Kanal 7

Kanal 7

Son dakika Kanal 7 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kanal 7 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kanal 7 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanal 7

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanal 7 gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.454 kanal 7 haberi bulunmuştur. Tüm kanal 7 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı şekilde aşağı çekmek istiyoruz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı şekilde aşağı çekmek istiyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. Enflasyonla mücadele mesajı veren Bakan Şimşek, 'Enflasyonu kalıcı şekilde aşağı çekmek istiyoruz. Enflasyondan en çok etkilenenler sabit gelirlilerdir. Maliye politikası enflasyonun düşüşü için ne gerekiyorsa yapacak.' dedi.
17.03.2024 Ekonomi
Mukabele saatleri ve kanalları 2024! Mukabele hangi kanalda, saat kaçta 2024? Diyanet TV mukabele saatleri 2024
Mukabele saatleri ve kanalları 2024! Mukabele hangi kanalda, saat kaçta 2024? Diyanet TV mukabele saatleri 2024 Diyanet TV'de mukabele saat kaçta başlıyor? Mukabele saatleri ve kanalları 2024 ile ilgili aramalar arttı. Ramazan ayıyla Diyanet TV’deki okunan Kur’an-ı Kerim’i kendisi de takip etmek isteyenler Ramazan ayı mukabelesi saatlerini merak ediliyor. Peki, Mukabele hangi kanalda, saat kaçta 2024? İşte Mukabele saatleri ve kanalları 2024…
13.03.2024 Gündem
Asgari ücret ne zaman belli olacak? Gün verildi, Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması
Asgari ücret ne zaman belli olacak? Gün verildi, Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca asgari ücretli bekliyordu. Asgari ücret zam oranın belli olacağı tarih açıklandı
24.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman yapılacak? Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması!
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman yapılacak? Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplanacağı tarih belli oldu. AK Parti'den asgari ücret açıklaması...
24.12.2023 Çalışma Hayatı
Esaret Meryem öldü mü? Hilal Anay Esaret dizisinden ayrıldı mı?
Esaret Meryem öldü mü? Hilal Anay Esaret dizisinden ayrıldı mı? Esaret Meryem öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal 7'de hafta içi her gün yayınlanan Esaret dizisinde rol alan Hilal Anay diziden ayrıldı mı?
15.09.2023 Televizyon
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Bakan Soylu, "554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü. Onurlu dönüş için çalışıyoruz. Türkiye’de şu anda 3 milyon 381 bin Suriyeli var. Azalıyor, daha da azalacak" ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Yarısı bizden kampanyasına başvuru 65 bini geçti
Bakan Kurum: Yarısı bizden kampanyasına başvuru 65 bini geçti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yarısı Bizden kampanyası hakkında açıklamalar yapan Kurum, "Bu yüzyılın dönüşüm kampanyası. İstanbul tarihinin en önemli projelerinden biri. 65 bin 500 başvuru oldu" ifadelerini kullandı.
30.04.2023 Ekonomi
Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi kim? 50 milyar TL bağış yapan Yeni Çamoluk otomotiv nereli?
Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi kim? 50 milyar TL bağış yapan Yeni Çamoluk otomotiv nereli? Türkiye Tek Yürek kampanyasında bağışlar devam ediyor. Gecenin en büyük bağışını ise Yeni Çamoluk Otomotiv grubu yaptı. 50 milyar TL bağış yaptığı söylenen Yeni Çamoluk otomotiv sahibi kim? İşte detaylar..
16.02.2023 Gündem
Yeni Çamoluk otomotiv 50 milyar TL bağış mı yaptı? 50 milyar TL bağış doğru mu, Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras ne kadar bağış yaptı?
