4. Yargı Paketi

4. Yargı Paketi

Son dakika 4. yargı paketi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 4. yargı paketi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 4. yargı paketi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

4. Yargı Paketi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 4. yargı paketi gelişmeleri de dahil olmak üzere 341 4. yargı paketi haberi bulunmuştur. Tüm 4. yargı paketi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı?
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı? Mersin terör saldırısını kim yaptı, Mersin terör saldırısı nasıl oldu? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik saldırı ve İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bombalı terör saldırısıyla ilgili, "Mersin saldırısı da Münbiç'ten oldu, İstiklal Caddesi saldırısı da Münbiç'ten oldu" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Mersin terör saldırısı için yapılan aramalar arttı.
19.11.2022 Gündem
13. madde nedir, Yargı paketi 13. madde içeriği? 4. Yargı paketi 13. madde kabul edildi mi?
13. madde nedir, Yargı paketi 13. madde içeriği? 4. Yargı paketi 13. madde kabul edildi mi? 4. Yargı Paketi, TBMM Genel Kurulu'nda dün akşam saatlerinde kabul edildi. Ceza Muhakemesi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin 13’üncü maddesi sosyal medyada gündem olunca, maddenin içeriğiyle ilgili araştırmalar da arttı. 13. madde nedir, Yargı paketi 13. madde içeriği?
9.07.2021 Gündem
4. Yargı Paketi Meclis'te kabul edildi!
4. Yargı Paketi Meclis'te kabul edildi! Kapsamlı düzenlemeler getiren 4. Yargı paketi Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi. Yeni yasaya göre, boşanmış eşe karşı işlenilen suçların cezası artırılıyor.
8.07.2021 Gündem
4. yargı paketi son durum! 4. yargı paketi Meclis'ten geçti mi? 4. yargı paketi ilk 14 maddesi!
4. yargı paketi son durum! 4. yargı paketi Meclis'ten geçti mi? 4. yargı paketi ilk 14 maddesi! 4. yargı paketi son durum merak ediliyor, 4. Yargı paketi yürürlüğe girdi mi? Eşe karşı işlenen "kasten öldürme", "kasten yaralama", "eziyet" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarında kabul edilen cezayı artırıcı nedenler, boşanmış eşi de kapsayacak- Katalog suçlarda bir kişinin tutuklanabilmesi, kuvvetli suç şüphesinin somut delillere dayanmasına bağlı hale getirilecek.
8.07.2021 Gündem
4. Yargı Paketi'nin birinci bölümü TBMM'de kabul edildi
4. Yargı Paketi'nin birinci bölümü TBMM'de kabul edildi Kamuoyunda 4. Yargı Paketi olarak bilinen Ceza Muhakemesi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 14 maddeden oluşan birinci bölümü, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
7.07.2021 Gündem
AK Parti'den anket sonuçları açıklaması: En az 15 puan fark var
AK Parti'den anket sonuçları açıklaması: En az 15 puan fark var AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı; "AK Parti'nin en yakın siyasi rakibiyle farkı en az 15 puandan daha fazladır ama bu yetmez. Cumhurbaşkanımızın bugünkü toplantılarının ana amacı ve fikri de budur. Gönüllerden düşmemek için bir çabanın içinde olmalıyız." dedi.
1.07.2021 Siyaset
TBMM'de bu hafta 4. Yargı Paketi görüşülecek
TBMM'de bu hafta 4. Yargı Paketi görüşülecek TBMM Genel Kurulunda 4. Yargı Paketi ele alınacak, AK Parti ve MHP kontenjanından RTÜK'e 3 yeni üye seçimi yapılacak.
27.06.2021 Siyaset
4. Yargı Paketi, TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edildi
4. Yargı Paketi, TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edildi Kamuoyunda 4. Yargı Paketi olarak bilinen Ceza Muhakemesi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edildi.
23.06.2021 Gündem
Zincirleme suç sayılacak! Bunu yapana 15 yıl hapis cezası...
Zincirleme suç sayılacak! Bunu yapana 15 yıl hapis cezası... Bunu yapana 15 yıl hapis cezası geliyor. Düzenleme son anda 4. yargı paketinden çıkarılmıştı, yeniden üzerinde çalışılmaya başlandı. Zincirleme suç sayılacak. Tek ceza uygulaması yapılacak. Cezanın 12 ya da 15 yıl olması üzerinde duruluyor. AK Parti, sahte fatura ve belge düzenlemesi üzerinde tekrar çalışmaya başladı. Vergi kanunlarına göre tutulması gereken defter ve kayıtlarda hesap ve muhasebe hileleri yapanlar etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanıp, tüm borcunu öderse, idareye karşı dava açmazsa veya açtığı davalardan vazgeçerse cezası yarı oranında indirilecek.
