2 Nisan

2 Nisan

Son dakika 2 Nisan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2 Nisan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2 Nisan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2 Nisan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2 nisan gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.140 2 nisan haberi bulunmuştur. Tüm 2 nisan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı!
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı! İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı. Raporda, işyeri dahilinde acil durum aydınlatmaları, yönlendirme levhalarının olmadığı, mevcut sprinkler söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı tespit edildi.
15.04.2024 Gündem
YSK’da itiraz süreci sona erdi!
YSK’da itiraz süreci sona erdi! Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası İl Seçim Kurullarından çıkan kararlara karşı yapılan olağan itirazların sona erdiğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Süper Kupa'da merak edilen tek bir şey var! Galatasaray ve Fenerbahçe...
Süper Kupa'da merak edilen tek bir şey var! Galatasaray ve Fenerbahçe... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 21 Şubat 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile Süper Kupa karşılaşmasının yarın oynanacağını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararın doğrultusunda Galatasaray’ın hangi kadro ile sahaya çıkacağı da merak konusu oldu.
6.04.2024 Fenerbahçe
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi Zonguldak’ta maden ocağında elektrik panosunda çalışan işçi Soner Korkut, elektrik panolarında kaçak akım rölesi ve topraklama bulunmadığı için akıma kapılarak hayatını kaybetti. Maden ocağının işletme müdürü maden mühendisi Yusuf Çavdar tutuklandı.
5.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu'na veda... Bir devir kapandı
Türker İnanoğlu'na veda... Bir devir kapandı 2 Nisan Salı günü vefat eden Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Duayen isim için ilk tören TİM Show Center’da düzenlendi. Sanat dünyasının ünlü isimleri Türker İnanoğlu'na veda için salondaki yerlerini aldılar. Törenin ardından İnanoğlu, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
4.04.2024 Magazin
Beşiktaş'a 3 sakatlık şoku birden! Başakşehir maçı kadrosunda yoklar
Beşiktaş'a 3 sakatlık şoku birden! Başakşehir maçı kadrosunda yoklar Süper Lig'de Başakşehir karşılaşacak olan Beşiktaş'a 3 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, 3 ismin Başakşehir maçı kadrosunda yer almayacağını açıkladı.
4.04.2024 Beşiktaş
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı?
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı? Fenerbahçe'de tarihi kongre sona erdi ve kararlar verildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme hakkında resmi açıklama yapıldı. Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi. Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa nasıl bir ceza alacak? U19 takımı ile çıkabilir mi? İşte oluşabilecek yaptırımlar...
3.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş Gayrettepe'de hangi gece kulübünde yangın çıktı? Masquerade Club kimin? 2 Nisan yanan gece kulübü yangını!
Beşiktaş Gayrettepe'de hangi gece kulübünde yangın çıktı? Masquerade Club kimin? 2 Nisan yanan gece kulübü yangını! İstanbul Beşiktaş'ta 16 katlı binanın gece kulübü olan giriş katında yangın çıktı. 10 kişinin öldüğü 13 kişinin yaralandığı yangına çolk sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Saat 13:00 sularında meydana gelen yangın hangi gece kulübünde meydana geldi? Beşiktaş Gayrettepe'de yangın çıkan gece kulübü hangisi?
3.04.2024 Gündem
Bugünkü altın fiyatları: 3 Nisan 2024 Kapalıçarşı'da gram, çeyrek altın ne kadar?
Bugünkü altın fiyatları: 3 Nisan 2024 Kapalıçarşı'da gram, çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü seyrini sürdürüyor. Gün içerisinde altın alımı satımı yapacak vatandaşlar 2 Nisan altın fiyatları araştırması yapıyor. Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, ons altın fiyatları gündemde. İşte 2 Nisan altın fiyatları alış-satış tablosu...
