Gazete Vatan Logo

MEB E Okul Girişi İle E Okul Devamsızlık Sorgulama

E okul devamsızlık sorgulama nasıl yapılır? MEB e okul devamsızlık sorgulama işlemleri kimler yapabilir? E okul veli öğrenci girişiişlemleri ve tüm sorularınızın cevapları haberimizde.

E okul devamsızlık sorgulama gibi işlemler e okul girişi yapılaraköğrenilebilmektedir. MEB tarafından güncel tutulması zorunlu hale getirilen e okul sistemi sayesinde sizler de e okul devamsızlık sorgulama gibi işlemleri yapabilir ve öğrencilerin okula hangi günlerde gittiğini ya da hangi günlerde gitmediğini öğrenebilirsiniz.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞ

MEB PERSONEL GİRİŞİ

Öğrencilerin ailesine söylemekten çekindiği bu durum için MEB tarafından sunulan ve MEBBİS tarafından desteklenen e okul devamsızlık sorgulama hizmeti çok yararlı olmaktadır. Bu sayede hem veliler okula gitmekten kurtulmakta hem de istenildiği zaman online olarak e okul devamsızlık sorgulama yapılarak devamsızlık konusunda bilgi sağlanabilmektedir.

E Okul Devamsızlık Sorgulama

E okul devamsızlık sorgulama yapılması için ilk olarak e okul sistemine öğrenci bilgileri ile giriş yapılması gerekmektedir. İlgili giriş sonrasında ise ekranda yer alan menü üzerinden devamsızlığı seçmeniz gerekmektedir. Devamsızlığın seçilmesinin ardından ekranda yer alan takvim üzerinden kolay bir şekilde öğrencilerin devamsızlık durumlarını yapabilirsiniz. E okul devamsızlık sorgulama işlemleri için belirtilen e okul devamsızlık sorgulama adımların takip etmeniz yeterli olacaktır.

Haberin Devamı

E Okul Hizmetleri

E okul üzerinden sadece devamsızlık değil, öğrencilerin pekçok durumu hakkında bilgi alınması mümkün olduğu için giriş yaptıktan sonra ders notları gibi detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz. Böylece öğrencilerin okuldaki tüm durumu görebilir ve özellikle derslerde nekadar başarılı olduğunu görebilirsiniz. Öğrenciler ve veliler için sunulmuş olan ve üstelik tamamen ücretsiz olan e okul sayesinde istediğiniz zamana isterseniz bilgisayar isterseniz de mobil cihazlar üzerinden işlem yapabilirsiniz.

Sürekli yöneticiler tarafından güncellenen bilgiler ile birlikte herhangi bir sistemsel sorun yaşamdan işlem yapacağınız e okul, eğitim alanında sizlere de tüm bu kolaylıkları sağlayacaktır. Bu bakımdan sizin yapmanız gereken tek şey, giriş bilgileri ile sisteme giriş yapmaktır.

Haberin Devamı