Yeni Çamoluk otomotiv 50 milyar TL bağış mı yaptı? 50 milyar TL bağış doğru mu, Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras ne kadar bağış yaptı? ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8'de yayınlanan "Türkiye Tek Yürek" programında 50 milyar liralık bağışıyla Yeni Çamoluk Otomotiv gündeme damga vurdu. Galericinin ne kadar kazandığı, kim olduğu merak edilirken arama motorlarına yönelen vatandaşlar “Yeni Çamoluk otomotiv 50 milyar TL bağış mı yaptı? 50 milyar TL bağış doğru mu, Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras ne kadar bağış yaptı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.02.2023 Gündem
Tuzla Belediye başkanı hangi partiden? Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı kimdir, nereli, hangi parti?
Tuzla Belediye başkanı hangi partiden? Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı kimdir, nereli, hangi parti?  Depremzedeler için yapılan ortak yayında "Türkiye Tek Yürek" programında dikkat çeken bir bağış da Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan geldi. Başkan Yazıcı, yardım kampanyası için de 7 milyon TL bağış yaptı. Söz konusu bağıştan sonra Şadi Yazıcı hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı hangi partiden? Tuzla Belediye Başkanı kimdir, nereli, kaç yaşında? 
16.02.2023 Gündem
Türkiye Tek Yürek hesap numarası (IBAN) Deprem ortak yayın bağışı nasıl yapılır? Ortak yayın bağışı IBAN numarası ve SMS bağışı!
Türkiye Tek Yürek hesap numarası (IBAN) Deprem ortak yayın bağışı nasıl yapılır? Ortak yayın bağışı IBAN numarası ve SMS bağışı! Türkiye Tek Yürek Ortak Yayın bağışı hakkında yapılan aramalar yoğunlaştı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük depremin ardından destek amacıyla deprem ortak yayını yapılıyor. Türkiye Tek Yürek adı verilen program ATV, Star TV, Kanal D, Show TV, TV8, FOX TV, TRT ve Kanal 7'de ortak olarak yayınlanıyor. Toplanan bağışları deprem bölgesinde kullanılacak. Peki, Deprem ortak yayın bağış nasıl yapılır? Türkiye Tek Yürek IBAN numarası, SMS ile bağışı nasıl yapılır?
15.02.2023 Gündem
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Tümer Doğru kimdir? Kanal 7 sunucusu Tümer Doğru nereli, kaç yaşında, kiminle evli? İşte hayatı ve meslek kariyeri!
Tümer Doğru kimdir? Kanal 7 sunucusu Tümer Doğru nereli, kaç yaşında, kiminle evli? İşte hayatı ve meslek kariyeri! Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için ATV, FOX Tümer Doğru, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8 'in 15 Şubat'taki ortak yayınında yardım kampanyası düzenlenecek. Ortak yayını sunucularından Tümer Doğru’nun hayatı merak konusu oldu. Peki, Ortak yayın sunucu Tümer Doğru kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Tümer Doğru’nun hayatı ve kariyeri...
15.02.2023 Gündem
Ortak yayını kim sunacak? Deprem ortak yayın yapacak kanallar hangileri, ortak yayın ne zaman, saat kaçta?
Ortak yayını kim sunacak? Deprem ortak yayın yapacak kanallar hangileri, ortak yayın ne zaman, saat kaçta?  Ortak yayın sunucusu kimdir, ortak yayın hangi kanallar var? Türkiye depremle birlikte saralarını sararken tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor. İşte Ortak yayına katılacak kanallar ve ortak yayın sunucusu hakkında merak edilenler... 
15.02.2023 Gündem
AK Parti'den flaş anket açıklaması!
AK Parti'den flaş anket açıklaması! AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, asgari ücrete ilişkin, "İnşallah asgari ücrette vatandaşımızı mutlu edecek, alım gücünü artıracak bir gelişme yaşanacak." dedi. Kurtulmuş, "Son üç aydır AK Parti'nin yükselişe geçtiğini görüyoruz." ifadelerini kullandı.
6.11.2022 Siyaset
Masterchef Burak Kaya kimdir? Burak Kaya hangi dizide oynadı?
