Gazete Vatan Logo

Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Ağustos Pazar

Fox TV yayın akışı 20 Ağustos Pazar Çalar Saat Hafta Sonu programının yayınlanmasıyla başlıyor. Ardından Olmaz Böyle Şey yerli sinema filmi yayın akışında yerini alıyor. Olmaz Böyle Şey yerli sinema filminden sonra sırasıyla Milyonluk Resim, İnadına Aşk ve Bu Sayılmaz yayınlanıyor. Öğle vakitlerinden sonra 10 Numara 5 Yıldız programı yayın akışına giriyor. Programdan sonra ise akşam kuşağı FOX Ana Haber Hafta Sonu programıyla başlıyor. Akşam kuşağında Şevkat Yerimdar ve İlk Buluşma’nın bölümleri yayınlanıyor. Gece kuşağında Fox TV dizilerinin tekrarlarını bulabilirsiniz. Fox TV 20 Ağustos Pazar günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

Fox TV yayın akışında bugün neler var? -  20 Ağustos Pazar

Fox TV 20 Ağustos Pazar günü yayın akışı 08.00’da Çalar Saat Hafta Sonu programının canlı yayınıyla başlıyor. Tüm sıcak gelişmeleri ve son dakika haberlerini sabahın erken saatlerinde Çalar Saat Hafta Sonu programından öğrenebilirsiniz. Ardından Olmaz Böyle Şey yerli sinema filmi yayın akışına giriyor. TV’de ilk kez yayınlanacak olan filmde farklı bir kişilik olan Bünyamın başına gelenlerden sonra tek çarenin köyden kaçmak olduğunu anlar ve macera burada başlar. Olmaz Böyle Şey 10.45’te Fox TV ekranlarında sizlerle olacak. Olmaz Böyle Şey yerli sinema filminden sonra da Selçuk Yöntem’in sunumuyla Milyonluk Resim programı 12.45’te Fox TV ekranlarında olacak.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14.30’da İnadına Aşk yerli dizisi yayın akışında yerini alıyor. İnadına Aşk dizisinin bu bölümünde yaşananlar herkesi üzüyor. İnadına Aşk yerli dizisi bittikten sonra Bu Sayılmaz yayına başlıyor. Televizyonlar daha önce olmayan bir sitcom formatıyla yayınlanacak olan Bu Sayılmaz 15.45’te Fox TV’de! Ardından İlker Ayrık’ın sunumu yaptığı 10 Numara 5 Yıldız programı yayın akışına giriyor. Programda yetenekli çocuklar performanslarını sergiliyor ve gösterilerini sunuyorlar. Bu yetenekli çocuklar da yine kendi yaşlarında olan jüriden yıldız toplamaya çalışıyorlar. İlker Ayrık’ın eğlenceli sunumuyla 10 Numara 5 Yıldız 17.45’te Fox TV ekranlarında yayınlanıyor.

Haberin Devamı

19.00’da akşam kuşağı FOX Ana Haber Hafta Sonu programıyla başlıyor. Tüm dünyadan güncel haberlerin yayınlandığı haber programını Fox TV akşam kuşağında seyredebilirsiniz. Haber programından sonra yerli dizi Şevkat Yerimdar yayınlanıyor. Kendine has tarzı ve davranışlarıyla herkesin gönlünü fetheden Şevkat’in yer aldığı Şevkat Yerimdar 20.00’da Fox ekranlarında!

22.00’da İlk Buluşma şaka programı yeni bölümüyle yayınlanıyor. Şinasi Yurtsever ve Sinan Çalışkanoğlu’nun sunumunu yaptığı şaka programında eğlence hız kesmeden devam ediyor. İlk Buluşma programından hemen sonra Bu Sayılmaz tekrar bölümüyle yayın akışında yerini alıyor.

02.30’da ilk olarak No: 309 yerli dizisi tekrar bölümüyle yayın akışına giriyor. Ardından 04.45’te bir başka yerli dizi Aşk Yeniden’in de tekrar bölümü Fox TV ekranlarında yayınlanıyor.

Haberin Devamı