14 Aralık

14 Aralık

Son dakika 14 ARALIK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 14 ARALIK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 14 ARALIK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

14 Aralık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 14 aralık gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.824 14 aralık haberi bulunmuştur. Tüm 14 aralık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezonu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. İlk iki sezon büyük beğeni toplayan dizinin son sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaş damgasını vurmuştu. Kuş Uçuşu"nun 3. sezonu sonrası 4. sezon aramaları arttı. Peki, Kuş Uçuşu 4. sezon var mı? Kuş Uçuşu 3. sezon final mi yaptı, Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
14.04.2024 Magazin
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor Antalya'nın Kepez ilçesi'nde geçtiğimiz yıl 14 Aralık'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Osman Alp Kavak'ın ailesi, olayın yaşandığı yerde açıklama yaptı. Anne Zehra Tok, tutuklanan sürücü Yusuf Şahin Yüksel'in yanı sıra, kendisiyle yarıştığını iddia ettiği diğer otomobil sürücü Ramazan A.'nın da tutuklanmasını istedi. Anne Tok, "Ben her gün ölüyorum ama o her gün rahat gezebiliyor. Dışarıda olan kişinin de tutuklanmasını istiyorum" dedi.
7.04.2024 Gündem
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi Eskişehir'de Elif Nur Tiftik'in (6) aç bırakılarak ve eziyet edilerek öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan babaannesi Cihangül Kurumlu (51) iyi hal indirim ile 29 yıl 2 ay, halası Deniz Tiftik de iyi hal indirimi ile 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, amca Sezer Tiftik’e tehdit suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verirken, Elif Nur’un ölümüne ilişkin suçlamadan beraatına karar verdi. 
2.04.2024 Gündem
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı İstanbul Adalet Sarayı'na yönelik 6 Şubat'taki terör saldırısını gerçekleştiren terörist Pınar Birkoç'un ablası Necmiye Birkoç, DHKP/C terör örgütü üyeliği suçundan yargılandığı davada adliye saldırısına ilişkin tutuklanmasıyla ilgili konuştu. Sanık Necmiye Birkoç, "Burada olanlar çok kötü bir tesadüftü. Tek sorun Pınar'ın ablaları olmamız. Hazır o gün burada biz vardık, suçlanacak biz vardık duruşmamız vardı. Ablamla ben suçlu değiliz, suçlamaları kabul etmiyoruz" diyerek tahliyesini talep etti. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına ve dosyasının da ayrılmasına karar verdi. Sanık Necmiye Birkoç, saldırının yapıldığı 6 Şubat'ta, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıkmış ve duruşmayı izlemeye gelen ablası Nejla Birkoç ile duruşma sonrasında gözaltına alınarak tutuklanmıştı.
2.04.2024 Gündem
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı Ankara'da müzik grubu Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'un 2 yıl önce eğlence mekanında Bilge Kaan Korkmaz tarafından darbedilmesine ilişkin davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, sanık Korkmaz'ın toplamda 13,5 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi.
7.03.2024 Gündem
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi ve Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nejla Günay Adana’da verdiği konferansta, “1919-1922 yılları arasında yaşanan Çukurova ve Çevresinde Türklerin Fransız-Ermeni İşgaline Karşı Mücadelesi”ni anlattı.
25.02.2024 Adana
Trafik sigortasının fiyatı yüzde 10 artacak
Trafik sigortasının fiyatı yüzde 10 artacak Trafik sigortasında baz primleri şubat ayında da yüzde 10 artacak.
15.01.2024 Ekonomi
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı MOSSAD için casusluk yaptıkları öne sürülen çoğu Suriyeli ve Filistinli şüphelilerin, kendi vatandaşlarına ait bilgileri 100-200 dolar karşılığında İsrail’e sattıkları ortaya çıktı. İşte küçük paralara ancak kilit bilgiler toplayan muhbirlerin yaptığı faaliyetler ve MOSSAD’ın para trafiğinin detayları...
7.01.2024 Gündem
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer Bebek'ten ilk fotoğraf
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer Bebek'ten ilk fotoğraf 2019 yılında müzisyen Alper Kömürcü ile hayatını birleştiren İpek Açar, 14 Aralık'ta ikinci kez anne olma mutluluğu yaşadı. Ünlü çift, oğullarına Ömer adını verdi.
20.12.2023 Magazin
İpek Açar anne oldu!
İpek Açar anne oldu! Merhum sanatçı Kayahan'la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, ikinci kez anne oldu. 2019'da evlenen İpek Açar ile Alper Kömürcü, 3 yıl önce evlat edinmek için başvuruda bulunmuştu. Çift, kendilerine sıra gelmesini beklerken İpek Açar, bu sırada hamile olduğunu öğrenmişti.
19.12.2023 Magazin
SURGYO neden tavan bozdu? Surgyo hisse neden düşüyor? Halka arzlar neden düşüyor?
