Gazete Vatan Logo

Deli Divane 183. bölümde Sahksi, düğünden sonra evden kaçıyor!

Deli Divane 183. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Deli Divane 183. bölümde Sahksi evden kaçıyor. Deli Divane hafta içi her gün izleyici ile buluşuyor.

Deli Divane 183. bölümde Sahksi, düğünden sonra evden kaçıyor!

Deli Divane Kanal 7 ekranlarında Hint rüzgarları estirmeye devam ediyor. 183. bölüm fragmanı yayınlanan Deli Divane'de şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Deli Divane hafta içi her gün saat 16:10'da Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

DELİ DİVANE 183. BÖLÜM FRAGMANI

SAHKSİ, DÜĞÜNDEN SONRA EVDEN KAÇAR

Gündüz kuşağının sevilen Hint dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; Ragini ve Animol, hastaneden aldıkları raporla Sakhsi’nin doğru söylediğine ikna olur. Ragini, Sakhsi’ye inanmadığı için kendini suçlu hisseder. Vasundhara’nın istediği gibi Alekh ve Sakhsi’nin düğünü gerçekleşir. Ancak Sakhsi’nin asıl planı başkadır.

Shaksi’nin bayılmasından şüphe eden Ragini onu doktora götürür. Hamile olan Sahksi bu gerçek ortaya çıkacağı için tedirgin olsa da düşündüğü gibi olmaz. Hastanede çalışan Shaksi’nin arkadaşı hamilelik belgesi yerine başka bir rapor verir. Bu sorunu başından savan Sahksi, Alekh’le evlenip düğün gecesi takılan hediyeleri alıp evden ayrılır. Praka’da kalan Sahksi, Tarun’la birlikte kaçar. Ancak Tarun, Vasundhara’nın taktığı pahalı gerdanlığı yanına almayan Sakhsi’ye çok kızar. Tarun’a âşık olan Sakhsi, sevgilisinin tek amacının para olduğunun farkında değildir. Uyandıklarında Sakhsi’yi evde bulamayan ev halkı ise şaşkına döner.

Haberin Devamı