Gazete Vatan Logo

MEB E Okul Veli Girişi Veli Bilgilendirme Sistemi

E okul veli girişi üzerinden öğrenci işlemleri takibi yapılabilmektedir. E okul veli bilgilendirme sistemi ile tanışmak ve diğer MEB e okul işlemleri için haberimizden yardım alabilirsiniz.

MEB E Okul Veli Girişi Veli Bilgilendirme Sistemi

Öğrencilerin okuldaki durumlarının takibinin yapılması ve velilerin kolay bir şekilde öğrencilerin bilgilerine ulaşması için e okul adı altında MEB tarafından proje geliştirilmektedir. Bu kapsamda tüm velilerin e okul VBS veli bilgilendirme sistemi üzerinden giriş yapması ile birlikte belirtilen avantajlardan yararlanması mümkündür. E okul veli bilgilendirme sistemi işlemlerinde kişilerin online olarak giriş yapması ilebirlikte açılacak olan portal üzerinden seçim yapılması yeterli olacaktır. Bu bakımdan sadece e okul veli girişi yapmanız ve ardından ihtiyaç duyduğunuz hizmetleri seçmeniz gerekmektedir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MEB PERSONEL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E okul VBS sistemi üzerinden erişim sağlayabileceğiniz hizmetlerden en çok tercih edilenleri; e okul not sorgulama, e okul devamsızlık sorgulama, e okul davranış bilgisi sorgulama olmaktadır. Belirtilen tüm hizmetler ve diğer hizmetlere e okul veli girişi ile ulaşmanız mümkündür.Veliler kadar öğrencilerin de e okul VBS veli bilgilendirme sistemi üzerinden öğrenim durumunu takip ederek tüm notlarına istediği zaman erişmesi mümkündür. Özellikle takdir teşekkür gibi hesaplamalarda ya da ders notlarının unutulduğu zamanda e okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden yapılacak olan sorgulama ile birlikte tüm derslere ait not bilgisine erişim sağlayabilmektedir.

Haberin Devamı

Bu bakımdan okul ile ilgili pek çok bilgiye ulaşılması mümkündür.E okul veli bilgilendirme sistemi için öğrencilere özel olarak hazırlanan üyelik bilgileri üzerinden giriş yapılması yeterli olmaktadır. Giriş bilgilerini bilen tüm kişiler ilgili öğrencilerin üyelik sayfasına giriş sağlaması mümkündür. Giriş işlemlerini sadece bilgisayarlarınızı üzerinden değil, akıllı cihazlarınız üzerinden de yapacağınız için e okul için büyük bir kolaylık sağlamaktadır. İstediğiniz an istediğiniz cihaz üzerinden erişim sağlayama imkanınız olduğu için okul bilgilerinizsürekli sizinle olacaktır.