Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Aralık Çarşamba

13 Aralık Çarşamba günü Show TV, 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı sevimli ve eğlence dolu bir program ile yayın akışına dahil oluyor. Renkli anları ile hem ebeveynleri hem de çocukları neşelendirmeyi başaran program ile sabaha güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı komedinin kıran kırana devam ettiği eğlence dolu bir program daha sizlerle… Ailenizle birlikte seyrederek akşam saatlerinizi heyecanlı ve eğlenceli hale dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için de haberimizi takipte kalmanız yeterli.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Aralık Çarşamba

Sabah saat 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence dolu çocuk program ile güne başlayabileceksiniz. 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı güncel yaşam programı ekranlara gelecek. Sağlık, beslenme, diyet ve spor gibi alanlarda pek çok bilgi sunan, değerli uzman doktorların katılımı ile daha dolu dolu geçen program ile kahvaltı saatlerinizi daha hareketli kılabilirsiniz. Unutmayın, hem keyifli dakikalar geçirebilecek hem de yaşama özgü pek çok alanda yepyeni bilgiler edinebileceksiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 12:00’ı gösterdiğinde “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı yemek programı ekranlarınıza gelecek. Yeni bölümü ile karşınıza çıkan programda birbirinden enfes lezzetler hazırlanarak beğeniye sunuluyor. Farklı konukların katılımı ile zenginleştirilen programla sayesinde ayrıca keyif dolu anlar da geçirebileceksiniz.

13:00’da “Gelin Evi” adlı yarışma programının 3. günü yayınlanıyor. Anadolu’nun farklı köşelerinden katılmış taze gelinler; söz, nişan, kına, düğün, ev dekorasyonu ve fotoğraf çekimi gibi farklı alanlarda yarışıyor. En yüksek puanı toplayan haftanın final günü en büyük ödülü almaya hak kazanıyor. Bakalım bu haftanın kazananı kim olacak? Yarışmanın günlük olarak bölümlerini takip edebilir, Cuma günü de kazanan şanslı kişinin kim olduğunu öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda ve Uğur’la” adlı güncel yaşam programı ile sürükleyici bir yayın başlıyor. Canlı yayında yine yıllar boyunca izi sürülememiş pek çok kayıplar, nedeni belirsiz cinayetler gibi tüm acıklı hayat hikayelerine değinilecek. Ayrıca tüyler ürperten ve yürek burkan olaylar, yavaş yavaş çözüme de kavuşturulacak. 18:45’de “Show Haber” bülteni canlı yayında yerini alıyor. Haberin nabzını yoklayan gelişmeleri ekranlarınızın karşısından izleyebileceksiniz. 20:00’da “Güldür Güldür Show” ile renkli bir akşam sizleri bekliyor. Eğlencenin hız kesmeden devam ettiği programı aile seyrederek keyif dolu bir TV saati geçirebilirsiniz.

23:45’de “Gece Hattı” adlı program sizlerle.. Programda, gündemin ötesinde daha çok hayatın içinden çıkmış olaylar irdeleniyor. 00:45’de “Çukur” adlı aksiyon dolu dizisinin tekrarı başlıyor. Hemen ardından 03:15’de “Seda ve Uğur’la” adlı programın, 05:15’de ise “İlişki Durumu Karışık” adlı dizi yayın akışına geçiyor.

Haberin Devamı