23.06.2021 Ekonomi
Cevap süresi 60 günden 30 güne iniyor! Dördüncü yargı paketi Meclis'te
Cevap süresi 60 günden 30 güne iniyor! Dördüncü yargı paketi Meclis'te Dördüncü yargı paketine ilişkin AK Parti'nin uzun süredir yürüttüğü çalışma tamamlandı. AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, paketi Meclis Başkanlığı'na sunduklarını açıkladı. Son çalışmayla pakette önemli bir değişikliğe gidilerek "ısrarlı takip" suçunun nitelikli suç kapsamına alınmasından vazgeçildi. Akbaşoğlu, "İdarenin cevap süresini 60 günden 30 güne indiriyoruz." ifadelerini kullandı.
18.06.2021 Gündem
Yargı reformu ne zaman Meclis’e sunulacak? Yeni 4. yargı reformu paketinde neler var, af-ceza indirimi paket içeriğine alındı mı?
Yargı reformu ne zaman Meclis’e sunulacak? Yeni 4. yargı reformu paketinde neler var, af-ceza indirimi paket içeriğine alındı mı? Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "yargı reformu"na ilişkin patronlarla yapacakları görüşmeler kapsamında yarın TÜSİAD yönetimiyle bir araya gelecek. Yapılan çalışmada, “ifade özgürlüğü” alanıyla ilgili davalarda “uygulamadaki farklılıkların giderilmesi”, Anayasa Mahkemesi (AYM) ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin (AİHM) ihlâl kararlarının “yeniden yargılama” sebebi sayılması, ticari arabuluculukta kapsamın genişletilmesi gibi başlıklar öne çıkıyor. Peki, Yargı reformu ne zaman Meclis’e sunulacak?
27.11.2020 Gündem
Hrant Dink dosyasında flaş karar
Hrant Dink dosyasında flaş karar Kamu görevlileri için dava yolu açıldı
29.09.2021 Gündem
Dink davasında flaş gelişme!
Dink davasında flaş gelişme! Hrant Dink'in öldürülmesinde cinayeti kapsamında hakkında soruşturma açılması talep edilen eski İstanbul Vali Yardımcısı Ergun Güngör, İl Emniyet Müdürü Celallettin Cerrah, eski İstanbul Emniyeti İstihbarat Şube Müdürü Ahmet İlhan Güler ve altı polis hakkındaki kovuşturmaya yer olmadığına dair karar, Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
Başbakan düğmeye bastı!
Başbakan düğmeye bastı! 5. demokratikleşme paketi için Başbakan Erdoğan'dan onay çıktı.
29.09.2021 Gündem
Valilikten skandal savunma
Valilikten skandal savunma İstanbul Başsavcılığı'nın Hrant Dink cinayetini önceden bildikleri halde önlem almayan İstanbul Emniyeti görevlileri ile Dink'in kendisini İstanbul Valiliğine çağırarak iki MİT görevlisi ile birlikte tehdit ettiğini yazdığı dönemin Vali Yardımcısı Ergun Güngör hakkında soruşturma izni verilmesi talebi Valilik tarafından yine reddedildi. Kararda, valilikteki görüşmenin "gayet samimi ve nezaket kuralları çerçevesinde gerçekleştiğinin" ileri sürülmesi dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
‘Düşünce suçu tarihe karıştı’
‘Düşünce suçu tarihe karıştı’ Adalet Bakanı Ergin soruları yanıtladı
29.09.2021 Gündem
Mahkemeden flaş karar!
Mahkemeden flaş karar! Yeniden yargılanması...
29.09.2021 Gündem
'Cemaat ile AKP çatışması süreci zora sokuyor'
'Cemaat ile AKP çatışması süreci zora sokuyor' BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Gülen cemaatiyle AKP arasında çatışma yaşandığını savunarak, “Kendi içlerindeki bu çatışmada iki tarafta da Kürtleri ve müzakereleri kendi kavgalarına zemin ya da malzeme yapma niyeti doğuyor zaman zaman...
29.09.2021 Gündem
Kritik madde 314/2!
Kritik madde 314/2! KCK sanıklarını etkileyecek düzenleme 180 Ergenekon sanığını da etkileyecek
29.09.2021 Gündem
Öcalan'a mahkemeden veto!
Öcalan'a mahkemeden veto! Talep ciddi görülmedi...
29.09.2021 Gündem
Öcalan’dan 4. yargı paketi başvurusu
Öcalan’dan 4. yargı paketi başvurusu Öcalan’ın avukatları yeniden yargılama ve infazın durdurulmasını talep ettiler
29.09.2021 Gündem
Adalet Bakanlığı harekete geçti!
Adalet Bakanlığı harekete geçti! '52 santimden' intihara dava
29.09.2021 Gündem
'Kamuya yararlı terör olur mu?'
'Kamuya yararlı terör olur mu?' Mahkemede böyle isyan etti!
29.09.2021 Gündem
O fotoğrafı paylaşınca...
O fotoğrafı paylaşınca... Facebook'tan paylaşıma şok ceza
29.09.2021 Gündem
Bu kadarına da pes!
Bu kadarına da pes! Tutuklu komutan düğmesinin dikilmesini isteyince...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

4. Yargı Paketi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 4. yargı paketi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.