Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 7 Temmuz Cuma

KANAL D’nin 7 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı erken saatlerde Kalbim Ege’de Kaldı isimli gençlik dizisi ile başlıyor ve gün boyunca birbirinden eğlenceli ve heyecanlı diziler ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Arka Sokaklar dizisinin tekrar bölümlerinden birisi Kanal D ekranlarına gelecek. KANAL D’nin 7 Temmuz Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 7 Temmuz Cuma

KANAL D’nin 7 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı saat 05.30’da Kalbim Ege’de Kaldı isimli dizi ile başlıyor. Bu dizide birbirine tamamen zıt olan iki karakter bir ortak noktada kesişiyor ve böylece hayatlarının hareketli dönemi başlıyor. Ardından ise ekranların sevilen dizilerinden olan Geniş Aile dizisinin eski bölümlerinden birisi yayınlanacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08.45’te başrollerini Canan Ergüder, Damla Sönmez ve Barış Kılıç’ın paylaştığı Güllerin Savaşı isimli dizinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlarda yayınlanacak. Dizide başrol olan Gülru, köşkün bahçıvanının kızlarından bir tanesidir. Hayalinde para ya da pul, zenginlik yoktur, o sadece evin hanımı olan Gülfem gibi olmak istemektedir. Güllerin Savaşı dizisinden sonra da Evim Şahane isimli programın tekrar bölümlerinden birisi Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

11:45’da yaz aylarının en çok izlenen magazin programlarından olan Magazin D Yaz programının yeni bölümü Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Ünlüler nerede kiminle, ne zaman görüldü, ünlüler dünyasında meydana gelen en yeni gelişmeler nelerdir? Bütün merak ettiğiniz soruların cevaplarını bu programda kolayca bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

14.30’da Küçük Ağa dizisinin eski bölümlerinden birisi Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Küçük Ağa dizisi, ailelerinin evlenmesini asla istemediği bir çiftin ve küçük, haylaz çocuklarının başlarından geçen acılı ve komik hikayeleri konu alınan bir dizi olarak ekranlara geliyor. Ardından ise Arka Sokaklar dizisinin eski bölümlerinden birisi yayınlanacak.

18.45’te Ahmet Hakan’la Kanal D Haber ile akşamın haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde hem dünyanın dört bir yanında hem de ülkemizde meydana gelen önemli olayların ayrıntıları bu haber programından sizlere aktarılacak. Kanal D’nin akşam kuşağında ise Arka Sokaklar dizisinin eski bölümlerinden birisi yer alıyor. Ekranlarımızın en uzun soluklu polisiye dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisinin sezon finali yapması ile birlikte hayranlar eski bölümleri tekrardan izlemeye başladı.

Haberin Devamı

23.00’da ise 19 isimli programının yeni bölümü ekranlara gelecek. Ardından da Yalan Dünya dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.