Ab Komisyonu

Ab Komisyonu

Son dakika ab komisyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ab komisyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ab komisyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ab Komisyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ab komisyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.165 ab komisyonu haberi bulunmuştur. Tüm ab komisyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Soylu, AB Komisyonu İçişleri Komiseri Johansson'ı kabul etti
Bakan Soylu, AB Komisyonu İçişleri Komiseri Johansson'ı kabul etti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu İçişleri Komiseri Ylva Johansson'ı kabul etti.
12.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan AB'ye sert tepki
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan AB'ye sert tepki Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in, 'AB'nin Kıbrıs'ta iki devletli çözüm önerisini kabul etmeyeceği' şeklindeki açıklamasına tepki gösterdi.
8.07.2021 Gündem
AB liderlerinden son dakika Türkiye talebi
AB liderlerinden son dakika Türkiye talebi Avrupa Birliği (AB) Liderler Zirvesi'nde, AB ülkelerinin devlet ve hükümet başkanları, AB Komisyonundan, Türkiye'deki Suriyeliler için sağlanacak finansmanla ilgili resmi teklifi gecikmeksizin sunmasını istedi.
24.06.2021 Dünya
Bakan Muş, AB Komisyonu Başkan Yardımcısı ile görüştü
Bakan Muş, AB Komisyonu Başkan Yardımcısı ile görüştü Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis ile görüştüğünü belirterek, "Görüşmede, Türkiye-AB ticari ve ekonomik ilişkilerinin daha da geliştirilmesi için iş birliğimizi güçlendirmek konusunda mutabık kaldık" dedi.
28.05.2021 Ekonomi
'AB onaylı aşıları yaptıranlara seyahat kısıtlaması kaldırılsın' önerisi
'AB onaylı aşıları yaptıranlara seyahat kısıtlaması kaldırılsın' önerisi Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, üye ülkelere AB tarafından onaylı Kovid-19 aşılarını yaptıran kişilere mevcut seyahat kısıtlamalarını kaldırmalarını tavsiye etti.
3.05.2021 Dünya
AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in açıklamalarına Dışişleri Bakanlığı'ndan yanıt
AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in açıklamalarına Dışişleri Bakanlığı'ndan yanıt Son dakika haberine göre; Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in Ankara ziyaretinde yaşanan "koltuk krizi" hakkında Dışişleri Bakanlığından açıklama yapıldı. Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in 'Türkiye'deki sandalye olayı kadın olduğum için yaşandı' sözlerine Dışişleri Bakanlığı tarafından açıklama getirildi.
28.04.2021 Dünya
AB Komisyonu, Fransa ve Almanya'dan peş peşe Doğu Akdeniz açıklamaları
AB Komisyonu, Fransa ve Almanya'dan peş peşe Doğu Akdeniz açıklamaları AB Komisyonu Sözcüsü, Avrupa Birliği'nin Doğu Akdeniz konusunda endişeli olduğunu, Türkiye'den barışçıl ve ılımlı bir çözüm beklediklerini dile getirdi. Öte yandan, Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian ve Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Doğu Akdeniz konusunda AB'nin diyaloğa hazır olduğunu belirtti. Le Drian, "Ankara ile daha yapıcı diyaloğun şartlarını oluşturmak için tüm diplomatik yolları harekete geçirdik. Bu konuda Almanya ve Fransa hemfikir." ifadelerini kullandı
31.08.2020 Dünya
Almanya Başbakanı Merkel'den aşı açıklaması
Almanya Başbakanı Merkel'den aşı açıklaması Almanya Başbakanı Angela Merkel, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aşı geliştirilmesi için yaklaşık 8 milyar avronun toplanması gerektiğini söyledi.
2.05.2020 Dünya
O isimden "Türkiye ve AB el ele çalışmalı"  mesajı
O isimden "Türkiye ve AB el ele çalışmalı" mesajı Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Ankara'da temaslarda bulundu.
3.03.2020 Dünya
AB'den İdlib çağrısı!
AB'den İdlib çağrısı! AB'den Rusya destekli Esed rejimine, sivil halka saldırıları durdurma çağrısı
3.02.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ursula von der Leyen ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ursula von der Leyen ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in talebi üzerine kendisiyle telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede AB ilişkileri, Suriye ile güvenli bölgeye gönüllü konuları ele alındı.
1.12.2019 Gündem
AB mahkemesinden Fiat kararı
AB mahkemesinden Fiat kararı Avrupa Birliği Genel Mahkemesi, AB Komisyonu`nun Fiat`a yönelik yaklaşık 30 milyon euroluk vergi cezasını hukuka uygun buldu.
