9 Ocak

9 Ocak

Son dakika 9 ocak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 9 ocak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 9 ocak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

9 Ocak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 9 ocak gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.095 9 ocak haberi bulunmuştur. Tüm 9 ocak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
Türkiye'nin en soğuk ve en sıcak gün rekorları kıran illeri belli oldu! 53 yıllık Meteoroloji raporunda çarpıcı rakamlar ortaya çıktı
Türkiye'nin en soğuk ve en sıcak gün rekorları kıran illeri belli oldu! 53 yıllık Meteoroloji raporunda çarpıcı rakamlar ortaya çıktı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 1970-2023 yılları ölçümlerine göre, 53 yılın sıcaklık rekoru 15 Ağustos 2023 günü 49,5 derece ile Eskişehir Sarıcakaya'da yaşanırken, en soğuk gün ise 9 Ocak 1990 günü Çaldıran'da eksi 46,4 derece olarak kayda geçti.
7.03.2024 Gündem
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen yaprak kavurma 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillendi. Dana eti kullanılan ve kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen kavurmadan yemek için ülkenin dört bir yanından gelenlerin sayısı artarken ilçede sadece 2 kavurma ustası kaldı.
4.02.2024 Gündem
TOGG'dan büyük başarı! Yollardaki T10X sayısı 21 bin 208 adede ulaştı
TOGG'dan büyük başarı! Yollardaki T10X sayısı 21 bin 208 adede ulaştı TOGG'dan yapılan açıklamada bugün itibarıyla yollardaki T10X sayısının 21 bin 208 adede ulaştığı duyuruldu.
1.02.2024 Ekonomi
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
Fatih Camii imamını bıçaklayan şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı! İşte istenen ceza
Fatih Camii imamını bıçaklayan şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı! İşte istenen ceza Fatih Camii'nde slogan atarak imam Galip Usta ile Bilal Erdem'i bıçakladığı iddiasıyla tutuklanan Ömer Salgın hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, şüpheli Ömer Salgın hakkında "Kasten öldürmeye teşebbüs" ve "Kasten yaralama" suçlarından toplam 34 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açtı.
25.01.2024 Gündem
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı Çanakkale'de para ve altınları telefon dolandırıcılarına kaptıran İ.S. (80) adlı kadın, bir gün sonra kendisini aynı yöntemle dolandırmaya çalışan başka şüphelileri suçüstü yakalattı.
13.01.2024 Gündem
NYC Bina Dairesi, kaçak tünel bulunan sinagogla ilgili rapor yayınladı
NYC Bina Dairesi, kaçak tünel bulunan sinagogla ilgili rapor yayınladı New York Bina Dairesi, altına kaçak tünel kazıldığı iddia edilen Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınlayarak binanın ‘bazı kısımlarını boşalttı ve kaçak çalışma nedeniyle mülk sahiplerine karşı yaptırım’ kararı aldı. Polis, tünelin kapatılmasına engel olan kişileri gözaltına aldı, Hasidik Yahudi topluluğu Chabad ise polise teşekkür ederek olay çıkartan topluluk üyelerini kınadı.
11.01.2024 Dünya
Ekvador’da çetelere operasyon: 329 gözaltı
Ekvador’da çetelere operasyon: 329 gözaltı Ekvador Devlet Başkanı Daniel Noboa, sokakları karıştıran uyuşturucu çetelerini "terör örgütü" olarak nitelendirerek, “Savaştayız ve bu terör örgütleri karşısında teslim olamayız” dedi. Ülke genelinde çetelere yönelik operasyonlarda 329 kişi gözaltına alındı.
11.01.2024 Dünya
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan '1952 Türkiye Güzeli' yarışmasının birincisi Gelengül Melek Erman hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Oğlu Fuat Erman annesini, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Ya siz güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek anlattı.
11.01.2024 Gündem
Diyarbakır'da 'tefecilik' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Diyarbakır'da 'tefecilik' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Diyarbakır'da tefecilik yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda, 10 kişi gözaltına alındı.
11.01.2024 Gündem
CENTCOM: Husiler, ticari gemilere 18 İHA ve füzelerle saldırı düzenledi
CENTCOM: Husiler, ticari gemilere 18 İHA ve füzelerle saldırı düzenledi ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), 9 Ocak’ta Yemenli Husilerin 18 İHA ve 3 füzeyle ticari gemileri hedef aldığını açıkladı. CENTCOM, tüm tehditlerin ABD ve İngiliz savaş gemilerince etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
10.01.2024 Dünya
İlk temaslı kavga, ilk diskalifiye! Survivor All Star'da erken veda: Hakan Hatipoğlu diskalifiye mi oldu?
