Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Aralık Perşembe

28 Aralık Perşembe günü Star TV yayın akışı sabah 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni ile seyirci kitlesinin karşısına çıkıyor. Haber dünyasına özgü tüm sıcak gelişmeler, çarpıcı konu başlıkları ile ekranlarınıza aktarılıyor. Bülteni seyrederken; siyasetten ekonomiye, sağlıktan yaşama kadar uzanan geniş içerik sayesinde tüm gündemden haberdar olabileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Siyah İnci” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Heyecan dolu kesitleriyle hayranlarını ekran başına bağlayan dizide bu hafta yine birbirinden sürükleyici anlar yaşanacak. Fragmanının tamamını seyretmek ve merak ettiklerinizi öğrenmek istiyorsanız saat 20:00’da Star ekranlarınızda yerinizi alın. Kanala ait yayın akışı hakkında merak ettiğiniz gelişmeleri öğrenmek için de haberimizi takipte kalın.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Aralık Perşembe

Sabah 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni ile karşılaşacaksınız. Gündemin en sıcak gelişmelerini ve son dakika haberlerini sabahın ilk saatlerinde ekranlarınızdan öğrenebileceksiniz. Daha sonra saat 08:30’da “Beni Affet” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü yayına başlayacak. Hemen ardından saat 09:45’de de “Adını Sen Koy” adlı dizi ekranlara gelecek. Sabah TV keyfi yapmayı seviyorsanız hafta içi her gün bu iki diziyi seyredebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:00’a geldiğinde “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı ekranlarınıza dahil oluyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu sunumuyla gerçekleştirilen magazin programında yine birbirinden değerli konuklar katılıyor ve magazin olayları irdelenmeye devam ediyor. Magazin dünyasına ait tüm sıcak gelişmeleri detaylarıyla ekranlarınızdan izleyebilirsiniz.

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranlardaki yerini alıyor. Kayıplardan cinayet dosyalarına kadar pek çok yürek burkan hayat öyküsü merkeze alınıyor, muhabir kadrosunun araştırmalarıyla gün yüzüne çıkartılmaya çalışılıyor. Gün ortasında ise sevilen iki dizinin yeni bölümü ekranlarınızı renklendiriyor. İlk olarak 15:30’da “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı diğer fenomen dizi ile ekranlarınızda göze çarpıyor.

Haberin Devamı

19:00’da “Star Haber” ile akşam haberleri ekranlara aktarılıyor. Gündeme dair tüm son dakika gelişmelerini, akşam bülteninden izleyebilirsiniz. 20:00’da “Siyah İnci” adlı dizinin heyecan dolu yeni bölümü ekranlarınızı dolduruyor. Seyrederken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağınız bir bölüm daha sizlerle olacak. Sakın seyretmeyi unutmayın ve 20:00’da ekranlarınız karşısındaki yerinizi hemen alın. 23:45’de ve 01:45’de “Yaktın Beni” adlı yerli sinema filmini izleyebileceksiniz. 03:20’de “Hayat Sırları” adlı dizinin tekrarı ile karşılaşacaksınız. Hemen ardından saat 05:30’da ise “Kara Sevda” adlı dizinin tekrarı sevenleriyle bir kez daha buluşacak.