Gazete Vatan Logo
Magazin Game Of Thrones 6. sezon 3. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Game Of Thrones 6. sezon 3. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Game Of Thrones 6. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Dünyada büyük yankı uyandıran Game Of Thrones 6. sezon'da Jon Snow geri döndü! Nefes kesen sahneleri ile gündemden düşmeyen Game Of Thrones 6. sezon 3. bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Game Of Thrones 6. sezon 3. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Game Of Thrones 6. sezon 2. bölüm de sürpriz gelişme yaşandı. Jon Snow geri döndü. İzleyenlerin en merak ettiği karakterlerden biri olan Jon Snow Game Of Thrones 2. bölüm ile geri döndü. Ve takipçilerinden tam not aldı. Dün akşam ekrana gelen son bölüm ardından Game Of Thrones 6. sezon 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar...

Dünyada büyük yankı uyandıran Game of Thrones 6. sezon artık yayına girdi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Game of Thrones 6. sezon ile izleyenlerini heyecanlandırıyor. Game of Thrones 6. sezon detayları.

Game of Thrones (Türkçe: Taht Oyunları), David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik televizyon dizisidir. Dizi, ABD televizyon kanalı HBO'da yayınlanmaktadır. George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanmış olan dizi, adını serinin ilk kitabından almaktadır. Kuzey İrlanda, Malta, Hırvatistan, İzlanda ve Fas'taki mekanlar ile Belfast'taki bir stüdyoda çekilmektedir. İlk bölümü, 17 Nisan 2011 tarihinde HBO'da yayınlanan dizinin beşinci sezonu tamamlanmıştır.Beşinci sezonun ilk bölümü Türkiye'de 13 Nisan 2015 Pazartesi günü televizyonda CNBC-e'de yayınlanmıştır. Beşinci sezonun ilk dört bölümü internet korsanları tarafından sızdırılmıştır. Altıncı sezonu 24 Nisan 2016'da başlayacaktır. HBO tarafından yedinci sezon onayını almıştır.

Haberin Devamı

SOPHİE TURNER'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR;

Game of Thrones'un Sansa Stark'ı Sophie Turner, dizi sürdüğü sürece güneşlenmesinin yasak olduğunu söyledi. "Doğal sarışınım ama kızıl saçlı olmayı da seviyorum. Çünkü baktığınızda kızıldan çok sarışın aktris var" ifadesini kullanan Turner, "Güneşlenmeyi çok özledim. Bana ‘Güneşte durma, tatile gitme, gidersen de şemsiye altında dur’ diyorlar. Bir kez olsun bronzlaşabilmek isterdim" dedi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; 'Just jared spotlight' için objektf karşısına geçen Sansa Stark'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Kimsenin senaryosunu okumuyorum, yalnızca kendi rolüm için olan senaryoyu okuyorum. Bunun sebebi tembelliğim değil, benim de bir Game of Thrones fanı olmam! Ekrandan izleyip diğerlerinin başına ne gelecek diye beklemeyi daha çok seviyorum"

Haberin Devamı

"Aslında bazen Sansa intikamını alsın istiyorum. Ailesinin ölümünün intikamını artık alsın. Ama sonra diyorum ki, onun da ölmesini isterdim. Sanırım onun için büyük, gösterişli bir ölüm sahnesi isterdim. Mesela zehirlensin, uzun ve yavaş bir ölüm olsun..."