Gazete Vatan Logo

BİMER sisteminden nasıl şikayet başvurusu yapılıyor?

Başbakanlık tarafından sunulan online BİMER başvuru ve sorgulama hizme ekranı üzerinden vatandaşların sadece dakikalar içerisinde devlet birimleri ile iletişim kurabilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor. Online BİMER başvuru ve sorgulama hizmetleri 7 gün 24 saat kullanılabiliyor. BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden istek, öneri ve şikayet bildirimlerini gerçekleştirebilme şansına sahip olunabiliyor.

BİMER sisteminden nasıl şikayet başvurusu yapılıyor?

Her geçen gün büyük bir hız ile gelişmekte olan modern yüzyıl teknolojileri çerçevesinde vatandaşlar son derece pratik bir şekilde erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor. BU durumda günümüzde internet üzerinde yer alna ve kendisine sunulmuş olan dijital hizmet uygulamalarına yönelik oldukça yoğun bir ilgi göstermesine neden oluyor. Bu çerçevede de internet üzerinde Başbakanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hizmete açılmış olan BİMER başvuru ve sorgulama uygulaması hizmeti oldukça yoğun şekilde kullanılıyor. Özellikle de Başbakanlığın, Türkiye’de devlet ve vatandaş iletişimi alanında son derece çağdaş ve modern hizmet standartlarından yararlanarak, çok daha hızlı ve çok daha kaliteli standartlarda devlet iletişimi kurabilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor.

BİMER BAŞVURU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İnternet üzerinde Başbakanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hizmete açılmış olan BİMER başvuru ve sorgulama uygulaması üzerinden son derece pratik ve kolay bir şekilde devlet birimleri iletişim kurabilme şansına sahip olabiliyor. Bu yüzden de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde elektronik platform üzerinde doğrudan resmi olarak Başbakanlık bünyesinde Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hizmete açılmış olan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı milyonlarca vatandaş tarafından son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Özellikle de her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl modern yüzyıl teknolojileri ile birlikte artık yaşamının her alanında internet ortamına son derece pratik ve kolay bir şekilde erişim sağlayabilme şansına sahip olabilen vatandaşlar, internet üzerinde reel işlem kanallarına göre yapacağı işlemlerini çok daha hızlı ve çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

Bu çerçevede de günümüz modern yüzyıl mobil teknolojileri çerçevesinde yaşamının her alanında nerde bulunuyor olursa olsun internet ortamına erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabilen vatandaşlar internet üzerinde yer alan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden tüm devlet birimleri ile ilgili olarak var olan istek, öneri ve şikayet bildirimlerini gerçekleştirebiliyor. Üstelik vatandaşlar bunun için mesai saati beklemek durumunda kalmıyor ya da kamu kurum ve kuruluşlarında şahsi başvuru için gitmek durumunda kalmıyor. Çünkü günümüz modern yüzyıl internet teknolojileri ile birlikte dijital ortam üzerinden 7 gün 24 saat işlem gerçekleştirebildiğinden Başbakanlık tarafından hizmete açılan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden vatandaşların oldukça pratik ve kolay bir şekilde istek, öneri ve şikayet bildirimlerini gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor.

Haberin Devamı

İnternet üzerinde yer alan ve 7 gün 24 saat tüm vatandaşlar tarafından kullanılabilmekte olan BİMER başvuru ve sorgulama hizmet ekranı vatandaşların sadece dakikalar içerisinde istek, öneri ve şikayet bildirimlerini gerçekleştirerek, devlet birimlerine ulaşabilme şansına sahip olabiliyor. İnternet üzerinde yer alan BİMER başvuru ve sorgulama hizmet ekranı üzerinde vatandaşların kendisinden istenen kimlik bilgileri ve iletişim bilgileri bölümlerini eksiksiz ve doğru olarak doldurmaya da dikkat etmeleri gerekiyor.

Haberin Devamı