23 Haziran

23 Haziran

Son dakika 23 haziran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 23 haziran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 23 haziran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

23 Haziran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 23 haziran gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.756 23 haziran haberi bulunmuştur. Tüm 23 haziran haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı
İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı.
1.04.2024 Gündem
Ukrayna İstihbaratı: Rus bombardıman pilotu, Engels kentinde öldürüldü
Ukrayna İstihbaratı: Rus bombardıman pilotu, Engels kentinde öldürüldü Ukrayna Askeri İstihbarat Müdürlüğü (GUR), Rus bombardıman pilotu Binbaşı Oleg Stegachov’un Rusya’nın Engels kentinde vurularak öldürüldüğünü açıkladı. GUR’dan yapılan açıklamada, “Tüm savaş suçlularının hesap vereceğini hatırlatırız” denildi.
4.02.2024 Dünya
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Ahmet Hamdi Tanpınar Kimdir? Ahmet Hamdi Tanpınar Eserleri Ve Özellikleri Nelerdir?
Ahmet Hamdi Tanpınar Kimdir? Ahmet Hamdi Tanpınar Eserleri Ve Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet dönemi edebiyatçıları arasında en öne çıkan isimlerden biri, kuşkusuz Ahmet Hamdi Tanpınar’dır. Gerek edebi yönü gerek eserleri gerekse kişiliğiyle bir döneme ışık tutmuştur. Cumhuriyet dönemi Türkiye’sinde dünyaya gelen Ahmet Hamdi Tanpınar, yazar, şair ve akademisyen kimliklerinin yanı sıra siyasi kimliği ile de bilinmektedir. Günümüze değin ulaşan birçok eser bırakmış, ürünleri Türk edebiyatında hala ders konusu olarak işlevini devam ettirmektedir. 
21.01.2024 Eğitim
Emekli maaşı hafta sonuna gelirse ne zaman yatar? Emekli maaşı cumartesiye denk gelirse saat kaçta yatar 2023, emekli maaşı hafta sonu yatar mı?
Emekli maaşı hafta sonuna gelirse ne zaman yatar? Emekli maaşı cumartesiye denk gelirse saat kaçta yatar 2023, emekli maaşı hafta sonu yatar mı? Emekli maaşı ödemeleri, tahsis numarasının son hanesine göre belirlenen tarih aralıklarında yapılır. SSK'lı emekliler her ayın 17-26'sı arasında, Bağ-Kur'lular ise her ayın 25-28 arasında emekli maaşı ödemesini alıyor. Söz konusu tarihlerden biri olan ayın 26 ve 27’si bu ay hafta sonuna denk geliyor, dolayısıyla emekli maaşlarının hafta sonuna denk gelmesiyle maaşların ne zaman yatacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, Emekli maaşı cumartesiye denk gelirse saat kaçta yatar 2023, emekli maaşı hafta sonu yatar mı? Emekli maaşı ne zaman yatar, maaş hafta sonuna denk gelirse ne olur?
25.08.2023 Emekli
Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu! 2023 Müge Anlı ile Tatlı Sert yayından kaldırıldı mı?
Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu! 2023 Müge Anlı ile Tatlı Sert yayından kaldırıldı mı? ayında sezon finali yapmıştı. 23 Haziran'da son bölümü yayınlanan reailty show programının yeni sezonu olacak mı sorusu da merakla araştırılmaya başlandı. Ünlü sunucu Müge Anlı son bölümde yaptığı açıklamayla kafaları karıştırmıştı. Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert yayından kaldırıldı mı? İşte detaylar...
24.08.2023 Televizyon
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jet Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düştü. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Rus Sivil Havacılık dairesi Prigojin'in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.
23.08.2023 Dünya
İlk Türk Astronom Nüzhet Gökdoğan Kimdir? Google’da Doodle olan Nüzhet Gökdoğan'ın hayatı: Kaç yaşında, nasıl ve neden öldü?