SURGYO neden tavan bozdu? Surgyo hisse neden düşüyor? Halka arzlar neden düşüyor? Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, geçtiğimiz hafta talep toplamıştı. Ardından 14 Aralık 2023 tarihinden itibaren Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. Ancak 18 Aralık Borsa'nın açılışıyla birlikte tavan bozan SURGYO hisse neden düştü? Katılımcılarına azami 10 lot hisse veren ve sürpriz bir açılışla yatırımcısına kazandıran SURGYO neden tavan bozdu? İşte SURGYO hisse yorumları...
18.12.2023 Ekonomi
“I AmChamPion Ödülleri” sahiplerini buldu
“I AmChamPion Ödülleri” sahiplerini buldu AmCham Türkiye tarafından Türkiye-ABD ikili ticaret ve yatırımına katkı sağlayan şirketleri teşvik etmek üzere verilen “I AmChamPion Ödülleri” “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı” temalı etkinlikte sahiplerini buldu. Aynı gün düzenlenen Türk-Amerikan İş Zirvesi sonrasında gerçekleştirilen törende şirketlere 8 kategoride ödül verilirken, 2 iş insanı da ‘Global Türk Ödülü’ ve ‘Onur Ödülü’ aldı.
18.12.2023 Vitrin
Evde bakım maaşı yatan iller güncel 14 Aralık 2023! Evde bakım maaşı neden yatmadı, bugün evde bakım maaşı yattı mı?
Evde bakım maaşı yatan iller güncel 14 Aralık 2023! Evde bakım maaşı neden yatmadı, bugün evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller 14 Aralık 2023 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar aralık ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 14 Aralık evde bakım parası yattı mı? 14 Aralık 2023 evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 14 Aralık 2023 evde bakım maaşı yatan iller…
14.12.2023 Ekonomi
Ekşi Sözlük kapandı mı, Ekşi Sözlük'e erişim engeli mi geldi? Ekşi Sözlük açılmıyor, ne yapmalıyım?
Ekşi Sözlük kapandı mı, Ekşi Sözlük'e erişim engeli mi geldi? Ekşi Sözlük açılmıyor, ne yapmalıyım? Ekşi Sözlük kapandı mı, Ekşi sözlük açılmıyor, ne yapmalıyım? 6 Şubat Kahramanmaraş depremleriyle ilgili paylaşıma gelen şikayet başvurusunu değerlendiren mahkemeden kararı çıktı. Platforma giremeyen kullanıcılar karar sonrası Eşi Sözlük'ün kapatılıp kapatılmadığını araştırmaya başladı.
14.12.2023 Gündem
TOKİ İstanbul Tuzla sözleşme ne zaman imzalanır? TOKİ sözleşme için gerekli evraklar neler, imzalama süresi ne kadar? TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023 İstanbul?
TOKİ İstanbul Tuzla sözleşme ne zaman imzalanır? TOKİ sözleşme için gerekli evraklar neler, imzalama süresi ne kadar? TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023 İstanbul? Tuzla 5750 Konut Projesi kapsamında Maltepe'de 3.142 adet konut için 13 ve 14 Aralık 2023’de kura çekimi gerçekleştiriliyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) YouTube hesabından canlı yayın ile yapılan kura çekimi ardından sonuçları belli olunca TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır, sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla sözleşme ne zaman imzalanır?
14.12.2023 Ekonomi
TOKİ CANLI YAYIN İZLE || TOKİ Tuzla kura çekilişi canlı yayın nasıl izlenir? İşte 14 Aralık 2+1 ve 3+1 5750 İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi canlı izle
TOKİ CANLI YAYIN İZLE || TOKİ Tuzla kura çekilişi canlı yayın nasıl izlenir? İşte 14 Aralık 2+1 ve 3+1 5750 İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi canlı izle TOKİ Tuzla kura çekilişi canlı yayında yapılıyor. 5750 konut sahibi kura çekiminde gün 2+1 konutların hak sahipleri belli oldu. Bugün de 3+1 konutlar için gözler TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izleme ekranında. Peki, 3+1 5750 Tuzla TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, TOKİ Tuzla kura çekilişi canlı yayın nasıl izlenir? İşte 14 Aralık 2+1 ve 3+1 5750 İstanbul Tuzla TOKİ kura çekilişi canlı izle ekranı ile asil ve yedek tam liste ekranı...
14.12.2023 Ekonomi
(TOKİ Tuzla kura çekilişi canlı yayın izle) TOKİ Tuzla 3+1 kura sonuçları sorgulama: YOUTUBE TOKİ Tuzla çekilişi canlı izle
(TOKİ Tuzla kura çekilişi canlı yayın izle) TOKİ Tuzla 3+1 kura sonuçları sorgulama: YOUTUBE TOKİ Tuzla çekilişi canlı izle TOKİ Tuzla kura çekimi canlı cayın ile TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi için araştırmalar hızlandı. 5750 konutun hak sahibi belirlendiği çekilişin detayları merak ediliyor. 2+1 konutlar için kura çekimi dün yapıldı, 3+1 konutların kura çekimi ise bugün saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Peki, 31 Aralık 2023 TOKİ Tuzla kura çekilişi canlı nasıl izlenir, TOKİ Tuzla kura sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir? İşte 14 Aralık 2023 Perşembe günü gerçekleştirilen çekilişe dair detaylar ve TOKİ Tuzla kura çekimi canlı yayın izle ekranı…
14.12.2023 Ekonomi
TOKİ'nin konut kampanyası başladı! Yüzde 25 peşinat, 72 ay vade, işte ödeme şartları...
