Show TV yayın akışında bugün neler var? – 14 Haziran Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? – 14 Haziran Çarşamba Show TV’nin 14 Haziran Çarşamba gününe ait yayın akışı erken saatlerde Gelin Evi isimli programın eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Akşam kuşağında ise Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine isimli komedi filmi ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? – 14 Haziran Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? – 14 Haziran Çarşamba Star TV’nin 14 Haziran Çarşamba gününe ait yayın akışı erken saatlerde Güzel Köylü isimli dizinin tekrar bölümleri ile başlıyor ve eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Kara Sevda’nın yeni bölümü yayınlanacak. Finale yaklaştıkça heyecanı artan dizide olaylar yine birbirini kovalayacak. Star TV’nin 14 Haziran Çarşamba günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 14 Haziran Çarşamba
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 14 Haziran Çarşamba TRT 1’in 14 Haziran Çarşamba gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde İyilik Kulübü ile başlıyor ve gün içerisinde birbirinden bilgilendirici programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen tarihi dizi Diriliş “Ertuğrul” yer alıyor. Her bölümüyle heyecan yaratan dizinin bu haftaki bölümü de renkli olacağa benziyor.
29.09.2021 Gündem