Masterchef Burak Kaya kimdir? Burak Kaya hangi dizide oynadı? Ekranların sevilen yarışmalarından Masterchef’te yer alan yarışmacı Burak Kaya’nın ekranlardan tanıdık bir yüz olduğu ortaya çıktı. Sosyal medyada gündem olan Masterchef yarışmacısı Burak Kaya’nın biyografisi ve rol aldığı dizi merak konusu oldu. Peki, Masterchef Burak Kaya kimdir? Burak Kaya hangi dizide oynadı? İşte Burak Kaya’nın biyografisi!
16.10.2022 Ünlüler Dünyası
Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü?
Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü? Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden Sihirli Annem dizisinde Eda karakterine hayat veren Defne Joy Foster sosyal medyadea gündem oldu. Oyuncu, sunucu ve eski DJ’lerden olan Defne Joy Foster’ın 2011 yılında hayatını kaybetmişti. Peki, Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü? Defne Joy Foster ne zaman vefat etti? İşte detaylar…
17.07.2022 Ünlüler Dünyası
2022 öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? Hangi branştan kaç öğretmen alınacak? 20 bin öğretmen atama kontenjanları branş dağılımı!
2022 öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? Hangi branştan kaç öğretmen alınacak? 20 bin öğretmen atama kontenjanları branş dağılımı! 20 bin öğretmen alımı ile ilgili geride bıraktığımız haftada Milli Eğitim Bakanlığı atama ve sonuç takvimini paylaşmıştı. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı bir televizyon programında 20 bin öğretmen atamasına ilişkin branş bazında kontenjan dağılımını açıkladı. Peki, 2022 öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? Hangi branştan kaç öğretmen alınacak? İşte Bakan Özer’in 20 bin öğretmen atama kontenjanları branş dağılımı!
3.07.2022 Eğitim
Bakirelik sorusuna canlı yayında şok cevap!
Bakirelik sorusuna canlı yayında şok cevap! Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın programına canlı olarak bağlanan kadın izleyicinin "Eşim beni bakire sanıyordu ama değildim, ne yapmalıyım?" sorusu dikkat çekti. Karataş, izleyicinin sorusuna detaylı şekilde yanıt verdi.
11.06.2022 Yaşam
Bakan Bozdağ'dan flaş Canan Kaftancıoğlu açıklaması!
Bakan Bozdağ'dan flaş Canan Kaftancıoğlu açıklaması! Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bir canlı yayında Canan Kaftacıoğlu ile ilgili bir soruyu cevap vererek, "Ben, devam eden yargılamalarla ilgili hiç konuşmadım. Ancak burada bir karar çıktı. Kararlar eleştirilebilir. Kılıçdaroğlu da eleştirilebilir. Ama bunun temiz dille, saygı içinde olması lazım. Kılıçdaroğlu, 'Ben mahkemeyi tanımıyorum' diyor. Türkiye bir hukuk devletiyse, mahkemeler bir karar verdiyse, hukuk devletini dilinden düşürmeyen kişinin, 'Kararı beğenmedim. Ben karşıyım ama ortada mahkeme kararı vardır. Elbette gereği yapılacaktır' demesi icap eder. Bu kanunlara uymamaktır. Kanunlara uymamaya tahrik suçtur." dedi.
22.05.2022 Siyaset
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! AK Partili isim duyurdu
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! AK Partili isim duyurdu Asgari ücret ile ilgili milyonları ilgilendiren açıklama geldi. Hükümet kanadından asgari ücretle ilgili çarpıcı bir yorum geldi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, "Asgari ücretle ilgili değerlendirmenin ne zaman yapılacağını göreceğiz. Hükümetimiz başından beri hiçbir zaman ücretleri enflasyona ezdirmedi" dedi.
8.05.2022 Ekonomi
Maaşlara zam ile ilgili flaş açıklama! Ek zam mı geliyor, asgari ücret 2022 artıyor mu?
