Gazete Vatan Logo
Magazin Güneşin Kızları 17. Bölüm fragmanında şok gelişme-izle

Güneşin Kızları 17. Bölüm fragmanında şok gelişme-izle

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Güneşin Kızları 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciyi ekrana kilitleyen sahneleriyle büyük ilgi gören Güneşin Kızları yeni bölümünde de izleyicileri ekran başına kilitleyecek Tüm detaylar Güneşin Kızları 17. yeni bölüm fragman videosunda. İşte o ayrıntılar...

Güneşin Kızları 17. Bölüm fragmanında şok gelişme-izle

Ekranların fenomen dizisi Güneşin Kızları 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kısa sürede büyük bir kitlenin hayranlığını kazanan Güneşin Kızları son bölümü izleyicilerinin karşısına yine bomba sahneleriyle çıktı. Deneyimli isimlerin yanı sıra genç yeteneklerin de yer aldığı dizinin 17. bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Geçmişten gelen sırların aralanmaya devam ettiği, genç aşıkların arasında heyecanlı ve eğlenceli anların yaşandığı Güneşin Kızları 17. bölümünde Melisa, Savaş ve Nazlı'yı ayırmak için kolları sıvıyor! Güneşin Kızları heyecan dolu yeni bölümüyle 12 ekim Pazartesi 20:00'de Kanal D ekranlarında

16. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Güneş bir yandan kızların Zafer’le görüşmesinden korkarken, diğer yandan Sevilay’ın kendisine dava açtığını öğrenir. Sevilay, Güneş’e geçmişini araştırmalarının Ahmet’le bir ilgisi olduğundan bahseder. Kafası karışan Güneş, İnci ve Sevilay ikilisinin neler karıştırdığını çözebilmek için İnci’ye yaklaşır.

Nazlı Savaş’ı affetmeme kararı alır ama Savaş Nazlı’nın peşini bırakmaz. Duruma müdahale eden Selin, Nazlı’ya söz verdirir. Ne olursa olsun Savaş’la bir daha konuşmayacaktır! Nazlı, Savaş ve Selin’in arasında kalır.

Haberin Devamı

Selin, Ali’nin düello davetini kabul eder ve Emre’yle bir araya gelme kararı alır. Ali Selin’in iddiayı ciddiye aldığını görünce pişman olup Selin’i vazgeçirmeye çalışır ama Selin oynamaktan vazgeçmez.

Ahmet, Haluk’un sabrını taşırır. Haluk, Ahmet’e birlikte avlanmaya davet eder. Ahmet, Haluk’un esas amacını bilmesine rağmen bu daveti kabul eder. Bu Ahmet’in belki de hayattaki son günü olacaktır.

GÜNEŞİN KIZLARI 17. BÖLÜM FRAGMANI