Gazete Vatan Logo

Yeni Gelin 4. bölüm fragmanı yayınlandı

Show Tv’de yeni yayınlanmaya başlayan ancak yayınlanmaya başladığı günden beri büyük bir ilgi toplayan Yeni Gelin dizisinin 4. Bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde seyircileri yeniden oldukça eğlenceli anlar bekliyor.

Yeni Gelin 4. bölüm fragmanı yayınlandı

4. bölümüyle 1 Nisan 2017 Cumartesi günü Show Tv’de evlerimize konuk olacak Yeni Gelin dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Dizinin bu bölümünde oldukça keyifli ve heyecanlı anlar yaşanacak gibi görünüyor. Konağın kadınları tarafından Kalender Ağa’ya adeta bir isyan bayrağı çekiliyor ve kadınlar evi terk ediyorlar. Ancak kadınların bu hareketlerinden sonra ne yapacakları konusunda hiçbir fikirleri yok ve umutsuzluğa düşüyorlar. Onlar Kalender Ağa’yı pişman etmek isterlerken asıl kendileri bu davranışlarından dolayı tam anlamıyla pişman oluyorlar. Çünkü konağın kadınlarının başları hiç beklemedikleri bir şekilde belaya giriyor.

YENİ GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Konağın kadınlarının dışarıda verdiği hayat mücadelesine karşılık konakta kalanlar da Kamilla ile uğraşmak zorunda kalıyorlar. Çünkü Kamilla evde kadınların olmadığını fırsat bilerek kızına yapılanların acısını konaktakilerden çıkarıyor. Aslında konaktaki kadınların evi terk etmesini fırsat bilmiş olan tek kişi Kamilla değil. Kalender Ağa da bu süreçte özgürlüğünün tadını çıkarmak üzere harekete geçiyor. Tabii Kalender Ağa yanına dünürü olan Kamil’i de almayı ihmal etmiyor. Ancak Kalender Ağa felekten bir gece geçirmek isterken hiç de beklemediği bir manzara ile karşı karşıya kalıyor. Çünkü hanımlar, gittikleri yerde de onları yalnız bırakmıyor. Kalender Ağa, hemen duruma el koyup hanımları bir otele yerleştiriyor fakat bu sırada konağı etkileyecek çok önemli bir haber geliyor Möhteber’e. Möhteber oğlu Kağan’ın bir sevgilisinin olduğunu öğreniyor. Bu bilgi öncelikle Kağan’ın başını çok ağrıtacak gibi dururken aslında tüm kabak hiçbir şeyden haberi olmadan Bella’nın başına patlıyor. Üstelik Bella çok da büyük bir itham altında kalıyor. Bella’nın böyle bir itham altında bırakılması en çok sevdiği kişiye karşı tüm güvenini sarsıyor. Yeni Gelin dizisinin yeni bölümünde olaylar oldukça farklı bir şekilde ilerlemeye başlayacak gibi görünüyor.

Yeni Gelin dizisinin yeni bölümü olan 4. bölümü 1 Nisan 2017 Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında izleyenler ile buluşacak.

Yeni Gelin Dizisinin Konusu

Yeni Gelin dizisi şehirli bir genç kızın henüz gelin olduğundaki hayatını konu alan bir dizi. Dizinin başrollerinde Jessica May ile Tolga Mendi yer alıyor. Ayrıca dizinin başarılı ve çok kaliteli kadrosunda Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Renan Bilek, Dağhan Külegeç, Lale Başar, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Burçin Bildik, Murat Kocacık ve Esin Gündoğdu gibi isimler de yer alıyor. Yeni Gelin dizisinin yönetmenliğini ve senaristliği Ersoy Güler üstlenirken dizinin yapımcılığı ise Süreç Film’e ait. Yayın hayatına çok yeni başlamış olan Yeni Gelin dizisi yayınlandığı ilk günden beri oldukça fazla konuşulmaya devam ediyor.

Haberin Devamı