Gazete Vatan Logo

N'olur Ayrılalım yeni bölümde Ulaş, Azize ile yollarını ayırmaya çalışıyor!

N'olur Ayrılalım dizsi 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Henüz ilk bölümleri yayınlanan dizi N'olur Ayrılalım'da Ulaş, Azize'den ayrılmaya çalışıyor. Azize ise ayrılmayı kabul edecek mi? N'olur Ayrılalım dizisinin yeni bölüm gelişmeleri haberimizde yer alıyor...

N'olur Ayrılalım yeni bölümde Ulaş, Azize ile yollarını ayırmaya çalışıyor!

N'olur Ayrılalım dizisi bu hafta da boma bir bölüm ile ekran karşısına gelmeye hazırlanıyor. Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği dizi N'olur Ayrılalım'ın başrollerinde ise; Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç ve sevilen oyuncular bulunuyor. N'olur Ayrılalım her Cuma saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında!

N'OLUR AYRILALIM 5. BÖLÜM TANITIMI

BİLGİ ve KÜNYE

Yapımcılığını Osman Sınav’ın, yönetmenliğini ise oğlu Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği N'olur Ayrılalım'ın başrollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç ve sevilen oyuncular bulunuyor. Birlikte olup ayrıldığı her kızın, hayatının aşkıyla evlendiğine inanılan modern bir Telli Baba (Aras Aydın) ve onu televizyon şovuna dönüştürmeye çalışan Turgay’ın (Gürgen Öz) eğlenceli hikayesinin anlatıldığı dizide, Nilay Duru’nun canlandırdığı Azize karakteri ise, iki erkek arasında hayatının aşkını bulmaya çalışıyor.

N'OLUR AYRILALIM DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azize’nin kendisiyle “kısmetini bulmak için” birlikte olduğunu düşünen Ulaş oldukça üzgündür. Yıllar sonra ilk kez bulduğunu sandığı doğru kadın, ona ummadığı bir kazık atmıştır. Ve bu durum Ulaş’ı daha da hırslandırmaktadır. Peki, şimdi ne yapmalıdır? Kös kös Azize’yi terk mi edecektir? Asla! Süründürme sırası artık Ulaş’tadır! Azize ve Turgay cephesi ise şoka girmiş durumdadır. Tüm plan çökmek üzeredir! Azize bir şekilde kendini temize çıkarmalı ve Ulaş’a kendini affettirmelidir, ama nasıl?
Azize ve Turgay sonunda Ulaş’ı kıvama getirdiklerinden ve onu yine kandırdıklarından emindirler. Ancak, Ulaş’ın cidden canının sıkkın olduğu bir anda Azize’nin numaradan yaptığı “tripler” bardağı taşırır ve Ulaş’ın tepkisi kimsenin beklemediği kadar ağır olur! Asıl önemlisi ise, Azize bu tepkiden neden bu derece “etkilendiğini” anlayamamaktadır!

Haberin Devamı