Maaşlara zam ile ilgili flaş açıklama! Ek zam mı geliyor, asgari ücret 2022 artıyor mu? Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklamaları peş peşe geliyor. Milyonlarca işçi ve işveren merak ediyor. Vatandaşın maaşını etkileyecek olan ikinci zam için asgari ücrete ek zam gelecek mi, ne kadar zam yapılacak soruları cevap bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret zammı ile ilgili konuşarak, "Biz tarihi bir şey daha gerçekleştirdik. O bize nasip oldu. Yıllarca ben öğrenciliğimden beri bu fikri savundum. Asgari ücret vergi dışı bırakılsın. Ücretlerin asgari ücret kadar geliri vergi dışı bırakılsın. Bu da daha geniş kapsamlısıydı. Bunu gerçekleştirdik. Türkiye sosyal devlet olarak bu sorunlara cevap veriyor. Bunları yapmak zorundayız. Çok sık eleştiriler vardı. SGK açık veriyor. Niye açık veriyor SGK; İster özel hastaneye gitsin, ister devlet hastaneye gitsin. 7'den 70'e Türk insanının sosyal sağlık sistemini, sosyal sistemin içerisine aldığı için açık veriyor. Sosyal devletin bu sorumluluğu vardır, bunu gerçekleştiriyor" dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ asgari ücretle ilgili milyonlara umut vererek, "Sabit gelirliler konusunda hamleler yapmamız lazım. Asgari ücretle ilgili bir irade ortaya koyduğunuz herkes kendi çalışanlarına bir artış koymuş oluyor ve insanların alım gücünü bir seviyede tutmaya çalışıyoruz. İlgili bakanlıklarımız şu anda takip ediyor, gelen verilere göre zaten temmuz ayında memurlarla ilgili bir gündem var, asgari ücretle ilgili aralık ayında konuşuluyor. Ama gerekirse müdahale yapmaktan çekinmeyiz." ifadelerini kullandı. İşte asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmeleri...
16.04.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücret ile ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu! Peş peşe tahminler geldi
Asgari ücret ile ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu! Peş peşe tahminler geldi Asgari ücretile ilgili son dakika açıklaması geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret zammı ile ilgili konuşarak, "Bu bütün bu sürece verilen en önemli, en radikal cevaptı. Bu devletin bir fedakarlığı, aynı zamanda. Birlikte işçi ve işveren ve devlet birlikte aynı şeye imza attık. Bu bizim için gurur kaynağıdır. Onun için ben hem orada Türk İş'i temsilen oturan sayın genel sekreteri hem MESS'i temsilen oturan sayın genel başkanı burada da tebrik ediyorum. Teşekkür ediyorum. Biz tarihi bir şey daha gerçekleştirdik. O bize nasip oldu. Yıllarca ben öğrenciliğimden beri bu fikri savundum. Asgari ücret vergi dışı bırakılsın. Ücretlerin asgari ücret kadar geliri vergi dışı bırakılsın. Bu da daha geniş kapsamlısıydı. Bunu gerçekleştirdik. Türkiye sosyal devlet olarak bu sorunlara cevap veriyor. Bunları yapmak zorundayız. Çok sık eleştiriler vardı. SGK açık veriyor. Niye açık veriyor SGK; İster özel hastaneye gitsin, ister devlet hastaneye gitsin. 7'den 70'e Türk insanının sosyal sağlık sistemini, sosyal sistemin içerisine aldığı için açık veriyor. Sosyal devletin bu sorumluluğu vardır, bunu gerçekleştiriyor" dedi. Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ asgari ücretle ilgili milyonlara umut vererek, "Sabit gelirliler konusunda hamleler yapmamız lazım. Asgari ücretle ilgili bir irade ortaya koyduğunuz herkes kendi çalışanlarına bir artış koymuş oluyor ve insanların alım gücünü bir seviyede tutmaya çalışıyoruz. İlgili bakanlıklarımız şu anda takip ediyor, gelen verilere göre zaten temmuz ayında memurlarla ilgili bir gündem var, asgari ücretle ilgili aralık ayında konuşuluyor. Ama gerekirse müdahale yapmaktan çekinmeyiz." ifadelerini kullandı. Bunun yanında uzmanlar asgari ücrete zammının temmuz ayı itibarıyla kaçılmaz olarak yapılacağını söylüyor. Ancak asgari ücretin temmuzda yeniden belirlenmesi için yasal bir değişiklik yapılması gerekiyor. Buna göre yılda bir kez toplanan komisyonun ikinci kez toplanması sağlanacak. Ardından temmuz ayında emeklilere ve memurlara yapılacak ikinci artış asgari ücretliler için de uygulanabilir. İste asgari ücret ile ilgili tüm detaylar...
