13. Bölüm

13. Bölüm

Son dakika 13. bölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 13. bölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 13. bölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

13. Bölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 13. bölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.516 13. bölüm haberi bulunmuştur. Tüm 13. bölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Ünalmış sessiz sedasız evlendi
Murat Ünalmış sessiz sedasız evlendi Melis Sezen ile başrolü paylaştığı 'Gülcemal' dizisi 13 bölüm süren Murat Ünalmış'tan müjdeli haber geldi. 42 yaşındaki oyuncu, üç yıldır gözlerden uzak aşk yaşadığı Albena İlieva ile nikâh masasına oturdu.
23.09.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki iddialara Serenay Sarıkaya'dan yanıt: Çok çirkin konuşmalar
Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki iddialara Serenay Sarıkaya'dan yanıt: Çok çirkin konuşmalar ‘Aile' dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ'un düşük reytinglere karşı 13 bölüm parası 20 milyon TL'yi peşin aldığı iddia edilmişti. Bu konuya dair çıkan haberler Serenay Sarıkaya'ya sorulunca güzel oyuncu bakın ne dedi.
7.05.2023 Magazin
Seversin 13. bölüm ön izleme yayında!
Seversin 13. bölüm ön izleme yayında! Bu akşam Asya ve Tolga'dan muhteşem performans geliyor!
24.08.2022 Televizyon
Asya, Tolga'ya aşkını itiraf etmek için hazırlık yapıyor!
18.08.2022 Televizyon
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
Somer, Türkan'dan bir şans daha istiyor!
Somer, Türkan'dan bir şans daha istiyor! Üç Kız Kardeş 13. bölüm 2. ön İzleme yayında!
23.05.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş 13. bölüm ön izlemesi yayınlandı!
Üç Kız Kardeş 13. bölüm ön izlemesi yayınlandı! Nesrin, kız Türkan'ı boşanmaktan vazgeçirmeye çalışıyor.
22.05.2022 Televizyon
Baba son bölümde neler oldu? Baba dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Baba son bölümde neler oldu? Baba dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi Baba’nın yayınlanan yeni bölümü heyecanla bekleniyor. ‘Baba’nın dün akşam ekrana gelen on ikinci bölümünde babasının, Kadir başta olmak üzere Saruhanlı ailesi yüzünden öldüğünü düşünen İlhan intikam almak için tehlikeli bir plan yaptı ve Elif’in telefonundan Kadir’e sahte bir mesaj atarak at çiftliğine gelmesini sağladı. Kadir, çiftlikte eli silahlı adamlarla karşı karşıya geldi. Kurtulmak için ahırlardan birine saklanan Kadir’in başına gelecekler şimdiden merakla bekleniyor. Peki, Baba son bölümde neler oldu? Baba dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baba yeni bölümde neler olacak? İşte Baba dizisi 13. Bölüm fragmanı…
11.05.2022 Televizyon
Yargı 13. Bölüm Fragmanı yayında!
Yargı 13. Bölüm Fragmanı yayında! Ceylin ve Ilgaz arasında buzlar tamamen eriyor! Ilgaz, Ceylin'e olan hislerini dile getirmeye başlıyor. Peki bu romantik gecenin ardından ikiliyi neler bekliyor?
8.12.2021 Televizyon
Ada dört bir koldan tehlike altında!
Ada dört bir koldan tehlike altında! Baht Oyunu 13. bölüm fragmanı yayında! Ada ve Bora'nın aşkları öğrenilince olayların karışması kaçınılmaz oluyor.
10.09.2021 Televizyon
Oyuncu Turgay Yıldız hayatını kaybetti!
Oyuncu Turgay Yıldız hayatını kaybetti! Oyuncu Turgay Yıldız'dan acı haber geldi. Geçirdiği kalp krizi sonrası tedavi gören Yıldız, hayatını kaybetti.
22.07.2021 Gündem
Bülent Ersoy ekranlara dönüyor!
Bülent Ersoy ekranlara dönüyor! Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy'un, yeni bir televizyon programıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlandığı iddia edildi.
11.04.2021 Magazin
Sadakatsiz 13. bölüm fragmanı yayında!
Sadakatsiz 13. bölüm fragmanı yayında! Asya ve Turgay'ı birlikte gören Volkan, kendini tutamıyor ve Asya'nın kapısına dayanıyor.
7.01.2021 Televizyon
Sadakatsiz bugün var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, bu hafta (6 Ocak akşam) var mı? 6 Ocak Kanal D yayın akışı…
Sadakatsiz bugün var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, bu hafta (6 Ocak akşam) var mı? 6 Ocak Kanal D yayın akışı… Sadakatsiz dizisi yeni bölüm izleyiciler tarafından merak ediliyor. Sadakatsiz bugün var mı? sorusu soruluyordu. Kanal D yayın akışında Sadakatsiz'in tekrarının yayınlanacağını görenler "Sadakatsiz neden yayınlanmıyor? Bugün Sadakatsiz neden yok?" sorusunu araştırıyor. Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? İşte Sadakatsiz yeni bölüm ile ilgili merak edilenler...
