Gazete Vatan Logo
Magazin Gelinden rol çaldı

Gelinden rol çaldı

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in düğününe Serenay Sarıkaya derin yırtmaçlı elbisesiyle damga vurdu

Gelinden rol çaldı

FAHRİYE Evcen ve Burak Özçivit, 3.5 yıllık beraberliğin ardından önceki akşam dünyaevine girdi. Sait Halim Paşa Yalısı’ndaki dillere destan düğüne sanat, spor ve iş dünyasından isimler katıldı. Şıklık yarışının yaşandığı gecenin en dikkat çeken ismi Serenay Sarıkaya oldu.

DÜĞÜNE sevgilisi Kerem Bürsin ile katılan Sarıkaya, derin yırtmaçlı elbisesiyle frikik vermemek için çabalasa da başarılı olamadı. Poz verirken elbisesinin azizliğine uğrayan oyuncunun morali bozuldu, soruları duymazdan geldi.

Yalıda Ankara’nın Bağları
Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu’na mekan önündeki Arap hayranları yoğun ilgi gösterdi. VIP minibüsten inmekte zorlanan Kobal’ın imdadına eşi yetişti. Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit ile Ankara’nın Bağları şarkısında karşılıklı oynadı.
Kısa bir süre önce barışan Murat Boz ile Aslı Enver, düğünün yapıldığı mekana deniz yoluyla geldi. Boz, sevgilisiyle teknede çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak adeta ilan-ı aşk etti. Keyfi yerinde olan Boz, gecede sahneye çıkarak davetlileri coşturdu. Özçivit ve Evcen’i tebrik eden şarkıcı, sevgilisi Aslı Enver’in gözlerine bakarak “Darısı buradaki bütün çiftlerin başına” dedi.

Haberin Devamı