24 Haziran

24 Haziran

Son dakika 24 haziran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 24 haziran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 24 haziran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

24 Haziran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 24 haziran gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.455 24 haziran haberi bulunmuştur. Tüm 24 haziran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faruk Özlü kimdir? AK Parti Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü kaç yaşında, nereli?
Faruk Özlü kimdir? AK Parti Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü kaç yaşında, nereli? AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Faruk Özlü oldu. Faruk Özlü'nün ismini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'den adayı olan Faruk Özlü kimdir?
7.01.2024 Gündem
Şahin Şerifoğulları kimdir, kaç yaşında? AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları nereli?
Şahin Şerifoğulları kimdir, kaç yaşında? AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları nereli? Şahin Şerifoğulları AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı oldu. Şerifoğulları'nın adaylığını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Peki Şahin Şerifoğulları kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
İYİ Parti'den MHP'nin çağrısına cevap
İYİ Parti'den MHP'nin çağrısına cevap İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) çağrısının ardından açıklama yaptı. Zorlu, “Türkiye sevdalılarını ülke ve millet hayrına İYİ Parti’de buluşmaya davet ediyoruz” dedi.
11.08.2023 Gündem
Erkin Koray hayatını kaybetti
Erkin Koray hayatını kaybetti Bir süredir hayatını Kanada'da sürdüren efsane rockçı Erkin Koray, 82 yaşında yaşamını yitirdi.
7.08.2023 Magazin
(Özel güvenlik sınav sonuçları sorgulama ekranı) 103. özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? ÖGG (Özel Güvenlik) sınav sonuçları açıklandı mı?
(Özel güvenlik sınav sonuçları sorgulama ekranı) 103. özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? ÖGG (Özel Güvenlik) sınav sonuçları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları sorgulama süreci başladı. 24 Haziran'da özel güvenlik görevlisi olmak için sınava katılan vatandaşlar Özel Güvenlik Görevlisi 103. ÖGG sonuçları için araştırmalarını hızlandırdı. Özel Güvenlik 103. Temel Eğitim ve 79. Yenileme Eğitimi Sınavı ÖGG sonuçları adayların T.C. kimlik numaraları ile sorgulanabilecek. Peki, ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, 10. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2023 ÖGG sınav sonuçları sorgulama ekranı...
18.07.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Yerlikaya duyurdu: Bayram tatilindeki kazalarda 110 kişi hayatını kaybetti
Bakan Yerlikaya duyurdu: Bayram tatilindeki kazalarda 110 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde meydana gelen 6 bin 903 kazada, 110 kişinin hayatını kaybettiğini, 12 bin 393 kişinin yaralandığını açıkladı.
13.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 16.00'da toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "5 Temmuz Çarşamba günü enflasyon oranlarının belli olmasıyla birlikte biz de memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz." dedi. İsveç'te çirkin saldırıyla ilgili de konuşan Erdoğan, "İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yönelik alçakça saldırı hepimizi öfkelendirdi, bu bir nefret suçu. Bu sapkınlığın, bırakın fikir özgürlüğünü en temel insani değerlerle bağdaşması mümkün değildir. Bu nefret suçunun polis korumasında işlenmesi daha vahimdir." ifadelerini kullandı.
3.07.2023 Gündem
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu 137 gün Atlantik Okyanusu'nda ilerleyen ve yakın bir süre önce 6 metrelik özel teknesiyle denizde kaybolan Fransız maceracı Didier Bovard Amerikan Sahil Güvenliği'nin uyarı mesajıyla, Porto Riko açıklarında Türk denizcilerin 6 saatlik operasyonuyla kurtarıldı. Geminin kaptanı Necati Doğan sosyal medyadaki paylaşımında, Amerikan Sahil Güvenliği'nden gelen mesajı aktararak o anları anlattı.
3.07.2023 Yaşam
Altyapıda milli baz İstasyonu ULAK dönemi! Bakan Uraloğlu son verileri açıkladı
Altyapıda milli baz İstasyonu ULAK dönemi! Bakan Uraloğlu son verileri açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kırsal bölgelerde haberleşme altyapısını yaygınlaştırmak için çalışmaların yoğunlaştırıldığını belirterek, “Evrensel hizmet projeleri ile kırsal bölgelerde yer alan 2 bin 575 yerleşim yerine 4,5G mobil haberleşme hizmeti sağladık. Buralarda kullandığımız mobil baz istasyonlarının yüzde 40'ı yerli ve milli baz istasyonumuz ULAK” dedi. Bakan Uraloğlu ayrıca, Antalya ve Trabzon Havalimanlarının da Kurban Bayramı’nda tüm zamanların rekorlarını kırdığını açıkladı.
