Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? 14 Eylül Perşembe

Star TV’nin 14 Eylül Perşembe günü yayın akışı, saat 06.00’da sevilen dizi Yüksek Sosyete’nin tekrar bölümünün yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra, sabah yayın kuşağı Star TV’de Hanım Köylü, Beni Affet, İstanbullu Gelin adlı dizilerle devam edecek. Kiralık Aşk ve Beni Affet’in yeni bölümü sonrasında ise akşam kuşağında Ateşböceği adlı yerli dizinin yeni bölümü ve Bir Varmış Bir Yokmuş adlı yerli sinema Star TV ekranlarında olacak.

Star TV yayın akışında bugün neler var? 14 Eylül Perşembe

Star Tv’de, 14 Eylül Perşembe gününe ait yayın akışı yerli dizi fırtınası ile başlayacak. İlk olarak, saat 06.00’da Yüksek Sosyete adlı yerli dizi ekranlara gelecek. Konsepti zengin kız fakir oğlan olan dizide, sosyetenin tanınmış ailelerden birinin kızı olan Cansu’nun kendine yeni bir yol çizmeye karar vermesi ile Kerem’le tanışması ve sonrasında doğan aşk hikayesi anlatılıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yüksek Sosyete’den sonra, sevilen dizi Hanım Köylü’nün tekrar bölümü saat 07.00’da Star TV ekranlarında olacak. Ayten Uncuoğlu gibi usta bir oyuncunun yanı sıra, Mehmet Özgür, Aylin Kabasakal, Ali İpin ve Yusuf Çim gibi oyuncuların yer aldığı yerli komedi dizisinde, Ege’deki Saklı köye dönmek zorunda kalan ve burada birçok macera ile karşılaşıp kendini bir aşkın ortasında bulan Ferit’in hikayesi anlatılıyor.

08.30’da ise Beni Affet Star TV ekranlarından tekrar bölümü ile yayında olacak. Dizi, iki kardeş olan Cüneyt ve Kemal’in sevdikleri kız ile evlenmek istemesi ile başlar. Cüneyt daha sonra evlenmiş ve bir kızı ölmüştür. Diziye ise daha sonra yeni bir başrol oyuncusu Onur katılmıştır.

Haberin Devamı

09.45’te ise, başrollerini ünlü başarılı oyuncu Aslı Enver ve ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in paylaştığı sevilen dizi İstanbullu Gelin ekranlarda olacak. Aile sevgisinden mahrum kalarak hayatın yükünü tek başına çeken güzel bir kız olan Süreyya’nın, Bursa’da yaşayan zengin iş adamı Faruk’a aşık olması ile başlayan bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizide, Tamer Levent, Murat Aygen, Selçuk Borak gibi oyuncular da rol alıyor.

12.30’da ise, Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun başrollerini oynadığı romantik komedi dizisi Kiralık Aşk, tekrar bölümü ile yayında olacak.

14.30’da, tekrarı yayınlanan Beni Affet dizisinin yeni bölümünü Star TV ekranlarından izleyebileceksiniz.

16.15’te, Star TV’nin yeni programlarından olan Balçiçek İlter ile Olay Yeri adlı program ekranlarda olacak. Balçiçek İlter’in sunumuyla, programda bir takım çözülmemiş olaylar, çeşitli ip uçlarıyla çözüme kavuşturuluyor.

Haberin Devamı

19.00’da ise, başarılı sunumuyla Nazlı Çelik’in sunduğu, dünyadan ve ülkemizden son gelişmelerin doğru ve tarafsız habercilik ilkesi ile izleyiciye aktarıldığı Star Haber’i izleyebilirsiniz.

Akşam kuşağında ise ilk olarak Ateş Böceği adlı yerli dizinin yeni bölümü 20.00’da ekranlarda olacak. Hemen sonrasında ise 23.30’da Melisa Sözen ve Mert Fırat’ın başrollerini oynadığı Bir Varmış Bir Yokmuş adlı yerli sinema yayınlanacak.