Gazete Vatan Logo

Fox Tv'nin yeni öyküsü: Rüzgarın Kalbi!

Ekranlarla yeni buluşacak olan dizi Rüzgarın Kalbi ilk bölüm fragmanını yayınladı. Rüzgarın Kalbi dizisinin konusu ne? Dizide kimler rol alacak? İşte Rüzgarın Kalbi dizisi ile ilgili bütün ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Fox Tv'nin yeni öyküsü: Rüzgarın Kalbi!

Fox Tv ekranlarında yer alacak olan dizi Rüzgarın Kalbi seyircisi ile buluşmak için gün sayıyor. Şimdiden merak ile beklenen dizi Rüzgarın Kalbi ekranların sevilen yüzlerini ağırlıyor. Başarılı bir öyküsü olan dizi Rüzgarın Kalbi'nin işte bütün ayrıntıları...

Yapımcılığını Erol Demir'in üstlendiği dizi Rüzgarın Kalbi dizisinin yönetmen koltuğunda ise, Filiz Gülmez Pakman oturuyor. Başrollerini Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal’ın paylaştığı dizi Rüzgarın Kalbi 20 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında yer alacak.

RÜZGARIN KALBİ DİZİSİ İLK BÖLÜM TANITIMI

RÜZGARIN KALBİ BİLGİ VE KÜNYE

Bittiği yerde başlayan bir aşk hikayesi…

Filmevi Yapım şirketi tarafından yapımcılığını Erol Demir’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Filiz Gülmez Pakman’ın oturduğu “Rüzgarın Kalbi” dizisi genç kadrosu ve aşkı yaşayan herkesin içini titretecek özgün hikayesi ile çok yakında ekranların vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Hikayenin senaryosu ile dalgalar taze bir rüzgarla kıyılara vurup, aşka yeniden hayat vermeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Her şeye sahip, başarılı genç bir adamın hayatında bir anda güneş hiç doğmamak üzere batarsa… Ya sonra? Rüzgar’ın Kalbi “Bittiği yerde başlayan bir aşk hikayesi…”

FOX’un iddialı projelerinden biri olan dizinin çekimlerinin bir bölümü Bosna Hersek’te gerçekleştirildi.Dizinin oyuncu kadrosu ise oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Başrollerini Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal’ın paylaştığı dizide, Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman, Batuhan Begimgil, Funda Şirinkal, Ebru Aykaç, Turgut Tunçalp, Müge Akyamaç, Mehmetcan Mincinozlu, Seçil Buket Akıncı, Özlem Mahmutoğlu, Zeynep Elçin, Erdi Bolat, Doğu Alpan, Mert Asker gibi birçok ünlü oyuncu rol alıyor.

Merakla beklenen ve yeni sezonda aşkın nabzını tutmaya hazırlanan dizi, 20 Ağustos'ta FOX'ta!

RÜZGARIN KALBİ DİZİSİ İLK BÖLÜM ÖZETİ

Rüzgar büyük bir aşk ile sevdiği kadını Meltem’i iki yıl önce bir trafik kazasında kaybettikten sonra her şeyden ama en çok da anılarından kaçmak için Bosna Hersek’e gitmiştir. İki yıl boyunca ailesi de dahil kimse ile irtibat kurmaz. Türkiye’nin sayılı holdinglerinden biri olan Boran’ların sahibi annesi Vahide ve dayısı Kemal uzun uğraşlar sonucu Rüzgar’ın izini bulurlar. Ve Kemal Bosna’ya gidip Rüzgar’ı İstanbul’a geri getirir. Fakat Rüzgar’ın kalbi hala acılıdır. Yine duramaz ve kendisi için verilen kalabalık bir aile yemeğinden kimselere bir şey demeden kaçar. Tesadüfen karşılaştığı taksici sayesinde kendini Foça’da bulur. Zaten Rüzgar için nereye gittiğinin bir önemi yoktur.Zeynep, çocukluk aşkı Kutay ile evlilik arifesindedir. Düğünlerine bir hafta vardır ve hazırlıklar devam ederken Zeynep aldatıldığını öğrenir.

Haberin Devamı

O da Rüzgar gibi her şeyi geride bırakarak kaçmak ister. Zeynep çok sevdiği dedesi Muammer’in ve teyzesi Ayla’nın yanına Foça’ya doğru yola çıkar. Fakat dedesinin çiftlik evine gelemeden Rüzgar’ın kaldığı kulübenin önünde baygınlık geçirir. Rüzgar ile kasabalının tanışması da bu sayede gerçekleşir. Ancak Rüzgar adı dışında gerçek kimliğini herkesten saklar. Zeynep’in en yakın arkadaşı Hande’nin düğünü yüzünden Zeynep ve Kutay tekrar karşılaşmak zorundadır. Sibel, Başak ve Hande bir plan düşünürler. Fakat bu planın işlemesi için Rüzgar’a ihtiyaçları vardır. Rüzgar ise Zeynep ile ilgili gerçeği öğrendiğinde bu plana ‘hayır’ diyemez. Ve böylece Zeynep ile Rüzgar arasında ortaya kalplerin konduğu bir oyun başlar… Rüzgarın Kalbi ilk bölümüyle 20 Ağustos Cumartesi akşamı FOX'ta!

Haberin Devamı