TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 14 Eylül Perşembe
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 14 Eylül Perşembe TRT 1 14 Eylül Perşembe günü yayın akışı, İstiklal Marşı ile 06.13’te başlayacak. Hemen sonrasında TRT 1’in yeni programı Doktor Geldi ekranlarda olacak. İyilik Kulübü ve Yeşil Deniz sonrasında, Beni Böyle Sev ve Doktor Geldi adlı program yeni bölümüyle TRT 1 sabah yayınında sizlerle olacak. Böyle Bitmesin ve Seksenler adlı dizi sonrası, 20.00’da akşam kuşağında İstanbul Başakşehir’in Avrupa ligi macerası TRT 1 ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? 14 Eylül Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? 14 Eylül Perşembe Star TV’nin 14 Eylül Perşembe günü yayın akışı, saat 06.00’da sevilen dizi Yüksek Sosyete’nin tekrar bölümünün yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra, sabah yayın kuşağı Star TV’de Hanım Köylü, Beni Affet, İstanbullu Gelin adlı dizilerle devam edecek. Kiralık Aşk ve Beni Affet’in yeni bölümü sonrasında ise akşam kuşağında Ateşböceği adlı yerli dizinin yeni bölümü ve Bir Varmış Bir Yokmuş adlı yerli sinema Star TV ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Eylül Perşembe
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Eylül Perşembe Show TV’de 14 Eylül Perşembe gününe ait yayın akışı, fenomen program Gelin Evi’nin tekrar bölümünün 07.30’da ekrana gelmesi ile başlayacak. Daha sonra Zahide Yetiş’le ve Pelin Karahan’la Nefis Tarifler ekrana gelecek. Gelin Evi’nin yeni bölümü ve Artık Susma adlı programdan sonra, Show Haber yayınlanacak. Show Tv yayın akışı Ay Krallığı: Beyaz Saçlı Cadı ve sonrasında Zor Karar adlı yabancı filmlerin ekrana gelmesi ile sona erecek.
29.09.2021 Gündem