Gazete Vatan Logo

Star Tv yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar

Star tv’nin 3 Eylül Pazar gününe ait yayın akışı, yayınlandığı dönem ilgiyle izlenen dizi İki Aile’nin tekrar bölümü ile başlıyor. Sabah kuşağı yayın akışı Babam Söz Verdi adlı yabancı sinema, Star Life adlı magazin programı ve Dolunay dizisinin tekrar bölümü dile devam ediyor. Kiralık Aşk adlı dizi ve Emine adlı yerli sinemadan sonra, akşam kuşağı Çarkıfelek yarışma programı ve Arabesk adlı yerli sinema ile devam edecek.

Star Tv yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar

İki Aile, bayramın 3. Gününde Star Tv’de sabah kuşağında ilk yayınlanan program olacak. Dizi saat 07.00’de yayınlanacak. Dizide, Tekin Akmansoy ve Halit Akçatepe gibi duayen oyuncuların yanı sıra, Emre Kınay, İclal Aydın, Hakan Vanlı ve Öner Erkan gibi başarılı oyuncular da rol aldı. Dizide, Emre Kınay’ın oynadığı Oğuz karakteri ile İclal Aydın’ın oynadığı Eda karakterinin çocuklarıyla birlikte tesadüfi bir şekilde aynı evde yaşamaya başlaması ile aralarında başlayan gerilim ve olaylar konu edilmişti.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

İki Aile’nin yayınlanmasından hemen sonra ise Arnold Schwarzennegger ve James Belushi gibi isimlerin başrolünü oynadığı ‘’Babam Söz Verdi’’ isimli yabancı sinema, saatler 08.30’u gösterdiğinde Star Tv ekranlarında olacak. Filmin konusu ise, kendisini işine adamış ve bu nedenle ailesini ihmal eden Howard Langston isimli iş adamının, oğlu Jamie’ye yaptıklarını telafi etmek isterken girdikleri maceralar. Bayram sabahı izlemesi keyifli bir film olarak film göze çarpıyor.

Haberin Devamı

Saat 10.00’da ise, Star Tv’de uzun süredir yayınlanan magazin programı Star Life, Dilay Korkmaz’ın başarılı sunumu ile ekranlara gelecek. Çeşitli özel haberlerle daha farklı bir magazin programı olmayı gözeten Star Life’ta magazin gündemini takip edebilirsiniz.

12.00’da, Can Yaman ve Özge Gürel’in başrollerini paylaştığı sevilen dizi Dolunay’ın tekrar bölümü ekranlara gelecek. Dizide, Japon mutfağını öğrenip bir restoran sahibi olma hayalleri kuran Nazlı’nın, bu hayalleri gerçekleştirebilmek için bir iş adamının evinde özel aşçı olması ve iş adamı ile aralarında doğan aşk anlatılıyor.

14.30’da ise başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı romantik komedi dizisi olan Kiralık Aşk ekranlara gelecek.

Akşam haberlerinden hemen önce, 1971 yılında çekilen ve Orhan Aksoy’un yönettiği Emine adlı yerli film ekranlarda olacak. Filmin başrolleri ise usta oyuncular Tarık Akan ve Filiz Akın.

18.45’te ise, Star Haber ünlü ve başarılı sunucu Nazlı Çelik’in sunumuyla ekranlara gelecek. Star Haber’de, günün ve haftanın önemli gelişmeleri, özel haberler ve ülkemiz ile dünya gündemini sarsan olayların detaylarını doğru ve tarafsız bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Akşam Kuşağı ise birçok neslin ülkemizde severek izlediği Çarkıfelek adlı yarışma programının yeni bölümü, usta sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla yayınlanacak. Çarkıfelek saat 20.00’da ekranlarda olacak.

3 Eylül Pazar günü son olarak Star Tv ekranlarında, başrollerini Müjde Ar ve Şener Şen gibi usta oyuncuların oynadığı Arabesk adlı yerli sinemayı izleyebilirsiniz. Arabesk, 22.15’te yayınlanacak.