2.07.2023 Gündem
Madonna'nın gizli projesi ortaya çıktı! Yoğun bakımdan saatler önce görüşmüş
Madonna'nın gizli projesi ortaya çıktı! Yoğun bakımdan saatler önce görüşmüş ABD'li şarkıcı Madonna'nın, geçirdiği 'ciddi bir bakteriyel enfeksiyon' nedeniyle 24 Haziran'da hastaneye kaldırılmış ve ardından taburcu edilmişti. Madonna'nın, taburcu edilmesine rağmen sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilmişti. Pop müziğin dünyaca ünlü yıldızının yoğun bakıma alınmadan saatler önce, bir başka ünlü sanatçıyla gizli projesini hayata geçirmekte olduğu öğrenildi.
2.07.2023 Magazin
Meksika'da aşırı sıcaklardan ölenlerin sayısı 112’ye yükseldi
Meksika'da aşırı sıcaklardan ölenlerin sayısı 112’ye yükseldi Meksika'da son haftalarda etkili olan sıcak hava dalgası nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 112'ye yükseldi.
30.06.2023 Dünya
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı?
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Ormanda piknik ve mangal yasak mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Yaz dönemiyle birlikte yangınların önüne geçilebilmek için ormanlık alanlara giriş yasakları uygulanmaya başlandı. İstanbul’un da yer aldığı birçok şehirde ormanlara giriş yasağı uygulanıyor. Vatandaşlar ise ormanlarda mangal yapıp yapmayacaklarını araştırıyor. Peki, Mangal yasak mı, ormanlara giriş vat mı?
29.06.2023 Gündem
Bayram sonrası kargolar ne zaman çalışmaya başlayacak? Kargolar ne zaman açılacak, bayram tatili ne zaman bitiyor?
Bayram sonrası kargolar ne zaman çalışmaya başlayacak? Kargolar ne zaman açılacak, bayram tatili ne zaman bitiyor? Kargolar ne zaman çalışmaya başlayacak, bayram tatili ne zaman bitiyor? Bayram tatili 24 Haziran Cumartesi günü başladı, 3 Temmuz’da sona erecek. Bayram süresince kargolar hizmet vermeye ara verince, kargoların yeniden ne zaman açılacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, kargolar ne zaman çalışmaya başlayacak? Kargolar ne zaman açılacak, kargoların bayram tatili ne zaman bitecek?
29.06.2023 Gündem
Madonna entübe edildi! Ailesinden ilk açıklama geldi
Madonna entübe edildi! Ailesinden ilk açıklama geldi Madonna’nın 24 Haziran’dan çok ciddi bir bakteriyel enfeksiyon yüzünden yoğun bakıma kaldırıldığı ortaya çıktı. Ünlü sanatçının menajeri son durum hakkında bilgi verirken ailesi de konuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı.
29.06.2023 Magazin
Dünyaca ünlü sanatçı Madonna hastaneye kaldırıldı! Dünya turnesi ertelendi
Dünyaca ünlü sanatçı Madonna hastaneye kaldırıldı! Dünya turnesi ertelendi Dünyaca ünlü sanatçı Madonna’nın 15 Temmuz’da başlayacak olan dünya turnesi, yakalandığı "ciddi bir bakteriyel enfeksiyon" nedeniyle hastaneye kaldırılması sonucu ertelendi.
28.06.2023 Magazin
Oğlunu ekmek bıçağıyla çeşitli yerlerinden bıçakladı, sonra boğazını keserek öldürdü!
Oğlunu ekmek bıçağıyla çeşitli yerlerinden bıçakladı, sonra boğazını keserek öldürdü! Kocaeli'de, tartıştığı Tayfun Koç'u (28) boğazını bıçakla keserek öldüren babası Yılmaz Koç, tutuklandı.
26.06.2023 Yaşam
Kurban Bayramı öncesi trafik yoğunluğu rekor kırdı
Kurban Bayramı öncesi trafik yoğunluğu rekor kırdı Kurban Bayramı'nı şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşların yolculuğunun başlaması ile ulaşım hatlarında yoğunluk yaşanırken köprü ve otoyollarda araç geçişleri rekor seviyeye çıktı.
