25 Aralık

25 Aralık

Son dakika 25 ARALIK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 25 ARALIK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 25 ARALIK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

25 Aralık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 25 aralık gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.546 25 aralık haberi bulunmuştur. Tüm 25 aralık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Panathinaikos Başkanı'ndan Fatih Terim açıklaması! Dikkat çeken Acun Ilıcalı detayı
Panathinaikos Başkanı'ndan Fatih Terim açıklaması! Dikkat çeken Acun Ilıcalı detayı Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'ta başkan Giannis Alafouzos, Yunan basınına önemli açıklamalarda bulundu. Alafouzos, Terim'in göreve gelişi ve Jovanovic ile yolların ayrılma süreci hakkında dikkat çeken sözler kullandı.
1.05.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de: Her adımımızı ya CHP ya PKK engelledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de: Her adımımızı ya CHP ya PKK engelledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Demokrasi mücadelemizi bırakmak için her yolu denediler, her şeyi yaptılar. Ellerinin altındaki tüm piyonları üzerimize saldılar. Attığımız her adım ya CHP tarafından engellendi, ya da istismar zeminini kaybetmekten korkan bölücü örgüt tarafından sabote edildi" dedi.
15.03.2024 Gündem
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi?
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi? 31. Dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman, 2024 yeni polis alımı başvuruları başladı mı? Polis olmak isteyenler polis alımı ile ilgili aramalarını arttırdı. 31. Dönem POMEM başvurularının ne zaman başlayacağını sorgulayan adaylar Polis Akademisi duyuru sayfasını sık sık ziyaret ediyor. En son 29. ve 30. Dönem Pomem Eğitimine Silahaltında Bulunması Nedeniyle Kayıt Yaptıramayan Adaylar için duyuru yayımlandı. İşte 31. dönem POMEM başvuru tarihi 2024 ile ilgili ayrıntılar…
1.03.2024 Çalışma Hayatı
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi ve Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nejla Günay Adana’da verdiği konferansta, “1919-1922 yılları arasında yaşanan Çukurova ve Çevresinde Türklerin Fransız-Ermeni İşgaline Karşı Mücadelesi”ni anlattı.
25.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek yargıda ihtilafı gidermek zorundayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yüksek yargı kurumları arasındaki tartışmalarda taraf değil, hakem olma rolümüzü hala muhafaza ediyoruz" dedi.
20.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız AK Parti'de aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir 48 ildeki belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Ankara adayı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İzmir adayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ oldu. Erdoğan, "1994'te İstanbul'da başladığımız belediyeler vasıtasıyla halkımıza hizmet yolculuğumuzu 'Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız 2024'te zirveye çıkarmak istiyoruz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Mahrem imamlarla FETÖ'den ayrılanları ikna faaliyeti yürüten ihraç polis yakalandı
Mahrem imamlarla FETÖ'den ayrılanları ikna faaliyeti yürüten ihraç polis yakalandı Adana'da darbe girişiminin ardından meslekten ihraç edilen ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan polis memuru Ahmet Tataroğlu (51), yakalandı. Tataroğlu'nun, 17-25 Aralık sürecinin ardından örgütten kopan polisleri, mahrem imamlarla birlikte düzenlediği sohbet toplantılarında ikna etmeye çalıştığı belirtildi.
11.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 6992 Polisin Göreve Başlaması ve 1573 Aracın Hizmete Alım Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizde geri kalmışlığı, alt yapı ve hizmet eksikliğini nasıl ortadan kaldırdıysak, çöp, çamur, çukur, bu pisliklerden, bu İstanbulumuzu nasıl temizlediysek, Allah'ın izniyle 31 Mart itibariyle yeniden adımları atacak ve İstanbullu'nun vereceği emaneti inşallah merkezi yönetimle beraber yeniden ayağa kaldıracağız. Kendini bu şehrin hadimi değil, hakimi gibi görenler ne İstanbul'u anlamış ne de hak etmiş olur. Biz, İstanbul'a hakim olmadık, İstanbul'a hadim olduk" dedi.
5.01.2024 Gündem
Ablasıyla boşanma aşamasındaki eniştesini öldürdü
Ablasıyla boşanma aşamasındaki eniştesini öldürdü Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde Nadir Mengübeti (24), ablasıyla boşanma aşamasında olan eniştesi Aydın Kocabay'ı (52) tabancayla ateş açarak öldürdü. Kaçan Nadir Mengübeti, polis tarafından yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
27.12.2023 Gündem
Telefon hattı kablosu boynuna dolanan motosiklet sürücüsü öldü, eşi yaralandı
Telefon hattı kablosu boynuna dolanan motosiklet sürücüsü öldü, eşi yaralandı İzmir'de iki direk arasından yola doğru sarkan telefon hattı kablosu boynuna dolanınca nefessiz kalarak, kalbi duran motosiklet sürücüsü İsmail Çelik (69) hayatını kaybetti; arkasından düşen eşi Benek Çelik (64) yaralandı.
27.12.2023 Gündem
Sal ve lastik botlarda can pazarı: İzmir açıklarında 96 göçmen kurtarıldı
Sal ve lastik botlarda can pazarı: İzmir açıklarında 96 göçmen kurtarıldı İzmir'in Karaburun ve Seferihisar ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen can salları ve lastik bot içerisinde bulunan toplam 96 düzensiz göçmen kurtarıldı.