3.04.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya: Bölücü terör örgütünü övücü ve destekleyici slogan atan 89 şüpheli gözaltına alındı
Bakan Yerlikaya: Bölücü terör örgütünü övücü ve destekleyici slogan atan 89 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, izinsiz gösteri yürüyüşü yapan, Bölücü Terör Örgütüne yönelik övücü ve destekleyici slogan atan, güvenlik güçlerine taşla saldıran ve uyarılara rağmen dağılmayıp mukavemet gösterenlere yönelik 6 ilde düzenlenen çalışmalarda 89 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
2.04.2024 Gündem
Ali Koç 'ligden çekilme' kararını açıkladı! Fenerbahçe'de yönetime 4 yetki verildi
Ali Koç 'ligden çekilme' kararını açıkladı! Fenerbahçe'de yönetime 4 yetki verildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ligden çekilme opsiyonunu 3 ay sonraki genel kurula kadar rafa kaldırdıklarını açıkladı. Fenerbahçe Kulübü kritik olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Süper Kupa finaline çıkmama ve ligden çekilme konusunun da tartışıldığı kongrede sarı-lacivertlilerin aldığı kararlar ve yönetime verilen yetkiler belli oldu. İşte detaylar...
2.04.2024 Futbol
Fenerbahçe kongresi için gözler Şükrü Saracoğlu’nda! ⚽ Ligden çekildi mi, 2 Nisan Genel Kurul Toplantısı saat kaçta, kongre ne zaman?
Fenerbahçe kongresi için gözler Şükrü Saracoğlu’nda! ⚽ Ligden çekildi mi, 2 Nisan Genel Kurul Toplantısı saat kaçta, kongre ne zaman? Fenerbahçe kongresi saat kaçta, ligden çekilecek mi? Fenerbahçe'nin ligden çekilmeyi oylayacağı olağanüstü genel kurul toplantısı taraftarlar tarafından merakla sorgulanıyor. İşte Fenerbahçe Genel Kurul Toplantısı ne zaman, sorusunun yanıtı…
2.04.2024 Şampiy10
Bugun Ramazan'ın kaçıncı günü? 2 Nisan Ramazan'ın kaçıncı günü?
Bugun Ramazan'ın kaçıncı günü? 2 Nisan Ramazan'ın kaçıncı günü? Bugün Ramazan'ın kaçıncı günündeyiz sorusu gündemdeki yerini aldı. 11 Mart Pazartesi günü başlayacan Mübarek Ramazan ayı oruç tutan vatandaşlar için ibadetle geçiyor. Ancak akıllarda Ramazan ne zaman bitiyor, babayram ne zaman soruları var. Ramazan ayında son haftaya girildi. Peki 2 Nisan Ramazan ayının kaçıncı günü? İşte detaylar...
2.04.2024 Gündem
Fenerbahçe kongresi saat kaçta, 2 Nisan Fenerbahçe kongre ne zaman?
Fenerbahçe kongresi saat kaçta, 2 Nisan Fenerbahçe kongre ne zaman? Ali Koç yaptığı açıklamada, "Anormalliği normalleştirdiğimiz için bu noktaya kadar geldik. 2 Nisan'da kongre üyelerimizle tüm ihtimalleri istişare edeceğiz. Bütün sponsorlarımızla görüştük, yazılı onaylarını aldık, biz neredeysek onlar orada olacaklar." ifadelerini kullandı. Peki, Fenerbahçe kongresi saat kaçta?
1.04.2024 Gündem
BİM 2-5 Nisan aktüel katalog 2024 yayınlandı! BİM Salı ve Cuma fırsatlarında indirimli hangi ürünler var?
BİM 2-5 Nisan aktüel katalog 2024 yayınlandı! BİM Salı ve Cuma fırsatlarında indirimli hangi ürünler var? BİM aktüel ürünler kataloğu yayında. 2 Nisan Salıdan itibaren silgi sünger, saç spreyi, ip askılı atlet, soket çorap, bölmeli organizer, makyaj çantası indirimli fiyatlarla raflarda yer alacak. Cuma fırsatları ile ayakkabılık, kızartma tenceresi, çantalı vakumlu hurç geliyor. İşte 2-5 Nisan BİM aktüel katalog ürünleri.