İlk temaslı kavga, ilk diskalifiye! Survivor All Star'da erken veda: Hakan Hatipoğlu diskalifiye mi oldu? Survivor All Star'da gerilim daha ilk günlerden başladı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Ancak yarışmanın 9 Ocak Salı günü ekrana gelen yeni bölümünde Hakan Hatipoğlu ve Bozok arasında hararetli bir tartışma yaşanıyor. Survivor Hakan'ın Bozok'u itmesi sonrası Acun Ilıcalı, Hakan'ın parkurdan alınmasını istedi. Peki Hakan diskalifiye mi oldu? İşte detaylar...
9.01.2024 Televizyon
Bu hafta kabine toplantısı var mı? Kabine toplantısı ne zaman, bugün kabine toplantısı var mı, saat kaçta?
Bu hafta kabine toplantısı var mı? Kabine toplantısı ne zaman, bugün kabine toplantısı var mı, saat kaçta? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. İki haftada bir gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nın bugün olup olmayacağına yönelik aramalar arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun takvimi nedeniyle kabine toplantısı 3 haftadır yapılmıyor. Peki, bu hafta Kabine Toplantısı var mı?
9.01.2024 Gündem
Sistem değişti, İstanbul'a kar yağışı başladı! Hafta sonu tatili Cuma'dan başlayacak: Ankara, Bursa, Bolu, İstanbul'a tane tane yağacak!
Sistem değişti, İstanbul'a kar yağışı başladı! Hafta sonu tatili Cuma'dan başlayacak: Ankara, Bursa, Bolu, İstanbul'a tane tane yağacak! Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgası yurdumuza giriş yaptı. Beklenen kar yağışı Çanakkale, Bursa, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ'da etkili olmaya başladı. Meteorolojik kaynaklar hava sıcaklıklarının 10 derece birden düşeceğini açıklamıştı. Bu sistemde İstanbul'un iç kesimlerinde kar yağışının görülmeyeceğini açıklayan uzmanlar, kuvvetli fırtınanın sürdüğü bazı ilçelerde Cuma gününden itibaren lapa lapa karın yağacağını açıkladı. Vatandaşların yürümekte zorlandığı 9 Ocak Salı sabahında başlayan çok soğuk hava Ocak ayı boyunca adım atmakta zorluk yaşatacak. Marmara Bölgesinde Bursa kar yağışı nedeniyle hafta sonu tatiline erken girebilir. Kar yağışı olan iller arasında Bolu, Ankara, Çanakkale, Çorlu ve Edirne yerini aldı. Peki hava böyle giderse 12 Ocak Cuma okullar tatil olur mu? Gelin Metoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen'in hava tahminine birlikte bakalım.
9.01.2024 Gündem
Bugün (9 Ocak) okullar tatil mi? İstanbul, Çanakkale, Çorlu okullar tatil mi? Valilik açıklamaları...
Bugün (9 Ocak) okullar tatil mi? İstanbul, Çanakkale, Çorlu okullar tatil mi? Valilik açıklamaları... Bugün okullar tatil mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Trakya'dan giriş yapan soğuk hava dalgasıyla birlikte Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve Çanakkale'de kar yağışı başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle Çanakkale için kuvvetlil kar yağışı uyarısı yaparak vatandaşlara tedbirli olunmasını istedi. Öte yandan öğrenci ve velilerin gözü de gelebilecek tatil haberinde oldu. Çanakkale'de okulların tatil edildiği ile ilgili Valilikten henüz bir açıklama gelmezken önümüzdeki saatlerde bir duyuru yapılması bekleniyor. Peki İstanbul, Edirne okullar tatil mi? 9 OCAK OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?
9.01.2024 Gündem
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nda seferler iptal: 9 Ocak iptal edilen vapur seferleri listesi...
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nda seferler iptal: 9 Ocak iptal edilen vapur seferleri listesi... 9 Ocak 2024 Salı günü yurt genelinde yaşanan kuvvetli fırtına ve yağış sonrası vapur seferlerinde iptale neden oldu. İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nda çok sayıda sefer iptal edildi. İşte İDO, BUDO iptal olan seferler listesi...
9.01.2024 Gündem
9 Ocak kayak merkezlerinde hava durumu: Uludağ, Kartepe, Palandöken kayak merkezlerinde kar kalınlığı ne kadar?
9 Ocak kayak merkezlerinde hava durumu: Uludağ, Kartepe, Palandöken kayak merkezlerinde kar kalınlığı ne kadar? Türkiye genelinde devam eden kar yağışları kayak merkezlerinde de etkili olmaya devam ediyor. Özellikle Uludağ, Palandöken ve Kartepe'de kar kalınlığı ciddi oranda arttı. Okullarda sömestr tatilinin de yaklaşmasıyla kış tatili planlayanlar kayak merkezlerindeki kar kalınlığını ve hava durumunu araştırmaya başladı. İşte Türkiye'de kayak merkezlerinde son hava durumu raporu....
