Gazete Vatan Logo

Zor Sevda 30. yeni bölümünde Asaf ve Zoya nişanlanıyor!

Zor Sevda 30. yeni bölümüyle bugün Kanal 7 ekranlarında olacak. Sevilen Hint dizisi Zor Sevda'nın yeni bölümünde Tenvir'in tüm planlarına rağmen Asaf ve Zoya nişanlanır. Peki daha da hırslanan Tenvir'in yeni planı ne olacak? Tüm gelişmeler bugün Zor Sevda dizisinde olacak.

Zor Sevda 30. yeni bölümünde Asaf ve Zoya nişanlanıyor!

Zor Sevda hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Zor Sevda'nın yeni bölümü bugün yine izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Fenomen hale gelen Hint dizisi Zor Sevda'da Tenvir'in Zoya ve Asaf'ı ayırmak için yapacağı plan merak ediliyor. İşte dizisinin yeni bölüm tanıtımı ve özeti...

ZOR SEVDA 30. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ZOR SEVDA 30. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

ASAF ZOYA’YA DUYGULARINI İTİRAF EDECEK Mİ?

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Zor Sevda’da bugün Zoya’yı küçük düşürmek için Tenvir onun nişan elbisesini yırtar. Ayan ise ağabeyinin evleneceğini öğrenir ve kendisine haber verilmemesine kırılır. Nişanı engellemek için son hamlesini de yapan Tenvir, Zoya’yı iyice şüphelendirir.

Nişana engel olmak için her şeyi yapan Tenvir, en son çare olarak Zoya’nın elbisesini yırtar. Ancak tören tamamlanır. Asaf’ın evleneceğini söylememesine içerleyen Ayan, soluğu onun yanında alır. Hümeyra’nın hastaneden taburcu olmasından sonra tekrar Ayan ve Hümeyra’nın evlenmeleri gündeme gelir. Raziye bu kez işini şansa bırakmak istemez. Tenvir ise Zoya’nın herkesten gizli evleneceğini ablasına söyler. Zoya ve Asaf anlaşmalı bir evlilik yapıyor gibi görünse de ikisi de birbirinden hoşlandığını bir türlü itiraf edemez. Düğün için dans dersi alan Zoya’nın, ablasının düğünden haberi olmadığı aklına gelmez. Yok sayıldığını düşünen Zoya’nın ablası Hindistan’a gelir ve ateş püskürür. Ancak Asaf’ın yaptığı açıklama herkesi şaşırtır.

Haberin Devamı

Zıt karakterlerin ‘Zor Sevda’sı hafta içi her gün 16.00’da Kanal 7’de ekranlarında…