Abd Dışişleri Bakanı

Abd Dışişleri Bakanı

Son dakika ABD Dışişleri Bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD Dışişleri Bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD Dışişleri Bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Dışişleri Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd dışişleri bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.616 abd dışişleri bakanı haberi bulunmuştur. Tüm abd dışişleri bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Dışişleri Bakanı Blinken İstanbul'da
ABD Dışişleri Bakanı Blinken İstanbul'da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken İstanbul'a geldi. ABD Dışişleri Bakanı Blinken ve beraberindekileri taşıyan ABD Hava Kuvvetleri'ne ait özel uçak, saat 19.00 sıralarında İstanbul Havalimanı'na indi.
5.01.2024 Gündem
Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü
Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü.
27.12.2023 Gündem
Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü
Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü.
10.07.2023 Gündem
AB ve ABD'den tahıl anlaşması açıklaması: Rusya’yı bu karardan dönmeye çağırıyoruz
AB ve ABD'den tahıl anlaşması açıklaması: Rusya’yı bu karardan dönmeye çağırıyoruz ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Rusya’nın tahıl anlaşmasını askıya alma karası sonrası yaptığı açıklamada, “Rusya yeniden gıdayı silah olarak kullanıyor” dedi. Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ise “AB, Rusya’yı bu karardan dönmeye çağırıyor” ifadelerini kullandı.
30.10.2022 Ekonomi
ABD’den Türkiye açıklaması: Fikir birliğine varacağımızdan eminim
ABD’den Türkiye açıklaması: Fikir birliğine varacağımızdan eminim ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "Türkiye, Finlandiya ve İsveç konusunda devam eden bir görüşme var. Sonuç şu ki, NATO’ya üyelik süreci söz konusu olduğunda, fikir birliğine varacağımızdan eminim" dedi
15.05.2022 Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo İstanbul’da
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo İstanbul’da Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Mike Pompeo İstanbul’a geldi.
16.11.2020 Gündem
Pompeo, Türkiye'yi ziyaret edecek
Pompeo, Türkiye'yi ziyaret edecek ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, cuma günü başlayacak yurt dışı gezilerinde aralarında Türkiye, Fransa ve İsrail'in de olduğu 7 ülkeye gideceğini açıkladı.
10.11.2020 Dünya
Pompeo, Yunan mevkidaşı ile Doğu Akdeniz'deki gelişmeleri görüştü
Pompeo, Yunan mevkidaşı ile Doğu Akdeniz'deki gelişmeleri görüştü ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile Yunan mevkidaşı Nikos Dendias arasında Viyana'da yapılan görüşmede Doğu Akdeniz'deki tansiyonun düşürülmesi gerektiği vurgusu yapıldı.
14.08.2020 Dünya
ABD'den Afrin'deki terör saldırısına "isimsiz" kınama
ABD'den Afrin'deki terör saldırısına "isimsiz" kınama ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, terör örgütü YPG/PKK'nın Afrin ilçe merkezinde bomba yüklü yakıt tankeriyle gerçekleştirdiği terör saldırısını isim vermeden kınadı.
29.04.2020 Dünya
Çin'in Uygur Türklerine uyguladığı baskının belgeleri sızdı! Ortalık karıştı
Çin'in Uygur Türklerine uyguladığı baskının belgeleri sızdı! Ortalık karıştı Çin'in gözaltı kamplarında tutulan yüz binlerce Müslüman Uygur Türkü ile ilgili belgelere uluslararası medya ulaştı. Belgelerde Uygurların 'kızının türban takması', 'yurt dışından biriyle iletişim kurmak', 'yabancı internet sitesine girmek' veya 'güvenilmez olmak' gibi nedenlerle kamplara gönderildiği görülüyor.
18.02.2020 Dünya
İran'dan dünyayı sarsacak hamle! Başına 80 milyon dolar ödül koydular...
İran'dan dünyayı sarsacak hamle! Başına 80 milyon dolar ödül koydular... İran'ın Orta Doğu siyasetinin mimarı olarak gösterilen General Kasım Süleymani'nin Cuma günü ABD tarafından düzenlenen suikast sonucunda hayatını kaybetmesinin ardından iki ülke arasındaki karşılıklı tehdit ve uyarılar devam ederken, tansiyon gittikçe artıyor. Yabancı basında yer alan son dakika haberlerine göre, İran dün Kasım Süleymani'nin canlı yayınlanan cenazesi sırasında çok konuşulacak bir hamleye imza attı. ABD başkanı Trump'ın başına 80 milyon dolar ödül koydu.İran'ın dini lideri, doğrudan kendisine bağlı komutanın cenazesinde gözyaşlarını tutamadı. Suriye'nin başkenti Şam'da düzenlenen anma törenine ise Rus komutanlar da katıldı.