1.04.2024 Ekonomi
LGS kararı! Başvuru süresi uzatıldı
LGS kararı! Başvuru süresi uzatıldı Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav için başvuru süresiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. LGS'ye başvuru süresinin yarın saat 17.00'ye kadar uzatıldığı bildirildi.
1.04.2024 Gündem
2 Nisan Salı günü okullar tatil mi, yarın (2 Nisan’da) okullar var mı? Seçim sonrası okullar kaç gün tatil?
2 Nisan Salı günü okullar tatil mi, yarın (2 Nisan’da) okullar var mı? Seçim sonrası okullar kaç gün tatil? 31 Mart Pazar günü Türkiye yerel yöneticilerini seçti. MEB tarafından yapılan duyuruya göre, seçim sonrası 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi. Veliler ve öğrenciler 2 Nisan gününün tatil olup olmayacağına yönelik araştırmalarını da hızlandırdı. Peki, 2 Nisan 2024 okullar tatil mi? Okullar 2 Nisan’da var mı 2024?
1.04.2024 Gündem
Fenerbahçeliler çok üzülecek! İsmail Kartal çok istedi ama olmadı, Fred depremi
Fenerbahçeliler çok üzülecek! İsmail Kartal çok istedi ama olmadı, Fred depremi Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, bir yandan 2 Nisan'daki kongreye hazırlanırken diğer yandan Adana Demirspor maçı hazırlıkları sürüyor. Sarı lacivertlilerde sakat olduğu söylenen ve son antrenmanlara çıkmayan Fred ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
1.04.2024 Fenerbahçe
"Kopenhag" 2 Nisan'da Zorlu PSM'de
"Kopenhag" 2 Nisan'da Zorlu PSM'de İngiliz oyun ve novella yazarı Michael Frayn tarafından kaleme alınan "Kopenhag" isimli tiyatro oyunu, 2 Nisan'da Zorlu PSM'de seyircinin beğenisine sunulacak.
1.04.2024 Magazin
Süper Kupa yine tehlikeye girdi
Süper Kupa yine tehlikeye girdi Koç’un Divan Kurulu’ndaki sözleri “maç yine mi oynanmayacak?” sorusunu akıllara getirdi. 7 Nisan’da Şanlıurfa’da oynanması gereken karşılaşma için taraftarlara, “Bilet ve seyahat organizasyonu yapmayın, 2 Nisan’ı bekleyin” diyen Koç; maça çıkmama, U21 takımıyla çıkma ve taraftar götürmeme seçeneklerinden birini uygulayabilir.
31.03.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin yıldızları karşı çıktı! Ali Koç'un istediği bu kez olmayacak
Fenerbahçe'nin yıldızları karşı çıktı! Ali Koç'un istediği bu kez olmayacak Fenerbahçe'de tüm gözler 2 Nisan'da yapılacak olan olağanüstü kongreye çevrildi. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, son gelişmeleri canlı yayında aktardı. Ligden çekilme ile ilgili UEFA'da yaşanan diyalog ve futbolcuların Galatasaray maçı düşüncesi dikkat çekti.
29.03.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'de 31’inci hafta başlıyor! Hakemler belli oldu
Süper Lig'de 31’inci hafta başlıyor! Hakemler belli oldu Süper Lig’in 31’inci haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu.
29.03.2024 Süper Lig
Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı! TFF'den yeni erteleme teklifi
Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı! TFF'den yeni erteleme teklifi Fenerbahçe'nin, Konferans Ligi'nde oynanacağı maç öncesindeki Süper Kupa’nın başka bir tarihe alınmasını istemiş ancak federasyon, Galatasaray’ın kabul etmemesi nedeniyle bunu kabul etmemişti. TFF’den sarı-lacivertlilere yeni bir öneri geldiği ortaya çıktı.
29.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

2 Nisan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2 nisan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.