25.06.2023 Yaşam
Bayram öncesi ulaşım hatlarındaki yoğunluk rekor getirdi!
Bayram öncesi ulaşım hatlarındaki yoğunluk rekor getirdi! Kurban Bayramı öncesi tüm ulaşım hatlarında büyük yoğunluk yaşanırken köprü ve otoyollardaki araç geçişlerinde rekor üstüne rekor kırılmaya başlandı. Havalimanlarında uçak trafiği en pik seviyelere çıktı.
25.06.2023 Ekonomi
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi?
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi? Otoban geçişleri bayramda ücretsiz mi, bayram tatilinde yollar bedava mı? Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak kararlaştırılmasından sonra tatil planı yapan vatandaşlar bayramda hangi köprüler ve otoyolların ücretsiz olduğunu araştırmaya başladı. Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda bayram boyunca devlete ait tüm köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak. Peki, Hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz, otoyollar bayramda ücretsiz mi?
24.06.2023 Gündem
Abdülkerim Bardakçı ilk kez eşiyle görüntülendi! Baba oluyor
Abdülkerim Bardakçı ilk kez eşiyle görüntülendi! Baba oluyor Spor Toto Süper Lig şampiyonu şampiyonu Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız nikah masasına oturduğu eşi ile ilk kez görüntülendi. Ünlü futbolcunun eşinin hamile olduğu görüldü.
24.06.2023 Magazin
Belgrad ormanında mangal yasak mı 2023, mangal yapmak yasaklandı mı 2023? Bayramda mangal yasak mı?
Belgrad ormanında mangal yasak mı 2023, mangal yapmak yasaklandı mı 2023? Bayramda mangal yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ile birlikte mangalların durumu sorgulanmaya başlandı. İstanbul Valiliği tarafından orman yangınlarının önlenmesi amacıyla 24 Haziran­-15 Ekim 2023 tarihinde ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığı duyuruldu. Peki, mangal yapmak yasak mı, ormanda mangal yasaklandı mı? Belgrad ormanında mangal yasak mı?
23.06.2023 Gündem
İstanbul Valiliği duyurdu! Ormanlık alanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı
İstanbul Valiliği duyurdu! Ormanlık alanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Orman yangınlarının önlenmesi amacıyla, bazı piknik ve mesire alanları dışında ormanlık alanlara girişlerin 24 Haziran­ -15 Ekim 2023 tarihleri arasında yasaklanması kararı alınmıştır." denildi.
23.06.2023 Gündem
Oruç Baba İnan kimdir? 2000 ÖSS Türkiye birincisi Oruç Baba İnan nereli, kaç yaşında, hangi üniversitede okudu?
Oruç Baba İnan kimdir? 2000 ÖSS Türkiye birincisi Oruç Baba İnan nereli, kaç yaşında, hangi üniversitede okudu? ÖSYM tarafından 2000 yılında gerçekleştirilen Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) tüm alanlarda tam puan alarak Türkiye birincisi olan Konyalı Oruç Baba İnan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atandı. Peki, Oruç Baba İnan kimdir? 2000 ÖSS Türkiye birincisi Oruç Baba İnan nereli, kaç yaşında, hangi üniversitede okudu?
22.06.2023 Gündem
Ulaşımda bayram tarifesi! Fiyatlar açıklandı
Ulaşımda bayram tarifesi! Fiyatlar açıklandı Kurban Bayramı’na günler kala tatil rotalarını son anda belirleyenler için uçaklarda yer bulmak zorlaştı. Otobüs ve Yüksek Hızlı Tren için rezervasyonlar sürüyor. 9 günlük tatil döneminde İstanbul’dan Antalya ve Bodrum’a gidiş-dönüş uçak bileti kişi başı en az 2 bin 350 TL. Otobüsle aynı rota gidiş-dönüş 1.000 TL ila 1.500 TL arasında değişiyor. Bu bayramda en ekonomik otomobili kiralamanın günlüğü ise 1.300 TL’den başlıyor.
16.06.2023 Ekonomi
Köprü ve otoyollar bayram tatili boyunca ücretsiz olacak
Köprü ve otoyollar bayram tatili boyunca ücretsiz olacak Bayram Tatili boyunca devletin işlettiği köprü ve otoyolların ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Ücretsiz kullanım 24 Haziran Cumartesi günü saat 00.00'da başlayacak, 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00'de sona erecek.
15.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

24 Haziran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 24 haziran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.