6.01.2020 Dünya
ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Satterfield yemin etti
ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Satterfield yemin etti ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi David Satterfield, bugün ABD Dışişleri Bakanlığında yemin ederek büyükelçilik görevine resmen başladı.
15.08.2019 Dünya
Pompeo, Venezuela'daki Amerikalı diplomatların çekilmeyeceğini açıkladı
Pompeo, Venezuela'daki Amerikalı diplomatların çekilmeyeceğini açıkladı ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro yönetimini meşru görmediklerini, bu yüzden Maduro'nun Amerikalı diplomatlara ülkeyi terk etmeleri talimatına uymayacaklarını duyurdu.
24.01.2019 Dünya
Çavuşoğlu ABD'li mevkiidaşı ile görüşecek!
Çavuşoğlu ABD'li mevkiidaşı ile görüşecek! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile 4 Haziran'da Washington'da görüşeceği bildirildi.
16.05.2018 Gündem
ABD'de kriz büyüyor! Trump: Eğer bunu yaptıysa...
ABD'de kriz büyüyor! Trump: Eğer bunu yaptıysa... ABD Başkanı Donald Trump, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın kendisine ‘moron' dediği iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.
10.10.2017 Dünya
Lavrov ve Tillerson, Rusya'nın ABD'ye yanıtını konuştu
Lavrov ve Tillerson, Rusya'nın ABD'ye yanıtını konuştu Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Washington'un Rusya'ya yeni yaptırımlar uygulamaya yönelik girişimleri karşısında Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın ABD'ye diplomat ve mülk kısıtlaması getirmesini konuştu.
28.07.2017 Dünya
ABD'den flaş Katar açıklaması!
ABD'den flaş Katar açıklaması! ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Körfez'de yaşanan Katar krizine ilişkin açıklamalarda bulundu.
21.07.2017 Dünya
Tillerson'dan Ramazan Bayramı mesajı
Tillerson'dan Ramazan Bayramı mesajı ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, yayımladığı mesajda tüm Müslümanların Ramazan Bayramı'nı tebrik etti
24.06.2017 Dünya
ABD'li bakandan Müslümanları kızdıracak Ramazan kararı!
ABD'li bakandan Müslümanları kızdıracak Ramazan kararı! ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, her yıl Dışişleri Bakanlığı'nın evsahipliğinde düzenlenen Ramazan etkinliğini yapmayı reddetti.
27.05.2017 Dünya
Putin'le görüşebilir! Dünya'nın gözü orada
Putin'le görüşebilir! Dünya'nın gözü orada Putin, Tillerson ve Lavrov ile görüşebilir. İkili görüşme sonrası ılımlı mesajlar verildi.
29.09.2021 Gündem
Rex Tillerson'dan Türkiye kararı
Rex Tillerson'dan Türkiye kararı ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın 30 Mart'ta Türkiye'ye yapacağı ziyaretin detayları netleşmeye başladı. Tillerson'ın muhalefet liderleriyle görüşmeyeceği öğrenildi
27.03.2017 Dünya
Rex Tillerson, ABD Dışişleri Bakanı oldu
Rex Tillerson, ABD Dışişleri Bakanı oldu Exxon Mobil şirketinin eski CEO'su Rex Tillerson'ın dışişleri bakanı olarak atanması kararı ABD senatosunda onaylandı
17.06.2021 Dünya
Yok böyle itiraf: IŞİD'in güçlendiğini gördük, müdahale etmedik!
Yok böyle itiraf: IŞİD'in güçlendiğini gördük, müdahale etmedik! ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Suriyeli muhaliflerle gerçekleştirdiği bir toplantının ses kaydı sızdırıldı. Kerry burada, IŞİD'in yükselişini farkettiklerini ancak bunun Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad üzerinde baskı kuracağını düşündükleri için müdahale etmediklerini söyledi.
17.06.2021 Dünya
Dünyanın kliması bu halde!
Dünyanın kliması bu halde! ABD Dışişleri Bakanı John Kerry donmuş kıtada iklim değişikliğinin etkileriyle ilgili bilim adamlarıyla iki günlük bir gezi için Antartika’ya indi...
17.06.2021 Dünya
Ortak hedef Mumbuç-Mare hattı
Ortak hedef Mumbuç-Mare hattı ABD Dışişleri Bakanı Yardımcısı Blinken, Türkiye ile ortak hedeflerinin Mumbuç’tan Mare’ye kadar olan bölgeyi IŞİD’e kapatmak olduğunu söyledi. Fırat Nehri’ne kadar sınırın kapatılmasını ‘en büyük başarı’ olarak adlandırdı ve ‘yerel güçlere destek verileceğini’ söyledi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abd Dışişleri Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd dışişleri bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.