24.09.2019 Otomobil
AB`den bankacılık sektörüne `kartel soruşturması`
AB`den bankacılık sektörüne `kartel soruşturması` Avrupa Birliği (AB), devlet tahvili ticaretinde aralarında kartel oluşturdukları şüphesiyle 4 banka hakkında soruşturma başlattı.
21.12.2018 Dünya
AB'nin yeni sorunu 'tek saat uygulaması'
AB'nin yeni sorunu 'tek saat uygulaması' AB Komisyonunun mevsimsel saat uygulamasını sonlandırması teklifinin ardından ülkelerin yaz ya da kış saati uygulamasını seçmeleri konusunda serbest bırakılması, üyelerin uzlaşamama ihtimalini beraberinde getirdi.
22.09.2018 Dünya
AB Komisyonu Başkanı, Trump ile ekonomiyi görüşecek
AB Komisyonu Başkanı, Trump ile ekonomiyi görüşecek AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, 25 Temmuz'da ABD Başkanı Donald Trump ile Washington'da bir araya gelecek.
17.07.2018 Dünya
AB'den ABD'ye 294 milyar dolarlık dev misilleme...
AB'den ABD'ye 294 milyar dolarlık dev misilleme... Avrupa Birliği (AB), ABD'nin Avrupa ülkelerinden ithal edilen arabalara ilave gümrük vergisi uygulama kararı alması halinde 294 milyar dolarlık ticari misilleme yapılabileceğini bildirdi.
2.07.2018 Dünya
AB Komisyonu'ndan Türkiye için büyüme tahmini
AB Komisyonu'ndan Türkiye için büyüme tahmini AB Komisyonu'nun bahar dönemi 2018 "Avrupa Ekonomik Tahminleri" raporunda, Türkiye ekonomisinin 2018 sonunda yüzde 4,7, 2019 sonunda ise yüzde 4,2 seviyesinde büyüme kaydetmesinin beklendiği belirtildi
3.05.2018 Dünya
Brexit müzakereleri sonuçsuz kaldı
Brexit müzakereleri sonuçsuz kaldı AB Komisyonu'nun Brexit Başmüzakerecisi Barnier, "Temel konularda somut ilerleme kaydedemedik. Hem ortak pazarın dışında olup hem de ortak pazarın kurallarını belirleyemezsiniz" dedi.
31.08.2017 Dünya
‘Sevgili AB, senden ayrılıyoruz’
‘Sevgili AB, senden ayrılıyoruz’ İngiltere Başbakanı Theresa May, ülkesinin AB üyeliğinden resmen ayrılacağını belirten ihbar mektubunu imzaladı. Mektup, dün AB Komisyonu’na ulaştırıldı.
29.03.2017 Dünya
Facebook, Twitter ve Google'a uyarı
Facebook, Twitter ve Google'a uyarı AB Komisyonu, Facebook, Twitter ve Google'dan platformlarında dolandırıcılık ve sahtekarlıkları önlemelerini, AB tüketici kurallarına uygun hareket etmelerini talep etti.
17.03.2017 Bilim ve Teknoloji
AB'den şoke eden Türkiye açıklaması
AB'den şoke eden Türkiye açıklaması AB Türkiye ile anlaşmada sözünü tuttuğunu iddia etti
3.03.2017 Dünya
AB ehliyetleri mahkemeye taşıdı
AB ehliyetleri mahkemeye taşıdı AB Komisyonu, ehliyetlerde gerekli kuralların uygulanmadığı Hollanda, İsveç, Portekiz ve Hırvatistan'a karşı Avrupa Birliği Adalet Divanında yargı süreci başlattı
17.06.2021 Dünya
AB'den Trump'a eleştiri
AB'den Trump'a eleştiri AB Komisyonunun Ticaretten Sorumlu Üyesi Cecilia Malmström, ABD Başkanı Donald Trump'ın politikalarını eleştirdi. Malmström, "Engeller ve korumacılık milyarların geçim kaynaklarına, gelişmekte olan ülkelerin fakirlerine ve Avrupa'nın açık toplumuna bir tehdit" dedi.
7.02.2017 Dünya
Bankalara 1 yıl süre verildi!
Bankalara 1 yıl süre verildi! AB Komisyonu ile anlaşmaya varıldığı takdirde İtalyan bankaları ilk etapta 30 Haziran 2017'ye kadar devlet garantisine başvuracaklar ve bu süre 6 aya kadar uzatılacak.
26.12.2016 Ekonomi
Bankalara 1 yıl verilecek
Bankalara 1 yıl verilecek AB Komisyonu ile anlaşmaya varıldığı takdirde İtalyan bankaları ilk etapta 30 Haziran 2017'ye kadar devlet garantisine başvuracaklar ve bu süre 6 aya kadar uzatılacak.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ab Komisyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ab komisyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.