fulin Arıkan gizlice evlendi! TRT'nin güzel ekran yüzlerinden Fulin Arıkan'ın 2 hafta önce evlendiği ortaya çıktı.
4.07.2017 Televizyon
Eski bakanlarla referandum mesaisi
Eski bakanlarla referandum mesaisi Başbakan Yıldırım, AK Parti hükümetlerinde görev almış eski bakanlarla halk oylaması çalışmalarını masaya yatırdı
29.09.2021 Gündem
Son dakika! İsmet Sezgin yoğun bakımda!
Son dakika! İsmet Sezgin yoğun bakımda! Eski İçişleri Bakanı İsmet Sezgin'den son dakika haberi geldi. Eski İçişleri Bakanı İsmet Sezgin, eski GATA'da yoğun bakıma alındı. İşte Sezgin'in sağlık durumuna ilişkin son dakika haberleri...
29.09.2021 Gündem
‘Cerrah evrakı imha etmemizi söyledi’
‘Cerrah evrakı imha etmemizi söyledi’ Dink cinayeti davasında eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, cinayette herhangi bir ihmalinin olmadığını ileri sürerek, eski İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın, kendisinde Dink’in öldürüleceğine ilişkin istihbarat raporunu yok etmesini istediğini iddia etti
29.09.2021 Gündem
Korkut Özal son yolculuğuna uğurlandı
Korkut Özal son yolculuğuna uğurlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, 8...
29.09.2021 Gündem
'Nurettin Veren FETÖ'den ayrılırken 750 bin dolar aldı'
'Nurettin Veren FETÖ'den ayrılırken 750 bin dolar aldı' İş adamı Adem Öcal, Nurettin Veren'le ilgili polise ifade verdi. Nurettin Veren'in "Bu imparatorluğu hep birlikte kurduk, beni dışarı atamazsınız. Bu treni yürüttüğümüz gibi frenini de çekerim" deyip FETÖ'den 10 milyon lira istediğini öne süren Adem Öcal, polise verdiği ifadede şöyle dedi: Alaattin Kaya ile pazarlık yaptılar. Zaman'ın künyesine girme ve 750 bin dolar karşılığı anlaştılar.
29.09.2021 Gündem
CHP ve MHP'ye FETÖ uyarısı
CHP ve MHP'ye FETÖ uyarısı Geçmişte FETÖ içinde aktif rol oynayan Ahmet Keleş, iki partiyi bekleyen tehlikeyi anlattı. İki partiye sızan FETÖ'cüleri KPSS şüphelisi Şerif Ali Tekalan'ın yönlendirdiğini söyleyen Keleş, "İki partide örgütün en sağlam üyeleri yıllardır kendilerini belli etmeden duruyor" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abdülkadir Aksu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdülkadir aksu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.