Gazete Vatan Logo
Magazin Gupse Özay ve Barış Arduç'un aşkları gerçek mi oldu?

Gupse Özay ve Barış Arduç'un aşkları gerçek mi oldu?

İlk sinema filmi Deliha ile büyük başarı yakalayan Gupse Özay, filmde aşık olduğu Barış Arduç'un gerçek hayatta kalbimini mi çaldı? İddialara göre Gupse Özay ve Barış Arduç arasında yaşanan aşkın filmin önüne geçmemesi için ilişkinin gizlendiği öne sürüldü.

Yalan Dünya dizisinde oynadığı 'Nurhayat' karakteriyle tanınan Gupse Özay'ın yazıp başrolünü oynadığı Deliha filmi, 1 milyon seyirciyi geçti.

Hafta sonu 189 bin seyirciyi salonlara çekerek 1 milyon 90 bin 449 gişe yapan film, hem Özay'ın hem de yapımcı BKM Film'in yüzünü güldürdü. Deli Zeliha karakteriyle seyirciyle buluşan Özay'ın aynı zamanda filmde peşinden koştuğu ama kendisine yüz vermeyen Barış Arduç'la da yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi.

"SADECE DELİHA MI AŞIK"

Berlin galasından sonra İspanya'ya geçen Özay'ın filmin önüne geçmemesi için ilişkisini gizlediği öne sürüldü. Arduç geçen günlerde Ömür Gedik'e verdiği röportajda bu nedenle hayatında hiç aşık olmadığını söyledi ve ekledi: "Ama aşık olmayı ben de istiyorum artık."

BKM'nin Müdiresi Zümrüt Arol Bekçe de, Ömür Gedik'in Arduç'la yaptığı "Deliha ona aşık" başlıklı röportajını paylaşıp altına "Sadece Deliha mı?" yazarak 2 oyuncuya mesaj attı.