Gazete Vatan Logo

MEB E Okul Girişi Ve Devamsızlık Sorgulama

E okul devamsızlık sorgulama özellikle veliler tarafından kullanılan bir hizmettir. Siz de e okul devamsızlık sorgulama yapmak için haberdeki e okul girişi ve devamsızlık sorgulama adımlarını takip edebilirsiniz.

MEB E Okul Girişi Ve Devamsızlık Sorgulama

Öğrencilerin okuldaki tüm durumlarının aktarıldığı e okul portalı sayesinde devamsızlık konusunda da bilgi alınması mümkündür. Bu doğrultuda hazırlanane okul devamsızlık sorgulama ekranlarının kullanılması ile birlikte öğrencilerin hangi günlerde okula gidip gitmediğini görmek mümkündür. Eğer siz de çocuğunuzun okula gidip gitmediğini merak ediyor ve öğrenmek istiyorsanız e okul devamsızlık sorgulama işlemlerini yapmanız yeterli olacaktır.

E OKUL VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MEB PERSONEL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E Okul Devamsızlık Sorgulama İşlemleri

E okul devamsızlık sorgulama işlemlerinin yapılması için kişilerin öğrencilerin bilgileri ile birlikte e okula giriş yapması gerekmektedir. E okula giriş yapıldıktan sonra ekranda yer alan menü sayesinde devamsızlık bölümüne erişim sağlayabilirsiniz. İlgili devamsızlık bölümünde öğrencilerin tüm devamsızlık durumun görüntülenmektedir. Bu bakımdan kolay bir şekilde siz de e okul devamsızlık sorgulama yaparak e okul devamsızlık sorgulama doğrultusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Haberin Devamı

E okul devamsızlık sorgulama yapılabilmesi için tek gereken öğrencilerin sisteme giriş bilgilerinin bilinmesidir. Eğer şifre değişikliği yapılmamışsa tüm öğrencilerin giriş bilgileri ortak şekilde hazırlanmıştır. Buna göre giriş alanında öğrenci T.C. kimlik numarası ile birlikte öğrencilerin okuldaki numaralarının kullanılması yeterli olacaktır. Belirtilen bilgiler ile erişim sağlamanız mümkündür.

E Okul Mobil Giriş

E okul üzerinden yapacağınız e okul devamsızlık sorgulama gibi işlemlerde sadece bilgisayarlar aracılığı ile değil, mobil cihazlarınız üzerinden de giriş yaparak sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Vatandaşların daha kolay bir şekilde e okul portalından yararlanması için oluşturulan uygulamaları akıllı cihazlarınıza kurmanız ile birlikte hizmetleri kullanmanız mümkün olacaktır. Sadece devamsızlık konusunda değil, tüm e okul hizmetlerine erişim sağlayarak seçimler yapmanız ve ilgili hizmet için bilgi almanız mümkündür. Ücretsiz olarak sunulan uygulamaları uygulama marketlerden cihazlarınıza indirerek kurabilirsiniz. Kurulum sonrasında uygulamadan istediğiniz zaman yararlanmanız mümkündür. Tıpkı bilgisayar girişinde olduğu gibi aynı işlemleri yapmanız gerekecektir.

Haberin Devamı