TOKİ'nin konut kampanyası başladı! Yüzde 25 peşinat, 72 ay vade, işte ödeme şartları... Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 32 ilde konut, 28 ilde ise iş yeri satışı yapacak. Konutlar ve iş yerleri için peşinat yüzde 25 olurken vadeler de 72 aya kadar uzuyor.
2.12.2023 Ekonomi
Fenerbahçe Konferans Ligi puan durumu (H grubu) Fenerbahçe konferans ligi grubunda kaçıncı? Fenerbahçe Avrupa Konferans ligi maçları puan durumu
Fenerbahçe Konferans Ligi puan durumu (H grubu) Fenerbahçe konferans ligi grubunda kaçıncı? Fenerbahçe Avrupa Konferans ligi maçları puan durumu UEFA Konferans Ligi H Grubu 5. maçında Fenerbahçe deplasmanda Nordsjaelland ile karşı karşıya geldi. Maçı sarı-lacivertliler 6-1'lik skorla kaybetti. Peki, Fenerbahçe konferans ligi grubunda kaçıncı? İşte Fenerbahçe Konferans Ligi puan durumu
1.12.2023 Şampiy10
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu
Ödeme taahhüdünde bulundu, ilk duruşmada tahliye oldu Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı.
31.10.2023 Gündem
Yaya geçidinde Sıla'ya çarpıp ölümü neden olan sürücünün yargılandığı davada karar çıktı
Yaya geçidinde Sıla'ya çarpıp ölümü neden olan sürücünün yargılandığı davada karar çıktı Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaya geçidinde lise öğrencisi Sıla Akgül'e (15) çarpıp, ölümüne neden olan otomobil sürücüsü Tolga Yağcı'nın (30) 'taksirle ölüme neden olma suçundan' 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada karar çıktı. Hakim, Yağcı'ya önce 4 yıl hapis cezası verdi ardından 'iyi hal' indirimiyle bu cezasını 3 yıl 4 aya indirip, 24 ayda ödenmek üzere 24 bin 300 lira para cezasına çevirdi.
19.10.2023 Gündem
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi fikstürü belli oldu
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi fikstürü belli oldu Konferans Ligi'nde gruplar dün çekilen kuralarla belli oldu. H Grubu'nda yer alan temsilcimiz Fenerbahçe'nin fikstürü belli oldu. İşte detaylar...
2.09.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu UEFA Konferans Ligi'nde rakiplerini eleyerek grup aşamasına kalan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri gerçekleştirilen kura çekimiyle belli oldu. İşte detaylar...
1.09.2023 Futbol
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE | Konferans ligi kura çekimi başladı mı, nasıl ve nereden izlenir, takip edilir? UEFA kura çekimi canlı yayın izlenir mi?
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE | Konferans ligi kura çekimi başladı mı, nasıl ve nereden izlenir, takip edilir? UEFA kura çekimi canlı yayın izlenir mi? Konferans Ligi grup kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri oluyor. UEFA Konferans Ligi'ne 2 ön eleme oynayıp daha sonrasında play-offlarda da başarılı olan temsilcilerimiz, Konferans Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın turnuvadaki muhtemel rakipleri netleşecek. Öte yandan UEFA tarafından Monaco'da gerçekleştirilecek olan kura çekimi için canlı yayın bilgisi de paylaşıldı. İşte Konferans Ligi kura çekimi canlı izle bilgileri ile Konferans ligi kura çekimi saati ve kanalı…
1.09.2023 Futbol
10 yıl sonra çocuğu oldu, babası başkası çıktı! Yargıtay'dan emsal karar geldi: ‘Yaptığı eziyetin cezasını çeksin’
10 yıl sonra çocuğu oldu, babası başkası çıktı! Yargıtay'dan emsal karar geldi: ‘Yaptığı eziyetin cezasını çeksin’ Konya'da yaşanan olay, Mustafa Y. isimli vatandaşı isyan ettirdi. Eşinin 2015'te dünyaya getirdiği çocuğun babası olmadığını, DNA testiyle öğrenip boşanma ve soy bağının iptali davası açan 42 yaşındaki Mustafa Y., “Çocuğun babası kimse çıksın ortaya, bana yaptığı eziyetin cezasını çeksin” ifadelerini kullandı. Yargıtay'dan ise emsal bir karar geldi.
12.07.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

14 Aralık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 14 aralık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.