6.01.2021 Gündem
Yatıya Misafirim Var 13. bölüm fragmanı yayında!
Yatıya Misafirim Var 13. bölüm fragmanı yayında! Programda bu haftanın üçüncü yarışmacısı Adana’dan Gül Şirin Şimşek olacak.
16.12.2020 Televizyon
Sen Çal Kapımı 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı 13. son bölüm özeti, son bölümde neler oldu?
Sen Çal Kapımı 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı 13. son bölüm özeti, son bölümde neler oldu? Sen Çal Kapımı 13. son bölümü FOX TV ekranlarında yayınlandı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı 14. yeni bölümde neler olacak? Sen Çal Kapımı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı 13. son bölüm izleme linki...
8.10.2020 Gündem
Hekimoğlu 13. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte Hekimoğlu 13. bölüm fragmanları…
Hekimoğlu 13. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte Hekimoğlu 13. bölüm fragmanları… Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünü merak eden dizinin hayranları, Hekimoğlu’nun bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Peki Hekimoğlu 13. bölüm bu akşam var mı? Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? İşte Hekimoğlu 13. bölüm fragmanları…
24.03.2020 Gündem
Sefirin Kızı 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Sefirin Kızı 13. bölüm ön izleme…
Sefirin Kızı 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Sefirin Kızı 13. bölüm ön izleme… Sefirin Kızı 12. bölüm dün akşam ekranlara geldi. Yayınlanan bölümün sona ermesiyle yeni bölüm ile ilgili araştırma yapan izleyiciler, Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanını merak ediyor. Peki Sefirin Kızı 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Sefirin Kızı 13. bölüm ön izleme…
10.03.2020 Gündem
İbrahim Tatlıses ile Emel Yıldırım 25 yıl sonra barıştı
İbrahim Tatlıses ile Emel Yıldırım 25 yıl sonra barıştı Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 25 yıldır küs olduğu Emel Yıldırım'ın düzenlediği kermese katıldı. Aralarındaki buzları eriten ikili, eski günleri yad etti.
8.01.2020 Magazin
Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal ölecek mi? Çukur 3. Sezon 12. Bölüm izle
Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal ölecek mi? Çukur 3. Sezon 12. Bölüm izle Çukur dizisinin 12. Bölümde dizinin sevilen karakterlerinden Kemal vuruldu. Kemal’in diziye deva edip etmeyeceği merak edilirken, Çukur hayranları Çukur 3. Sezon 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? diye soruyor. Peki Çukur dizisinin son bölümünde neler yaşandı?
11.12.2019 Gündem
Mucize Doktor’un Ferman’ı Onur Tuna: Can Yaman'ı tanımıyorum
Mucize Doktor’un Ferman’ı Onur Tuna: Can Yaman'ı tanımıyorum 'Mucize Doktor' dizisinin Ferman’ı Onur Tuna, Can Yaman hakkında soruların soruya bakın nasıl cevap verdi!
29.11.2019 Magazin
Mucize Doktor 13.Bölüm Fragmanı
Mucize Doktor 13.Bölüm Fragmanı Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü 5 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.
29.11.2019 Televizyon
Mucize Doktor 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali’ye öpücük şoku!
Mucize Doktor 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali’ye öpücük şoku! Mucize Doktor dizisinin 13. bölüm Fragmanı yayınlandı. Başrolünde Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan’ın gibi isimlerin yer aldığı Mucize Doktor'un 13. bölüm fragmanı yayınlandı. 5 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak dizinin yeni bölüm fragmanında bir hastanın Ali'yi öptüğü görülüyor. İşte Mucize Doktor yeni bölüm fragmanına dair detaylar...
29.11.2019 Gündem
Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı
Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı Cenk, Cemre'nin Antakya'ya gönderilmesine kayıtsız mı kalacak? İşte Zalim İstanbul 13. bölümüne dair detaylar...
24.09.2019 Televizyon
Afili Aşk'tan yeni fragman!
Afili Aşk'tan yeni fragman! Kanal D'nin rekortmen dizisi Afili Aşk'ın 13. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. İşte tüm detaylar...
6.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

13. Bölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 13. bölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.