Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 9 Temmuz Pazar

KANAL D’nin 9 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı erken saatlerde Kalbim Ege’de Kaldı isimli yaz dizisinin eski bölümlerinden birisi başlayacak. Akşam kuşağında ise Yarının Sınırında isimli yabancı sinema filmi yer alıyor. KANAL D’nin 9 Temmuz Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 9 Temmuz Pazar

KANAL D’nin 9 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı saat 06.15’te Kalbim Ege’de Kaldı isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Dizide birbirine tamamı ile zıt olan iki gencin hayatlarının bir kısmında, ortak bir noktada buluşması anlatılıyor. Kalbim Ege’de Kaldı sonra ise çocukların asla kaçırmadığı programlardan olan Kanal D Çocuk Kulübü isimli çocuk programı Kanal D ekranlarında olacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

07.45’te Macera Avcıları Güney Amerika’da başlayacak. Bu sefer avcılarımız macerayı Güney Amerika’da buluyor ve birbirinden eğlenceli sahneler ile ekranlara geliyor. Bu programdan hemen sonra en çok izlenen magazin programlarından olan Magazin D yayınlanacak. Ünlü insanların hayatlarında neler olup bitiyor, sezonun modası hangisi? Hepsini ve daha fazlasını bu programdan kolayca öğrenebilirsiniz.

13.00’da Lego Filmi Kanal D ekranlarında olacak. Animasyonlu ve 3D formatında hazırlanan filmde Emmet isimli karakter yer alıyor ve karakterimiz yanlışlıkla dünya kahramanı sanılıyor. Lego Filmi’nden hemen sonra ise sevilen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir’in yeni bölümü ekranlara gelecek. Yine bir çift büyük ödülü kazanabilmek için en sona gelmeye çalışacak. Bakalım araba ödülünü bu hafta kim kazanacak?

Haberin Devamı

18.45’te Kanal D Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Bugün ülkemizde ve dünyada yaşanan olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte ekranlara gelecek. Akşam kuşağında ise Yarının Sınırında isimli sinema filmi yer alıyor. Diziye göre dünyadaki hiçbir ordu telepati yöntemi ile savaşma gücüne ulaşamamıştır. Fakat ordular artık uzaylılara karşı güçlerini birleştirmelidir. Bill Cage ise tecrübesiz bir asker olarak yer almaktadır. Katıldığı bu görev ise bir nevi intihar olarak adlandırılmaktadır.

22.00’da 300 Spartalı isimli film Kanal D ekranlarında olacak. Ardından ise Adı Efsane dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.