İlk Türk Astronom Nüzhet Gökdoğan Kimdir? Google’da Doodle olan Nüzhet Gökdoğan'ın hayatı: Kaç yaşında, nasıl ve neden öldü? Nüzhet Gökdoğan Atatürk ile akraba mı, neden öldü? Google, gökbilimci ve akademisyen Prof. Dr. Nüzhet Gökdoğan’a özel ‘Doodle’ hazırladı. Doodle tıklandığında kullanıcılar, 14 Ağustos 1910’da İstanbul’da dünyaya gelen Prof. Dr. Nüzhet Gökdoğan ile ilgili bilgi ve haberlerin yer aldığı sayfaya yönlendiriliyor. Peki, Nüzhet Gökdoğan kimdir, kaç yaşında, neden ve nasıl öldü? Nüzhet Gökdoğan Atatürk’ün neyi? İşte Nüzhet Gökdoğan’ın gençliği ve hayatı…
14.08.2023 Gündem
Wagner lideri Prigojin, Putin'in katıldığı zirvede görüntülendi
Wagner lideri Prigojin, Putin'in katıldığı zirvede görüntülendi Rusya'da kısa süreli isyan başlatan Rus paralı asker şirketi Wagner’in lideri Evgeny Prigojin, St. Petersburg kentinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açılış konuşması yaptığı Rusya-Afrika Zirvesi’nde görüntülendi.
27.07.2023 Dünya
(LGS boş kontenjan sorgulama) LGS boş kontenjanlar 2023 açıklandı mı, MEB 2023 LGS boş kontenjan listesi ve LGS taban puanları nasıl sorgulanır? meb.gov.tr LGS boş kontenjan
(LGS boş kontenjan sorgulama) LGS boş kontenjanlar 2023 açıklandı mı, MEB 2023 LGS boş kontenjan listesi ve LGS taban puanları nasıl sorgulanır? meb.gov.tr LGS boş kontenjan Milli Eğitim Bakanlığı, ortaokul 8'inci sınıf öğrencilerinin katıldığı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav sonuçlarını 23 Haziran'da açıkladı. LGS kapsamındaki lise tercihleri, 3 Temmuz-19 Temmuz arasında yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı, LGS yerleştirme sonuçlarını http://www.meb.gov.tr adresinden ilan etti. Sonuçların açıklanmasıyla LGS boş kontenjanlar 2023 açıklandı mı, MEB 2023 LGS boş kontenjan listesi ve LGS taban puanları nasıl sorgulanır? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte MEB LGS boş kontenjan sorgulama sürecine dair merak edilenler…
25.07.2023 Eğitim
LGS’de yerleştirme sonuçları bugün açıklanıyor
LGS’de yerleştirme sonuçları bugün açıklanıyor 3-19 Temmuz arasında tercih işlemleri yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın yerleştirme sonuçları bugün açıklanacak.
24.07.2023 Eğitim
Wagner lideri Prigojin: Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız
Wagner lideri Prigojin: Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız Rusya’da başlattığı isyanın ardından Belarus’a gelen Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin, paralı askerlere yaptığı hitabında, “Bir süre Belarus’ta olacağız. Eminim ki bu süre zarfında Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız” diye konuştu.
19.07.2023 Dünya
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kritik sayıyı açıkladı. Uraloğlu "Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısı yaklaşık 35 milyonun üzerinde gerçekleşti" dedi.
16.07.2023 Ekonomi
Merkez Bankası'nın toplam rezervleri 4 milyar 760 milyon arttı
Merkez Bankası'nın toplam rezervleri 4 milyar 760 milyon arttı Merkez Bankası toplam rezervleri 23 Haziran ile biten haftada 4 milyar 760 milyon dolar arttı.
5.07.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti. Fahiş fiyatları bilet satışına geçit verdik, yatırımlarımızla özlemleri giderdik" dedi.
4.07.2023 Ekonomi
Akbank UniChallenge+ dijital öğrenci işleri eğitim kampı Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlandı
Akbank UniChallenge+ dijital öğrenci işleri eğitim kampı Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlandı İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından ilk kez 2015 yılında düzenlenen ve son 6 yıldır Akbank’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı, bu yıl 12-23 Haziran tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde katılımcılarıyla tekrar fiziksel olarak buluştu.
4.07.2023 Eğitim
Allen Brooks firari Abdullah Uzundere çıktı!
Allen Brooks firari Abdullah Uzundere çıktı! ABD vatandaşlığına geçerek Türkiye'ye Allen Brooks adıyla giriş yapan FETÖ firarisi, şüpheli hareketler sergileyince, polis ekipleri parmak izini aldı. Şüphelinin Allen Brooks değil FETÖ firarisi Abdullah Uzundere olduğu tespit edildi.
4.07.2023 Gündem
Prigojin'den flaş açıklama! Wagner'in faaliyetlerinin devam edeceği sinyalini verdi
Prigojin'den flaş açıklama! Wagner'in faaliyetlerinin devam edeceği sinyalini verdi Rusya'da darbe girişiminde bulunan Rus paralı asker grubu Wagner'in kurucusu Evgeny Prigojin, "Yakın zamanda cephede yeni zaferler göreceksiniz" diye konuştu. Wagner'in faaliyetlerinin devam edeceği sinyalini verdi.
