4 Nisan

4 Nisan

Son dakika 4 nisan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 4 nisan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 4 nisan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

4 Nisan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 4 nisan gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.619 4 nisan haberi bulunmuştur. Tüm 4 nisan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da metro ücretsiz olacak
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Ekonomi
23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak
23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Gündem
İtalya'dan çalışma vizesi! 28 bin euro kazanmak mümkün
İtalya'dan çalışma vizesi! 28 bin euro kazanmak mümkün İtalya'da geçen yıl 28 Mart’ta parlamentoda onaylanan, uzaktan çalışanlar için yeni vize uygulaması yürürlüğe girdi.Dünyada tatil için tercih edilen ülkeler arasında ilk sıralarda yer alan İtalya, bu vize sayesinde artık ofiste çalışmak zorunda olmayan milyonlarca “dijital göçebeyi” ağırlayacak. 4 Nisan’da yürürlüğe giren uygulamanın İtalyan ekonomisine de önemli katkılar sağlaması bekleniyor.
12.04.2024 Gündem
MAHZEN-26 operasyonu! 'Canık Çetesi' çökertildi
MAHZEN-26 operasyonu! 'Canık Çetesi' çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “MAHZEN-26” operasyonlarında elebaşılığını Ahmet Canık’ın yaptığı “Canık Çetesi" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini ve 21 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
7.04.2024 Gündem
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı Yüksek Seçim Kurulu, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan hakkında gerekçeli kararını açıkladı.
6.04.2024 Gündem
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlık bünyesinde 8 bin sürekli işçi istihdamı için 3-4 Nisan'da kura çekimi yapıldığını açıkladı.
5.04.2024 Gündem
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa hakkında açıklama yaptı.
4.04.2024 Futbol
Gaziosmanpaşa yeniden sayım sonuçları ne oldu? Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarını kim kazandı, yeniden oy sayımı bitti mi? Gaziosmanpaşa yeniden sayım seçim sonuçları
Gaziosmanpaşa yeniden sayım sonuçları ne oldu? Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarını kim kazandı, yeniden oy sayımı bitti mi? Gaziosmanpaşa yeniden sayım seçim sonuçları Yerel seçim sonuçlarına itirazlar devam ederken İstanbul-Gaziosmanpaşa’da AK Parti’nin talebi sonucu oy sayımına yeniden başlandı. Saat 23.00’e kadar devam eden sayımda 301 sandık tamamlandı. CHP, bu sandıklardan 945 oy farkla önde çıktı. Peki, Gaziosmanpaşa kim kazandı, Gaziosmanpaşa’da seçim sonuçları ne oldu? Gaziosmanpaşa oy sayımı bitti mi? İşte Gaziosmanpaşa yeniden sayım seçim sonuçları ile ilgili merak edilenler…
4.04.2024 Gündem
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 7 bin 500 yeni öğrenci alımı yapılacak. POMEM başvuruları başladı. 31. Dönem POMEM Giriş Sınavı Aday Belirleme Ön Başvuruları 4 Nisan itibariyle başladı. Adaylar başvuruları e-Devlet aracılığıyla yapacak. Peki, POMEM başvuruları için son gün ne zaman? İşte son dakika haberin detayları...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
Sigara zammı 4 Nisan 2024: Sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz, en pahalı bir paket sigara kaç TL?
Sigara zammı 4 Nisan 2024: Sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz, en pahalı bir paket sigara kaç TL? Sigara fiyatları yapılan son zamla birlikte merak ediliyor. 4 Nisan 2024 Perşembe gününden geçerli olmak üzere en ucuz ve en pahalı bir paket sigaranın fiyatı değişti. Sigaraya zam geldi mi sorusu da gündem oldu. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı'ndan konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama gelmişti. Peki 4 Nisan sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigara zammı sonrası bir paket en ucuz sigara kaç TL? İşte liste...
4.04.2024 Gündem
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor! Bakan Göktaş açıkladı
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor! Bakan Göktaş açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı'nın ödemelerini öne çekerek yarın hesaplara yatıracaklarını açıkladı.
3.04.2024 Ekonomi
İnci Taneleri bu hafta var mı? 4 Nisan İnci Taneleri bu Perşembe neden yok? KANAL D yayın akışı
