Ab Konseyi

Ab Konseyi

Son dakika AB Konseyi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AB Konseyi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AB Konseyi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ab Konseyi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ab konseyi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.023 ab konseyi haberi bulunmuştur. Tüm ab konseyi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Protokol tartışmasının asıl nedeni ortaya çıktı! 'Türkler mağdur oldu'
Protokol tartışmasının asıl nedeni ortaya çıktı! 'Türkler mağdur oldu' AB Konseyi Başkanı Charles Michel ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen’in (VDL) Ankara’ya yaptıkları ziyareti gölgeleyen protokol tartışmasında ibre Brüksel aleyhine döndü. Başlangıçta Türkiye’yi suçlayan Avrupa medyası, asıl nedenin iki AB yetkilisi arasındaki mücadele olduğunu yazdı.
11.04.2021 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan AB'nin yaptırım düşüncesine tepki
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan AB'nin yaptırım düşüncesine tepki İbrahim Kalın, AB Konseyinin Türkiye’ye yaptırım düşüncesinin "hayal kırıklığı" olduğunu belirterek liderlere bundan kaçınma çağrısı yaptı.
9.12.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
17.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile telefonda  görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile telefonda görüştü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel ile telefonda görüştü.
3.04.2020 Siyaset
AB ülkeleri Suudi Arabistan'ı içeren 'kara listeyi' reddetti
AB ülkeleri Suudi Arabistan'ı içeren 'kara listeyi' reddetti AB Konseyi, Suudi Arabistan'ın da yer aldığı terörün finansmanı ve kara para aklama ile mücadelede başarısız ülkeler listesini reddetti.
7.03.2019 Dünya
Avusturya AB Dönem Başkanlığını üstleniyor
Avusturya AB Dönem Başkanlığını üstleniyor AB Konseyi Dönem Başkanlığı, Bulgaristan'dan Avusturya'ya törenle devredildi.
30.06.2018 Dünya
AB'den Rusya'ya şok! Yaptırımlar uzatıldı
AB'den Rusya'ya şok! Yaptırımlar uzatıldı Avrupa Birliği (AB), Ukrayna'yı istikrarsızlaştırdığı gerekçesini ileri sürerek, Rusya'ya uyguladığı ekonomik yaptırımların süresini 6 ay uzatma kararı aldı.
21.12.2017 Dünya
AB: Türkiye ile işbirliği devam etmeli
AB: Türkiye ile işbirliği devam etmeli AB Konseyi, terörle mücadele bağlamında aldığı kararlarda Türkiye ile iş birliğinin devam ettirilmesinin önemine dikkati çekti.
29.09.2021 Gündem
AB'nin İran'a uyguladığı yaptırımların süresi uztatıldı
AB'nin İran'a uyguladığı yaptırımların süresi uztatıldı AB Konseyi, İran'a insan hakları ihlalleri nedeniyle uygulamakta olduğu yaptırımların süresini 1 yıl uzattı
11.04.2017 Dünya
AB'de kritik seçim! Tusk görevine devam edecek
AB'de kritik seçim! Tusk görevine devam edecek Görev süresi 31 Mayıs'ta dolacak Donald Tusk, ülkesi Polonya'nın itirazına rağmen yeniden AB Konseyi Başkanlığına seçildi
9.03.2017 Dünya
AB'den Romanya'ya uyarı!
AB'den Romanya'ya uyarı! AB Konseyi Başkanı Tusk, görüştüğü Romanya Başbakanı Grindeanu'dan AB değerlerine uyum ve yolsuzlukta mücadelede ilerleme sağlanmasını istedi
17.02.2017 Dünya
AB'de sınır kontrolleri tekrar uzatıldı
AB'de sınır kontrolleri tekrar uzatıldı AB Konseyi, bazı ülkelerin Schengen'i askıya aldığı uygulamanın 3 ay daha uzatılmasına karar verdi
17.06.2021 Dünya
AB Konseyi Başkanı'ndan flaş Türkiye açıklaması
AB Konseyi Başkanı'ndan flaş Türkiye açıklaması AB Komisyonu Başkanı Tusk: "AB kurumları ile Türk yetkililer arasında önümüzdeki aylarda bir zirve yapılması için yetki aldık." Zirvenin ilkbahar aylarında yapılması bekleniyor...
29.09.2021 Gündem
AB Konseyi binası arkasındaki çadır boşaltıldı
AB Konseyi binası arkasındaki çadır boşaltıldı Terör örgütü PKK'nın AB Konseyi binasının arkasına kurulan çadırı boşaltıldı, çadır üzerindeki terör örgütünü simgeleyen bez parçaları da kaldırıldı
29.09.2021 Gündem
AB'den flaş İngiltere açıklaması
AB'den flaş İngiltere açıklaması AB Konseyi Başkanı Donald Tusk, İngiltere'nin AB'de kalmak için istediği reformlarla ilgili anlaşmanın sağlandığını duyurdu
19.02.2016 Dünya
Benim durumumla ilgilenmeyin!
Benim durumumla ilgilenmeyin! Öcalan’dan AB Konseyi’ne uyarı
29.09.2021 Gündem
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı Avrupa Birliği ilişkilerdeki uzun duraklamanın ardından Türkiye'ye sıcak bir mesaj gönderirken, Avrupa medyası da Türkiye'nin 'kilit bir aktör' olduğunu yazdı. Euractiv'in ulaştığı AB'li kaynaklar ise Brüksel'de devam eden görüşmeler sırasında Almanya, İtalya ve İspanya'nın Türkiye'ye "somut" bir şeyler sunulması için baskı yaptığını yazdı.
18.04.2024 Dünya
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkililerinden Dijital Telif Yasası açıklaması: Zorlayıcı önlem gündemde olmalı
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkililerinden Dijital Telif Yasası açıklaması: Zorlayıcı önlem gündemde olmalı Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkilileri “Dijital platformların gönüllü anlaşmalar yapmaması durumunda zorlayıcı mekanizmaları barındıran mevzuatların uygulamaya konulması” gerektiğini vurguluyor.
24.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macaristan'da iş birliği mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macaristan'da iş birliği mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Verimli bir iş birliğine sahip olduğumuz savunma sanayi ve enerji gibi alanlarda bağlarımızı daha da güçlendirmeyi planlıyoruz." dedi.
18.12.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tüzüğe göre Faruk Koca'nın ihracı istendi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tüzüğe göre Faruk Koca'nın ihracı istendi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı sonrası AK Parti'den ihracı talebi ile ilgili olarak, ' Disiplin suçu oluştu, tüzüğe göre ihracı istendi.' dedi.
12.12.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: AB için utanç verici
AK Parti Sözcüsü Çelik: AB için utanç verici Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun 2023 yılı Türkiye raporuna AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten tepki geldi.
9.11.2023 Gündem
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı!
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı! İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye yapılan saldırı sonrası peş peşe açıklama yapıldı.
18.10.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ab Konseyi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ab konseyi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.