Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Eylül Perşembe

Show TV’de 14 Eylül Perşembe gününe ait yayın akışı, fenomen program Gelin Evi’nin tekrar bölümünün 07.30’da ekrana gelmesi ile başlayacak. Daha sonra Zahide Yetiş’le ve Pelin Karahan’la Nefis Tarifler ekrana gelecek. Gelin Evi’nin yeni bölümü ve Artık Susma adlı programdan sonra, Show Haber yayınlanacak. Show Tv yayın akışı Ay Krallığı: Beyaz Saçlı Cadı ve sonrasında Zor Karar adlı yabancı filmlerin ekrana gelmesi ile sona erecek.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Eylül Perşembe

Show TV’de, 14 Eylül Perşembe günü sabah kuşağı, saat 07.30’da Gelin Evi’nin tekrar bölümünün yayınlanması ile birlikte başlayacak. Programda, tamamı yeni gelin olan 5 yarışmacı sıra ile birbirinin evine konuk oluyor. Programda, yeni gelinlerin ev dekorasyonu, kına gecesi ve düğün gecesi, düğünde yaşananlar ve gelinlik modeli gibi birçok konu diğer gelinler tarafından değerlendiriliyor. Gelin Evi, yeni sezonda da Show TV ekranlarında.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Gelin Evi’nden hemen sonra, saat 09.30’da Zahide Yetiş’le adlı program canlı olarak Show TV ekranlarında yayınlanacak. Zahide Yetiş’in başarılı sunumu ile ekrana gelen programda, hem birçok faydalı içerik ve yararlı bilgiler seyirciyle paylaşılıyor, birçok sağlık sorunu ve başa çıkamadığınız problem çözüme kavuşuyor.

12.00’da ise, başarılı oyuncu Pelin Karahan’ın sunuculuğunu yaptığı Pelin Karahan’la Nefis Tarifler yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Programda birçok geleneksel ve yeni tarifler, her bölüm renkli konukların katkıları ile izleyiciyle paylaşılıyor.

Haberin Devamı

13.00’da ise, Gelin Evi adlı yarışma programının yeni bölümü Show TV ekranlarında olacak. Bu bölümde yarışmacılardan Eda Durak’ın evine konuk olunuyor, çeyizler, düğün fotoğrafları ortaya çıkıyor.

Artık Susma adlı, ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan’ın ve başarılı sunucu Uğur Arslan’ın sunduğu program 15.00’da ekrana gelecek. Programda, güçlü muhabir ve istihbarat kadrosu ile kayıplar bulunuyor, faili meçhul cinayetler çözüme kavuşuyor.

19.00’da ise başarılı spiker Jülide Ateş’in sunumuyla Türkiye ve dünyadaki son dakika gelişmelerinin detayları izleyiciye dürüst bir habercilik anlayışıyla aktarılıyor.

20.00’da, TV’de ilk kez olarak Ay Krallığı: Beyaz Saçlı Cadı adlı yabancı film Show TV ekranlarında olacak. Dizide, yolsuzluğun kol gezdiği bir imparatorlukta, ezilen halk için savaşmayı seçen Jade adlı cadının hikayesi anlatılıyor. Filmin başrollerinde Binbing Fan, Xiaoming Huang, ve Wenzhuo Zhao gibi oyuncular rol alıyor.

Saat 22.00’da ise Show TV akşam kuşağında son olarak Zor Karar adlı yabancı sinema ekranlarda olacak. Filmde, Joe adlı acımasız bir patronun dört düşmanını öldürmek üzere Tayland’a gitmesi ve burada bir dolandırıcı ile anlaşması üzerine gelişen olaylar anlatılıyor. Filmin başrolünde Nicholas Cage rol alıyor.

Haberin Devamı