9.01.2024 Gündem
Kar gelmeden tatili gelebilir!  9 Ocak okullar tatil mi? Meteoroloji uyardı, Valiliklerden karar bekleniyor! Yarın hava nasıl olacak?
Kar gelmeden tatili gelebilir! 9 Ocak okullar tatil mi? Meteoroloji uyardı, Valiliklerden karar bekleniyor! Yarın hava nasıl olacak? Beklenen kar yağışı gelmeden tatil haberi gelebilir. Bu hafta Türkiye genelinde yaşanacka yağışlı hava Valilikleri de harekete geçirdi. 9 Ocak Salı günü kuvvetli sağanak yağışın beklendiği İstanbul'da zaman zaman kar da etkili olabilir. Meteorolojik tahminler hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşeceğini gösteriyor. Ancak bu durum uzun sürmeyecek ve kendisini güneşli bir havaya bırakacak. Kar yağışı haberlerinde son dakika gelişmeleri yaşanırken öğrenciler de tatil haberlerini pür dikkat takip etmeye başladı. Peki 9 Ocak okullar tatil edilir mi?
8.01.2024 Gündem
THY ucuz bilet kampanyası başladı
THY ucuz bilet kampanyası başladı Türk Hava Yolları bugün ve yarın alınan biletlerle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne uçuşları 449 lira + vergilerle satışa sundu.
8.01.2024 Ekonomi
Bu gece Trakya'dan giriş yapacak: Edirne, Kırklareli, Tekirdağ buz kesecek. Salı sabahı İstanbul'u 10 derece birden vuracak!
Bu gece Trakya'dan giriş yapacak: Edirne, Kırklareli, Tekirdağ buz kesecek. Salı sabahı İstanbul'u 10 derece birden vuracak! İstanbul'un beklediği soğuk hava Balkanlar'dan giriş yapacak. Trakya bölgesindeki şehirlerimiz Edirne, Kırklareli, Tekirdağ buz kesecek. 10 derece birden düşecek ani düşüş İstanbul'u keskin bir şekilde vuracak. 9 Ocak Salı sabahı kar yağışı yüksek kesimlerde kendini gösterecek.
8.01.2024 Gündem
Meteoroloji, AKOM, İBB hepsi ayakta: Kış başlıyor! İstanbul kar yağışı göstere göstere geliyor!
Meteoroloji, AKOM, İBB hepsi ayakta: Kış başlıyor! İstanbul kar yağışı göstere göstere geliyor! Meteoroloji, AKOM, İBB... Tüm kurumlar İstanbul kar yağışı için harekete geçti. Sibirya üzerinden gelecek soğuk hava dalgası sıcaklıkları 8 derece birden düşürecek. Pazar günü başlayacak sağanak yağış 9 Ocak Salı gününden itibaren kendini kar şeklinde gösterecek. Kademeli olarak İstanbul, Ankara, Bursa dahil olmak üzere uzey, iç ve doğu kesimlerin tamamında kar yağışına teslim olacak. AKOM'un uyarısı sonrası İstanbul Valiliği'nin harekete geçmesi bekleniyor. Buna göre 9-10 Ocak okullarda tatil haberi gelebilir. İşte son dakika hava durumu tahminleri...
4.01.2024 Gündem
Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm var mı, neden yok, Ben Bu Cihana Sığmazam bu hafta var mı 2 Ocak?
Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm var mı, neden yok, Ben Bu Cihana Sığmazam bu hafta var mı 2 Ocak? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin bu akşam olup olmadığı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı haftası bazı diziler ara verilmesi sonrası ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yeni bölümünün yayın akışında olup olmamasının araştırılmasına neden oldu. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam yok mu, yeni bölüm ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok?
2.01.2024 Televizyon
Bu akşam Aile dizisi var mı? 2 Ocak Aile var mı, yok mu, Aile dizisi yeni bölüm ne zaman, Show TV Aile dizisi bugün var mı?
Bu akşam Aile dizisi var mı? 2 Ocak Aile var mı, yok mu, Aile dizisi yeni bölüm ne zaman, Show TV Aile dizisi bugün var mı? Aile dizisinin bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelip gelmeyeceği sorgulanıyor. Show Tv’nin sevilen yapımı Aile Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başarılı performansıyla her hafta Salı günü ekranlara geliyor. Show Tv’nin 2 Ocak Salı günü TV yayın akışını kontrol edenler “Aile yeni bölümü ne zaman, 2 Ocak Aile dizi var mı, bugün Aile dizisi yok mu?” sorusunun yanıtını araştırıyor.
2.01.2024 Televizyon
Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca hakkında flaş karar
Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca hakkında flaş karar Süper Lig'de oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan Faruk Koca, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Koca, tutuksuz yargılanmak üzere cezaevinden tahliye edildi.
27.12.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

9 Ocak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 9 ocak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.