Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul 84. bölümünde Ertuğrul Bey şehitlerinin intikamını nasıl alacak?

Fenomen dizi Diriliş Ertuğrul 84. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Ertuğrul Bey'in intikamının ne olacağı merak ediliyor. Son bölümde Vasilius, Dündar Bey'i esir almıştı. Bu durumu bilen Alp ise yaralı şekilde obaya dönerek Dündar Bey'in esir alındığını bildirmişti. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümde olaylar nasıl gelişecek?

Diriliş Ertuğrul 84. bölümünde Ertuğrul Bey şehitlerinin intikamını nasıl alacak?

Çarşamba günlerinin ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 84. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü heyecan kasırgası şeklinde geçen Diriliş Ertuğrul tarih teması ile izleyicileri büyülüyor. Ertuğrul Bey, Vasilius'tan Dündar Bey'i esir almasının hesabını sormak istiyor. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 84. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 83. BÖLÜM ÖZETİ

Ertuğrul, Çavdar obası alplarından Yağız’ı kullanarak Vasilius’u büyük bir tuzağa çekmiş, askerlerini öldürerek, Teo’yu esir almıştır. Vasilius Ural’ın da kışkırtmasıyla Helena’yı denemiş ve ona bir sır vermiştir. Vasilius sırrının Helena tarafından Ertuğrul’lara iletildiğini düşünerek öfkeye kapılmış ve Helena’yı zindana atmıştır. Fakat Ertuğrul, Yağız alpın cesedini bir notla gönderince bütün düğümler çözülmüş, her şeyin Ertuğrul’un bir oyunu olduğu anlaşılmıştır.

Böylece Ural’a güvendiği için askerleri ölen ve neredeyse sevdiği kadını öldürecek olan Vasilius büyük bir öfkeyle Ural’a saldırmıştır. Peki Ural Vasilius’un öfkeli ellerinden kurtulabilecek midir? Diğer yandan Dündar Günyeli arasındaki ilişki gün geçtikçe ilerlemektedir. Dündar Günyeli’ye samimi duygularla yaklaşıyor olsa da Günyeli babasının tavsiyesiyle kaleyi içerden fethetmeye çalışmaktadır. Hayme bu meseleye olumlu yaklaşsa da Dündar’ın gidişatında ve Günyeli’nin tavırlarında olumsuzluk sezen Halime temkinli davranmaktadır. Peki Dündar’ın Günyeli’ye olan zaafı nelere mal olacaktır?
Diriliş Ertuğrul dizisinde şok ayrılık!
Diriliş Ertuğrul’da “Doğan Alp” karakterini canlandıran Cavit Çetin Güner, diziden ayrıldı.
TRT’nin reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey ile yan yana çarpışan Doğan Alp, pusuya düşürülerek şehit oldu. Doğan Alp karakterine can veren Cavit Çetin Güner, böylece dizinin 83. bölümünde ekipten ayrıldı.
Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla oyuncu arkadaşına veda etti. Ünlü oyuncu, Cavit Çetin Güner ile çekilen fotoğrafını yayınladığı paylaşımına, “Hep böyle içten gül gardaşım.. @cavitcetinguner .. Yolunda yanındayız..” notunu düştü.

Haberin Devamı