İnci Taneleri bu hafta var mı? 4 Nisan İnci Taneleri bu Perşembe neden yok? KANAL D yayın akışı Kanal D'de Perşembe akşamları yayınlanan İnci Taneleri 4 Nisan akşamı izleyicisiyle buluşmayı planlıyor. Yılmaz Erdoğan, Selma Ergeç, Hazar Ergüçlü gibi isimlerin başrollerini paylaştığı İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Seyirci bunun üzerine "İnci Taneleri bu Perşembe var mı?, "İnci Taneleri 4 Nisan yok mu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki İnci Taneleri yeni bölüm ne zaman?
3.04.2024 Magazin
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 3-4 Nisan tarihlerinde NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e gidecek.
2.04.2024 Gündem
Para transferinde yeni dönem! FAST limitler değişiyor, 4 Nisan'da başlıyor
Para transferinde yeni dönem! FAST limitler değişiyor, 4 Nisan'da başlıyor Bankada parası olan, para transferi yapan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar arası para transferlerinde yeni dönem başlıyor. TCMB'den yapılan açıklamaya göre, FAST işlem tutar limitleri 4 Nisan 2024 itibarıyla para transferlerinde 100.000 TL'ye, FAST-TR Karekod kullanılarak gerçekleştirilecek işyeri ödemelerinde ise 250.000 TL'ye yükseltilecektir.
2.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro'luk bedelle kadrosuna kattığı Arnavut oyuncu şimdiden Avrupa ekiplerini peşine taktı. Beşiktaş tarihinin en pahalı 2. transferi olarak tarihe geçen 23 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında. Öte yandan Ante Rebic ve Bakhtiyor Zaynudtinov'un da talipleri var.
2.04.2024 Beşiktaş
Enterra halka arz kaç lot verdi, Enterra ne zaman işlem görecek? Entra Energy halka arz sonuçları
Enterra halka arz kaç lot verdi, Enterra ne zaman işlem görecek? Entra Energy halka arz sonuçları Entra halka arz sonuçları ile ilgili aramalar yatırımcılar tarafından sorgulanmaya başlandı. Entra kaç lot verdi, Enterra halka arz ne zaman işlem görecek? Sorularının yanıtı sorgulamaya başlandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı alan Ic Enterra halka arz 27-28-29 Mart 2024 tarihleri arasında 3 gün boyunca talep topladı. İşte Entra halka arzına dair merak edilenler detaylar…
1.04.2024 Ekonomi
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de!
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de! Milli ara sonrasında ligler geri dönüyor… Premier Lig, Serie A, La Liga, Bundesliga ve Ligue 1 başta olmak üzere pek çok ligde mücadeleler kaldığı yerden devam ediyor. Futbol tutkunlarını bu hafta sonunda birbirinden güzel maçlar bekliyor. Süper Lig özlemi ise 2-3 ve 4 Nisan’da oynanacak maçlarla sona erecek.
29.03.2024 İddaa
Süper Lig'de 31’inci hafta başlıyor! Hakemler belli oldu
Süper Lig'de 31’inci hafta başlıyor! Hakemler belli oldu Süper Lig’in 31’inci haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu.
29.03.2024 Süper Lig
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın alımı için kritik karar
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın alımı için kritik karar Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'a yetkilendirilmiş kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasını teminen işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis etti.
27.03.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan Aboubakar kararı!
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan Aboubakar kararı! Beşiktaş’ın hocası Santos hücum hattını değiştirmeye hazırlanıyor. Mağlup oldukları son 3 maçta 1 gol atmalarını dikkate alan Portekizli teknik adam, Başakşehir’e karşı Aboubakar’ı 11’de düşünüyor.
27.03.2024 Beşiktaş
Süper Lig'de 31. haftanın programı belli oldu
Süper Lig'de 31. haftanın programı belli oldu Trendyol Süper Lig'de 31. hafta müsabakalarına ilişkin program belli oldu.
22.03.2024 Süper Lig
İsveç 32. üye oldu! NATO’ya katılım resmileşti
İsveç 32. üye oldu! NATO’ya katılım resmileşti İsveç, NATO’ya resmen katıldı. Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO Karargahı’nda düzenlenen törende, İsveç bayrağı göndere çekildi.
11.03.2024 Dünya
THY'den yeni ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler...
THY'den yeni ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler... Türk Hava Yolları, 15-16 Şubat tarihinde alınacak biletlerle 1 Mart-4 Nisan arasında 799 liradan başlayan fiyatla seyahat avantajı sağlıyor.
15.02.2024 Ekonomi
Ucuz bilet kampanyası! Pegasus duyurdu
Ucuz bilet kampanyası! Pegasus duyurdu Pegasus, 30-31 Ocak'ta alınacak biletlerle, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne 12 Şubat-4 Nisan 2024 tarihlerinde yapılacak seyahatleri 5 eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.
30.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

4 Nisan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 4 nisan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.