Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 14 Haziran Çarşamba

Star TV’nin 14 Haziran Çarşamba gününe ait yayın akışı erken saatlerde Güzel Köylü isimli dizinin tekrar bölümleri ile başlıyor ve eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Kara Sevda’nın yeni bölümü yayınlanacak. Finale yaklaştıkça heyecanı artan dizide olaylar yine birbirini kovalayacak. Star TV’nin 14 Haziran Çarşamba günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 14 Haziran Çarşamba

Star TV’nin 14 Haziran Çarşamba gününe ait yayın akışı saat 06.15’te Güzel Köylü isimli dizinin eski bölümlerinden biriyle başlıyor ve ardından da Bugün isimli haber programı ile devam ediyor. Bir gün öncesinde dünyada ve ülkemizde meydana gelen olayların aktarıldığı bu bülten ayrıca gazete manşetlerine de değiniliyor. Bugün isimli programdan hemen sonra ise Beni Affet dizisinin tekrar bölümü Star TV ekranlarında olacak.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 09.30’da ise bir dizinin tekrar bölümü yayınlanacak. Dizi tekrarından sonra ise en çok izlenen günlük magazin programlarından olan Duymayan Kalmasın’ın yeni bölümü ekranlarda olacak. Ünlülerin hayatlarının incelendiği programda konuklarla da gününüz şenlenecek.

Saat 14.45’te ise en çok izlenen günlük dizilerden olan Beni Affet ekranlarda olacak. Yine heyecanlı dakikaların yaşanacağı dizide Feride’ye neler olacak? Beni Affet dizisinden hemen sonra ise saat 16.00’da Zuhal Topal’la isimli kadın programı ekranlarda olacak. Bekârların ve yeniden aile kurmak isteyenler bu programda taliplerini bekleyecek.

Haberin Devamı

Saat 19.00’da ise Star Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen önemli olaylar bu bülten ile aktarılacak.

Akşam kuşağında ise sevilen dizi Kara Sevda yer alıyor. Bu hafta 73. bölümü yayınlanacak olan dizide Kemal ve Nihan’ın bebeklerine kavuşup kavuşamayacağı bilinmiyor. Kemal’in artık gözü kararmıştır ve Emir’i yerle bir edebilmek için her yolu deneyecektir. Nihan ve Kemal Emir’i enselemeye yaklaşırken, Emir ise kendi oyununun harekete geçirmek üzeredir. Nihan ise bazı şeylere artık nokta koyacaktır.

Kara Sevda dizisinden hemen sonra ise yerli bir dizinin tekrar bölümleri Star TV ekranlarında olacak. Saat 02.00’da ise Fatih Çıtlak ile Ramazan Bereketi isimli program yayınlanacak.