27.12.2023 Gündem
25 Aralık Reyting sonuçları: Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu?
25 Aralık Reyting sonuçları: Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 25 Aralık Pazartesi günü ekranlara gelen diziler, filmler, maçlar ve programlar için sorgulanmaya başladı. Her hafta başında yayımlanan yapımlar izlenme oranları ile takip ediliyor. Dünün yayın akışında yer alan Ne Gemiler Yaktım, Ömer, Safir ve Kudüs Fatihi: Selahaddin Eyyubi Total, AB ve ABC+ gruplarında ölçülüyor.
26.12.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da geri sayım başladı, ilk ceketi alan belli oldu!
MasterChef All Star'da geri sayım başladı, ilk ceketi alan belli oldu! TV8 yarışması MasterChef All Star'da 25 Aralık Pazartesi günü başlayan ceket savaşlarında yarışmada kalan son 7 yarışmacı kıyasıya mücadele edecek. Şef ceketini kazanan yarışmacı şampiyonluk hayallerine bir adım daha yaklaşacak.
26.12.2023 Televizyon
Yılbaşı ile Noel arasındaki fark nedir?  Noel nedir, ne zaman kutlanır?
Yılbaşı ile Noel arasındaki fark nedir? Noel nedir, ne zaman kutlanır? Noel'in ülkemizdeki yılbaşı kutlaması ile karıştırılması "Noel ile yılbaşı aynı şey mi?" sorusunu gündeme getirdi. Birbirleriyle sıkça karıştırılan iki kavram hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. İşte 25 Aralık'ta kutlanan Noel ile aralık ayının son günü gece 00.00'da kutlanan yılbaşı arasındaki farklar...
25.12.2023 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Bu gece yarısı sağanak, hafta sonu kar geliyor! Meteoroloji: Kritik saatler başladı! Kar yağışı bu illeri beyaza bürüyecek
Bu gece yarısı sağanak, hafta sonu kar geliyor! Meteoroloji: Kritik saatler başladı! Kar yağışı bu illeri beyaza bürüyecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü 25 Aralık 2023 hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Perşembe gününden itibaren kuvvetli sağanak İstanbul dahil pek çok ilde başlayacak. Haftalık hava durumu raporunda ise Cumartesi gününden itibaren kar yağışının çok kuvvetli yağacağı belirtildi. Kar yağışıyla birlikte yeni haftada okulların tatil edilebileceği uyarısı yapıldı. Meteoroloji Trakya'da etkili olacak yağışın kısa sürede İstanbul'da olacağını ve kritik saatleri açıkladı. Anadolu'nun pek çok ilinde sağanak ve kar yağışı etkili olmaya devam etti. Vatandaşlar soğuk hava dalgasına karşılık önlemler alma konusunda uyarılar aldı. Peki İstanbul'da hafta sonu yağış var mı? İstanbul'a kar yağışı ne zaman? Detaylar haberimizde.
24.12.2023 Gündem
25 Aralık ne günü? 25 Aralık'ta ne oldu? Tarihte bugün ne oldu?
25 Aralık ne günü? 25 Aralık'ta ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 25 Aralık ne günü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Aralık ayında gerçekleşen önemli olaylar arasında 25 Aralık tarihi de yer alıyor. Dünya tarihinde yer etmiş olayların yanısıra Türkiye'de de 25 Aralık'ta bazı mühim hadiseler gerçekleşmiştir.
24.12.2023 Gündem
Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi belli oldu
Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi belli oldu Süper Lig'in 18. haftasında pazar günü oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi belli oldu.
22.12.2023 Şampiy10
Çalışan emekliye 5.000 lira hesaba yatıyor! Takvim belli oldu
Çalışan emekliye 5.000 lira hesaba yatıyor! Takvim belli oldu Çalışan emekliye ikramiye ödemeleri gündemdeki yerini koruyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından müjdesi verilen ikramiye ödemeleri için vatandaşların gözü aralık ayına çevrilmişi. Yeni yıla az bir süre kala ödeme bekleyen binlerce emekli vatandaş konu hakkında gelişmeleri yakından takip ederken, 25 Aralık'ta bütçe görüşmelerinin tamamlanmasının ardından, çalışan emeklilere ikramiye teklifinin yasalaşması bekleniyor. Peki, Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye yattı mı, ne zaman yatacak? İşte, emekli ikramiye ödemeleri hakkında son gelişmeler!
22.12.2023 Emekli
Beşiktaş, Cumhuriyet'in 100. yılına özel tasarlanan yeni formasını tanıttı
Beşiktaş, Cumhuriyet'in 100. yılına özel tasarlanan yeni formasını tanıttı Beşiktaş Kulübü, Cumhuriyet'in 100. yılına özel hazırlanan yeni formasını tanıttı. Siyah-beyazlılar, 100. yıl formasının Atakaş Hatayspor ile oynanacak karşılaşmada giyileceğini açıkladı.
20.12.2023 Beşiktaş
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i 19 Ocak 2007’de silahlı saldırıyla öldüren Ogün Samast tahliyesinin ardından yarın hakim karşısına çıkacak. Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.
5.12.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 7 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianame İstanbul 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Ogün Samast 26 Aralık’ta yeniden hakim karşısına çıkacak.
21.11.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katili Ogün Samast hakkında yeni bir iddianame hazırlandı. İddianamede 'suça sürüklenen çocuk' sıfatıyla yer alan Ogün Samast'ın 'silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan 12 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
19.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

25 Aralık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 25 aralık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.