3.07.2023 Dünya
Bayram tatilinin ardından tatilcilerin dönüş çilesi başladı!
Bayram tatilinin ardından tatilcilerin dönüş çilesi başladı! 9 günlük Kurban Bayram tatili için geçtiğimiz hafta Cuma gününden itibaren Muğla’nın Marmaris ilçesine 120 bin araç giriş yapmış bu sayının bir kısmının günü birlikçi bir kısmının da konaklama amacı ile geldiği belirtilmişti. Tatilin bitmesine az bir süre kala dönüş yolculuğu başladı.
1.07.2023 Yaşam
Boşanma aşamasındaki eşi başından vurdu, 7 gün sonra hastanede öldü
Boşanma aşamasındaki eşi başından vurdu, 7 gün sonra hastanede öldü Adana'da, boşanma aşamasındaki eşi Erhan Arslan (25) tarafından başından vurularak ağır yaralanan Nuriye Arslan (30), hastanede 7 gündür verdiği yaşam savaşını kaybetti.
30.06.2023 Yaşam
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı?
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Ormanda piknik ve mangal yasak mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Yaz dönemiyle birlikte yangınların önüne geçilebilmek için ormanlık alanlara giriş yasakları uygulanmaya başlandı. İstanbul’un da yer aldığı birçok şehirde ormanlara giriş yasağı uygulanıyor. Vatandaşlar ise ormanlarda mangal yapıp yapmayacaklarını araştırıyor. Peki, Mangal yasak mı, ormanlara giriş vat mı?
29.06.2023 Gündem
Evi terk eden eşinin dedesi ve kuzenini ezerek öldürdü!
Evi terk eden eşinin dedesi ve kuzenini ezerek öldürdü! Ankara'da İbrahim Çam (30), şiddet gördüğünü iddia ederek 2 çocuğuyla evi terk eden eşi Çağla Çam'a (27) sığındığı baba evinin önünde tepki gösterince tartışma çıktı. İbrahim Çam, dışarıya çıkan aile fertlerinin üzerine otomobilini sürdü; eşinin dedesi Feyzi Torun (69) ile kuzeni Mahi Aydos (59) hayatını kaybetti. Evin önündeki tartışma ve İbrahim Çam'ın, aracıyla Torun ve Aydos'u ezmesi güvenlik kamerasına yansıdı.
28.06.2023 Yaşam
T-200 Masters Tenis Turnuvası sona erdi
T-200 Masters Tenis Turnuvası sona erdi Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye’nin tüm tenis kulüplerinin katılımıyla geçekleşen T-200 Masters Tenis Turnuvası, 16-23 Haziran 2023 tarihlerinde Kemer Country Club’da gerçekleşti.
27.06.2023 Diğer Sporlar
Borsa açık mı, borsa kapalı mı? Borsa bayramda kapalı mı, borsa hangi günler kapalı, borsa kapandı mı?
Borsa açık mı, borsa kapalı mı? Borsa bayramda kapalı mı, borsa hangi günler kapalı, borsa kapandı mı? Kurban Bayramıyla borsanın çalışma saatleri sorgulanıyor. Yurt içi piyasalar Kurban Bayramı tatili nedeniyle 1,5 gün açık oldu. Peki, Borsa kapandı mı, borsa bayramda açık mı?
27.06.2023 Ekonomi
Türkiye’de yakalanan kartelin kritik halkasına ilişkin çarpıcı detaylar... 'Yakalanması mucize isimler...'
Türkiye’de yakalanan kartelin kritik halkasına ilişkin çarpıcı detaylar... 'Yakalanması mucize isimler...' İçişleri Bakanlığı, Hollanda uyruklu 'Bello Jos' lakaplı Joseph Johannes Leijdekkers'in içerisinde bulunduğu suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda; 2'si Interpol kırmızı bültenle aranan toplam 34 kişinin gözaltına alındığını açıklamıştı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, 1.1 milyarlık operasyonun detaylarını paylaşırken, ‘Belçika, Fransa ve Hollanda emniyet ekipleri Türkiye’nin kapısını çalıyor. Bu onlar için erişilemez, asla ulaşılamaz, yakalanması mucize isimler bunlar. Devasa bir operasyon.’ ifadelerini kullandı.
27.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

23 Haziran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 23 haziran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.