14.04.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücret ek zam olacak mı? Temmuz ayında asgari ücrete ikinci zam gelir mi?
Asgari ücret ek zam olacak mı? Temmuz ayında asgari ücrete ikinci zam gelir mi? Artan enflasyon ve hayatın her alanında yapılan kademeli zamlarla birlikte alım gücünün düşmesi asgari ücret zammını gündeme getirdi. Umut veren açıklama ilk kez Ak Parti tarafından gelmişti. Asgari ücret zammına ilişkin umut veren açıklamayı ilk kez AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan dile getirmiş, "Bu yapılabilir. Şu andaki mevzuat gereği yılda bir kez yapılıyor ancak bunu değiştirmek mümkün. Zamanı geldiğinde bir yıl geçmesi beklenmeksizin zam yaparız" yanıtını vermişti. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’dan asgari ücretle ilgili milyonlara umut veren açıklama geldi. Ak Parti cephesinden asgari ücret zammına ilişkin yeşil ışık yakılırken milyonlar temmuzda agari ücret zammı yapılıp yapılmayacağına ilişkin açıklamaları yakında takip ediyor. Peki, Asgari ücrete ek zam olacak mı? Asgari ücret zammı olacak mı? Temmuz ayında asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? İşte Asgari ücret zammına ilişkin son gelişmeler…
13.04.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücret zammı ile ilgili kritik açıklama! Tarih verildi, temmuzda...
Asgari ücret zammı ile ilgili kritik açıklama! Tarih verildi, temmuzda... Asgari ücret ile ilgili son dakika zam açıklaması. Asgari ücret 2022 yılında yüzde 50.54 oranında zamlanarak net 4 bin 253'ye çıktı. 2022 yılı asgari ücret brüt 5 bin 4 TL, işverene maliyeti ise 5 bin 879 TL oldu. Fakat artan enflasyon sebebiyle vatandaşın alım gücü oldukça düştü. Bu nedenle sık sık asgari ücrete yeni zam yapılması gündeme geliyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ asgari ücretle ilgili milyonlara umut vererek, "Sabit gelirliler konusunda hamleler yapmamız lazım. Asgari ücretle ilgili bir irade ortaya koyduğunuz herkes kendi çalışanlarına bir artış koymuş oluyor ve insanların alım gücünü bir seviyede tutmaya çalışıyoruz. İlgili bakanlıklarımız şu anda takip ediyor, gelen verilere göre zaten temmuz ayında memurlarla ilgili bir gündem var, asgari ücretle ilgili aralık ayında konuşuluyor. Ama gerekirse müdahale yapmaktan çekinmeyiz." ifadelerini kullandı. Öte yandan uzmanlar asgari ücrete zammının temmuz ayı itibarıyla kaçılmaz olarak yapılacağını söylüyor. Ancak asgari ücretin temmuzda yeniden belirlenmesi için yasal bir değişiklik yapılması gerekiyor. Buna göre yılda bir kez toplanan komisyonun ikinci kez toplanması sağlanacak. Ardından temmuz ayında emeklilere ve memurlara yapılacak ikinci artış asgari ücretliler için de uygulanabilir. İste asgari ücret ile ilgili tüm detaylar...
11.04.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Kanal 7 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanal 7 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.