2019

2019

Son dakika 2019 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2019 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2019 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2019

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2019 gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.668 2019 haberi bulunmuştur. Tüm 2019 haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi  Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın 'Devriamber' adlı sergisi, Ankara’da Cumhuriyet Müzesi’nde açıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergi, 25 Mayıs’a kadar devam edecek.
26.04.2024 Gündem
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında? Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi 'İnci Taneleri'nde uzun süredir Azem’in kızı Nehir Yücedağ’ın kim olacağı merak ediliyordu. Nehir karakterine hayat verecek olan oyuncunun Serra Kutlubey olacağı iddia edildi.
25.04.2024 Magazin
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi son maçlarda beraberlikler ön plana çıkıyor.
24.04.2024 Fenerbahçe
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var Antalya'nın Kemer ilçesinde Beydağları Sahil Milli Park alanı içerisindeki Kındılçeşme'de bungalov ve villa gibi inşaatları içeren projeye izin veren plan revizyonu, Danıştay tarafından kesin olarak iptal edildiği açıklandı.
24.04.2024 Gündem
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır TCG İstanbul fırkateyninin yaklaşık 1 ay sonra göreve başlaması bekleniyor. İstanbul Tersanesi'nde TCG İstanbul Fırkateyni'nin üretim süreci, özellikleri ve hedefleri anlatılırken, Atatürk'ün yatı Savarona'nın restorasyon süreci hakkında da bilgiler verildi. Tersane komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin , "Gelişmiş ve yetkin komuta kontrol sistemleriyle ve artan sensör ve silahlarıyla çok etkin bir vuruş gücüne sahip olacaktır. Yüzde 80 yerlilik oranı bulunmaktadır. Tek eksik noktamız olan ana tahrik sistemleri yani makineleri de büyük bir gayretle millileştirme, yerlileştirme yolunda devam ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Trabzonspor kupa maçı ne zaman, Trabzonspor Karagümrük Ziraat Türkiye Kupası maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Trabzonspor kupa maçı ne zaman, Trabzonspor Karagümrük Ziraat Türkiye Kupası maçı hangi kanalda, saat kaçta? Trabzonspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Karagümrük kupa maçı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselmek isteyen Trabzonspor, Fatih Karagümrük’ü konuk ediyor. Trabzonspor çeyrek finalde Başakşehir’i mağlup ederek adını yarı finale yazdırmıştı. İşte, ZTK yarı final maçının detayları…
24.04.2024 Şampiy10
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "13'üncü Çalışma Meclisi’ni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı Dünya Sağlık Örgütü'nün 15'incisini düzenlediği Bitkisel İlaçlar İçin Düzenleyici İşbirliği Toplantısı ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'na katılan Emine Erdoğan, "Artan kronik hastalıklar ve aşırı ilaç kullanımı tüm dünyada sağlık politikalarını yeniden gözden geçirmenin zorunlu olduğu kanısını güçlendirmiştir. Bu noktada Dünya Sağlık Örgütü, geleneksel ve tamamlayıcı tıp yöntemlerinin ülkelerin sağlık sistemlerine dahil edilmesini teşvik etmektedir. Tarihi öğretilerin gün yüzüne çıkarılarak, modern uygulamalara entegrasyonunda üzerimize düşeni yerine getirmek için 2012 yılında Sağlık Bakanlığımız bünyesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Daire Başkanlığı kuruldu" dedi.
19.04.2024 Gündem
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'ye Batshuayi yerine Vedat Muriqi! Transfer haberini tek cümlede bitirdi
Fenerbahçe'ye Batshuayi yerine Vedat Muriqi! Transfer haberini tek cümlede bitirdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. 2019/2020 sezonunun başında Fenerbahçe'ye transfer olan Vedat Muriqi, sarı-lacivertli formayla gösterdiği başarılı performansla 2020/2021 sezonu öncesi Lazio'nun yolunu tutmuştu. İtalyan ekibindeki kariyeri beklediği gibi gitmeyen ve şu an formasını giydiği Mallorca'da etkili bir oyun sergileyen Kosovalı golcünün Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceği belli oldu. İşte detaylar...
18.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Trafik cezaları iptal edildi! Bakan Yerlikaya detayları aktardı
Trafik cezaları iptal edildi! Bakan Yerlikaya detayları aktardı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, "9 günlük bayram tatilinde 6 bin 530 kaza meydana geldi, 75 kişi hayatını kaybetti" dedi. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, bayram tatilinde 6 bin 530 trafik kazası meydana geldiğini, 75 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan kira arabuluculuğu açıklaması
Bakan Tunç'tan kira arabuluculuğu açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hukuki uyuşmazlıkların çözüm yöntemlerinden olan ve 2013 yılında hayata geçirilen arabuluculuk uygulaması kapsamında 5 milyondan fazla dosyanın arabulucuya gittiğini ve 3 milyon 679 bin 537 dosyanın bu sayede anlaşma ile çözüme kavuşturulduğunu açıkladı.
12.04.2024 Ekonomi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi Bursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024 Gündem
Göçleri dikkat çekti! Binlerce  kuş halkalandı
Göçleri dikkat çekti! Binlerce kuş halkalandı Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce (DKMP) kuşların göçleri, üremeleri ve hayatta kalma başarıları gibi verilerin elde edilmesine yönelik yürütülen halkalama çalışmaları kapsamında 190 türden 23 bin 794 kuş halkalandığı açıklandı.
10.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi!
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi! Bursa'nın Osmangazi ilçesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden Hürriyet Mahallesi’ne muhtar seçilen Fatma Tunçezer'in muhtarlığı, azalarından birinin lakabı oy pusulasında isminin yanına yazıldığı için İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldü. sezer, “Her şey matbaacının broşürde yazan lakabı, pusulaya da yazmasından ibaret. Yüksek Seçim Kurulu'na müracaat edeceğim. Bin 570 vatandaşın iradesi hiçe sayılamaz" dedi.
7.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2019 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2019 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.