Gazete Vatan Logo

Günlük Burçlar 3 Nisan 2015 Astroloji Burç Yorumları

Günlük burçlar ile tüm burç yorumları 12 burcun astroloji yorumunda bugün size ne şekilde etki ediyor burcunuzun yıldız falıyla yorumlarını okuyun. Tüm burçların erkekleri ve kadınları için aşk, iş, para durumu ve hayatınıza dair dikkat etmenizi gereken olumlu tavsiyeler ve astroloji fal yorumları bu sayfada sizler için derlenmiştir.

Astroloji dünyasında doğum tarihiniz ve doğum saatinize göre bir burca mensup oluyorsunuz ve her burcun yıldız konumu ve yükselen burç konumu astroloji biliminde bunu öğrenmemizi sağlıyor. Bu haberimizde hayatınıza dair en doğru tespitleri öğrenmeniz için bir katkıda bulunmak istedik ve sizler için 12 burcun günlük burç yorumlarını sunuyoruz.

ASTROLOJİ VE BURÇ KEHANETLERİ İLE GÜNLÜK FALINIZ

Astroloji biliminde bu yıldız konumlarına göre burçlar bizlere hayatımıza dair birçok konuda olumlu veya olumsuz bilgiler sunuyor burç analizleri bir kehanet yöntemidir. Bu kehanet yöntemi ile gerçeğe en yakın günlük burç yorumları analizlerini sunuyoruz.

Günlük Burçlar

Koç burcu özellikleri

KOÇ BURCU (21 Mart - 20 Nisan)

Koç burçları Duygusal paylaşımlarınızda güçlü reaksiyonlar verebilir ve yakın ilişkilerinizde daha girişken bir tutum takınabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla kısa seyahatler düzenleyebileceğiniz bir gün. Kuracağınız olumlu iletişim sorunlarınızı paylaşmanızı kolaylaştıracaktır.

BOĞA BURCU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Haberin Devamı

Sevgili boğalar bugün Cuma ve siz her zamanki gibi kendinizi güçlü ve enerjiksiniz. Boğa burcu erkeği bugün sürpriz bir gelişme sizi bekliyor olabilir. Bazı ilişkilerde zor unutacağınız saatler geçirmiş olmanız, mutlaka aranacağınız anlamına gelmeyebilir.

İKİZLER BURCU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İkizler kadını bugün aşk yönünden birtakım zorunluluklarla sınırlamanız partnerinizden kadar sizi de yoruyor. Bazen her şeyi akışına bırakmak gerekir. Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir.

YENGEÇ BURCU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Yengeçler hayat dolu, enerjik ve sevimlisiniz. Yengeç kadınları zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız olabilir, Yengeç burcu erkekleri yakın zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir.

ASLAN BURCU (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Aslan burcu kadınları zor beğenen, kolay seçemeyen imajı, size uzun süreli yalnızlıklar getirebilir. Bir süreden beri kafanızı kurcalayan bazı şeyler veya sorunlar olabilir bugün yaratıcı ve farklı çözümler bulabilirsiniz. Bazen bazı şeylerin yoluna girmesi için sabırlı olmak gereklidir.

Haberin Devamı

BAŞAK BURCU (22 Ağustos - 23 Eylül)

Başak burcu erkekleri Yine de aşkta hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevgili başaklar bugün haftanın son günü beklediğiniz gibi bir buluşma sizi bekliyor bunun için hazırlanmalısınız ve kendinizi her konuda başarı sağlayacaksınız bu sizin yapınızda var yeter ki azminizi kaybetmeyin.

TERAZİ BURCU (24 Eylül -23 Ekim)

Sevgili Teraziler Cuma günü sanki sınanıyorsunuz sabrınızı test eder gibi tavırlar, sizi zaman, zaman yorabiliyor. Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek. Bir şeyin ne kadar işe yaradığı sizden daha iyi bilen yok denile bilir bugün sizin gününüz.

AKREP BURCU (24 Ekim - 23 Kasım)

Bir konuda sorun yaşıyorsunuz ve son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı ısrarla defalarca uyardınız. Ama bu konuyla yeterince ilgili olmayışınız, detaylardan habersiz oluşunuz, davranışınızla ilgili ilerde size pişmanlık yaşatabilir. Öğle saatlerinde alacağınız bir öneri sizi biraz hareketlendirecek. Kendinizi yeni deneyeceğiniz bir uğraş içinde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY BURCU (24 Kasım - 22 Aralık)

Sevgili yaylar önceden planladığınız organizasyonlarda bazı terslikler olabilir. Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirirseniz hayatınız daha kolay ve eğlenceli hale gelecektir.

OĞLAK BURCU (23 Aralık - 20 Ocak)

Sevgili oğlaklar bugün biri sizin sabrınızı sınayabilir. Bu yazımızı okur okumaz sabrınızı koruyun ve her konuda sabırlı olmalısınız. İlişkinin başındayken düşünmediğiniz şeyler, bu günlerde zihninizi sürekli meşgul edebilir. Hayatınızda her şey istediğiniz gibi olacaktır.

KOVA BURCU (21 Ocak - 19 Şubat)

Kova burcu kadınları İş bakımından durgun bir gün geçireceksiniz. Kova burcu erkekleri sizler haftanın son günü bu Cuma gününün akşamında çok heyecan verici haberler alabilirsiniz. Kafanızda tatil de dâhil türlü planlar kuruyorsunuz bunu için daha çok erken.

Haberin Devamı

BALIK BURCU (20 Şubat - 20 Mart)

Sevgili düşler burcu balıklar, bugün gündüz durgun ve normal sıradan bir gün gibi geçecek olan gününüz akşam saatlerinde daha eğlenceli ve hareketli olacak, hiçbir anının unutulamayacağına inanan birisiniz. Bugünlerde ilginç tesadüfler veya karşılaşmalar yaşayacaksınız.