Gazete Vatan Logo

Kızlarım İçin 10. yeni bölümde Selva, hayatının en zor anını yaşıyor!

Kızlarım İçin 10. yeni bölüm fragmanları heyecanlandırdı. Kanal D'nin Salı akşamları yayınlanan dizisi Kızlarım İçin'de Selva içinde bulunduğu zor durumdan nasıl kurtulacak? İşte Kızlarım İçin dizisinde yaşanacaklar...

Kızlarım İçin 10. yeni bölümde Selva, hayatının en zor anını yaşıyor!

Kızlarım İçin 10. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Konusu ve oyuncularıyla ilgi odağı olan Kızlarım İçin dizisinde Hüma iyileşebilecek mi? Zübeyir böbreğini verecek mi? Kızlarım İçin yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de izlenecek.

KIZLARIM İÇİN 10. BÖLÜM FRAGMANI

Olaylar gittikçe daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Selva’yı başka bir adamla basan Çetin onu kapının önüne koyar. Zavallı Selva’ysa kendisine yapılan komplonun farkında olmadan oğlundan ayrılmamak için çırpınır. Ama ne yazık ki hiçbir işe yaramaz. Yaşar, Selva’ya yardım edebilecek mi?

Diğer tarafta Sumru’ya aşık olan iki erkek; Tayfun ve Egemen bir kez daha karşı karşıya gelir. Ancak bu sefer Tayfun, Egemen’i öldürmeye kararlıdır. Egemen ölümden kurtulabilecek mi?

Kızların ve Yaşar’ın asıl derdi ise Hüma’dır. Hüma’nın böbrek rahatsızlığı her şeyi alt üst eder. Yaşar canından çok sevdiği kızının öz kızı olmadığını öğrenir. Hüma, Zübeyir’in kızıdır. Ve Zübeyir’in böbreğine muhtaçtır. Yaşar bu durumda ne yapacak? Zübeyir’i bulup Hüma’yı kurtarabilecek mi?

Haberin Devamı